orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Tυπε γουσταρεις να παιζει και κανα τσιφτεντελι και Εβελινα με Μονικα στην πιστα?πιο ρομυλο φερτε τον παντελιδη να πει κανενα καλο κοματι
Tυπε γουσταρεις να παιζει και κανα τσιφτεντελι και Εβελινα με Μονικα στην πιστα?πιο ρομυλο φερτε τον παντελιδη να πει κανενα καλο κοματι
εννοείτεTυπε γουσταρεις να παιζει και κανα τσιφτεντελι και Εβελινα με Μονικα στην πιστα?
είσαι ο τύπος μου αν βάλουν ελληνική βράδια πάμε να πιούμε καμιά μπουκάλαΡε βαλτε να κουνηθει κανας κωλος, να ερθει ο κοσμος στο μαγαζι!!!
Nα πεσει στην πιστα και κανα Ρουμανικο ασμα να ξεσαλοσουν τα μωρα!!!είσαι ο τύπος μου αν βάλουν ελληνική βράδια πάμε να πιούμε καμιά μπουκάλα
να λιχνιστούμε με τα μωρά
Και η Ντενίσα στο μικροφωνο!!! ;) ;) ;)Έτσι. Να πει ο Παντελίδαρος το Φίδι, να λιώνουν στα πατώματα τα ρουμανάκια.
house και μαλακίες αν δεν ακούσεις στίχους ψυχής να κάνεις γούστα να τα πιεις
να καυλαντησεις.....
Αν στο συγκεκριμένο κατάστημα κάποια στιγμή ακουστεί καψουροσκυλάδικη μουσική, αναρωτιέμαι τι αποτέλεσμα θα προκύψει σε συνδυασμό με τους κλασικούς ερωτικούς πίνακες στους τοίχους...
Το γνωστό κλαρινοκαψουροβλαχομπαρόκ κουλέρ λοκάλ, κ. Πύραυλε.
Φαντασου να πεσουν και τα ORIENTAL στην πιστα τι αποτελεσμα θα προκυψει!!!Αν στο συγκεκριμένο κατάστημα κάποια στιγμή ακουστεί καψουροσκυλάδικη μουσική, αναρωτιέμαι τι αποτέλεσμα θα προκύψει σε συνδυασμό με τους κλασικούς ερωτικούς πίνακες στους τοίχους...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ εκτός απο ΡΟΜΥΛΟ σήμερα το βράδυ έχουμε μελίσα απο αμνέζια απο σήμερα στο ρόστερ σας ευχόμαστε σε όλυς ενα καλό σαββατοκύριακο και σας περιμένουμε σήμερα το βράδυ στο x-bar για πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως .Και η Ντενίσα στο μικροφωνο!!! ;) ;) ;)
περιμενουμε φωτογραφικο υλικο απο την υπεροχη-οπως προδιαγραφεται- βραδια...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ εκτός απο ΡΟΜΥΛΟ σήμερα το βράδυ έχουμε μελίσα απο αμνέζια απο σήμερα στο ρόστερ σας ευχόμαστε σε όλυς ενα καλό σαββατοκύριακο και σας περιμένουμε σήμερα το βράδυ στο x-bar για πάρτι μέχρι τελικής πτώσεως .
η μελίσσα που δούλεψε κ κασσάνδρας??? πωπω επιτέλους...έχει ομορφύνει απίστευτα και δεν την πρόλαβα!!! [size=30pt]ΙΝΔΙΑΝΕ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ!!![/size]Βρε βρε το Μελισσάκι και χθες ειχαμε την κουβεντα της με φιλους..
Σημερα δουλευω βραδυ οποτε δεν θα μπορεσω να περασω μια βολτα να την δω.
Ισως αυριο.
Ενα απο τα καλυτερα παιδια του Αmnezia.
Οι αποψεις για τος υπηρεσιες της διχασμενες, εγω εχω περασει πολυ καλα μαζι της.
Κοινα παραδεχτο απο ολους ομως ειναι πως στο στοματικο ειναι μεγαλη μαστορισα...............
Στα ελεγα εγω παλια αυτα λαγε και δεν με ακουγες.η μελίσσα που δούλεψε κ κασσάνδρας??? πωπω επιτέλους...έχει ομορφύνει απίστευτα και δεν την πρόλαβα!!! [size=30pt]ΙΝΔΙΑΝΕ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ!!![/size]
Ηλεκρτικη σκουπα HOOVER!!!Βρε βρε το Μελισσάκι και χθες ειχαμε την κουβεντα της με φιλους..
Κοινα παραδεχτο απο ολους ομως ειναι πως στο στοματικο ειναι μεγαλη μαστορισα...............
θα πας σήμερα??Ηλεκρτικη σκουπα HOOVER!!!