Νέα

Casa Babylon

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Να ρωτήσω εσάς του X Bar γιατί είμαι κάπως μπερδεμένος..Πολλοί μιλάνε για μπαρ και για ακριβά ποτά και κεράσματα στις γυναίκες σε στυλ κωλόμπαρου,όμως δεν μου αρέσει αυτό.Θέλω να έρθω για σεξ με ένα απο τα κορίτσια που θα έχω δει ότι δουλεύει εκείνη τη βάρδια.Μπορώ να αποφύγω ποτά,κεράσματα και άλλα πρόσθετα έξοδα πέρα από τις υπηρεσίες του κοριτσιού που θα διαλέξω;Επίσης να ρωτήσω το ότι γίνατε και μπαρ αύξησε τις τιμές των υπηρεσιών;;Γιατί 50 ευρώ θυμάμαι το απλό και 100 το μισάωρο φουλ πρόγραμμα και τ'ωρα βλέπω για 70 το απλό και δεν ξέρω τι να υποθέσω!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Να ρωτήσω εσάς του X Bar γιατί είμαι κάπως μπερδεμένος..Πολλοί μιλάνε για μπαρ και για ακριβά ποτά και κεράσματα στις γυναίκες σε στυλ κωλόμπαρου,όμως δεν μου αρέσει αυτό.Θέλω να έρθω για σεξ με ένα απο τα κορίτσια που θα έχω δει ότι δουλεύει εκείνη τη βάρδια.Μπορώ να αποφύγω ποτά,κεράσματα και άλλα πρόσθετα έξοδα πέρα από τις υπηρεσίες του κοριτσιού που θα διαλέξω;Επίσης να ρωτήσω το ότι γίνατε και μπαρ αύξησε τις τιμές των υπηρεσιών;;Γιατί 50 ευρώ θυμάμαι το απλό και 100 το μισάωρο φουλ πρόγραμμα και τ'ωρα βλέπω για 70 το απλό και δεν ξέρω τι να υποθέσω!
:S

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Το ποστ του zidane πρεπει να ειναι απο τα ωραιοτερα ποστ που εχω διαβασει συνολικα στο σαιτ
Και επειδη τον γνωριζω,για να γραφει αυτο το ποστ,σημαινει οτι δεν προκειται να ξαναπαει κιολας
Θα το παω ακομη παραπερα,και θα πω,οτι με βαση την φιλοσοφια που εχουν οι γερμανοι στην ερωτικη/σεξουαλικη πραξη,αποδεικνυεται η τεραστια διαφορα κουλτουρας στο σεξ που υπαρχει αναμεσα σ ενα μεσογειακο λαο,και συγκεκριμενα στον ελληνα,και στο γερμανικο..
Τελικα η ευγενεια που υπηρχε απο τον εκπροσωπο του xbar oσο οι κριτικες ηταν θετικες,πηγε περιπατο με το πρωτο καυστικο σχολιο..δεν θ αναφερω κακη κριτικη,γιατι ο zidane σχολιαζει πολυ θετικα την αποδοση της κοπελας..
Παρομοια τακτικη εχει εφαρμοστει και απο αλλο ιδιοκτητη αλλου οικηματος,και το μονο που καταφερε ηταν να προκαλεσει αρνητικες εντυπωσεις
Υ.Γ Αν διαβασει προσεκτικα η εκπροσωπος του x bar θα διαπιστωσει οτι πουθενα δεν αναφερεται οτι εδωσε χρηματα στην κυρια της υποδοχης..Απλα η κυρια της υποδοχης μετα το τελος της επισκεψης ζητησε επιπλεον χρηματα για πεντε η' δεκα παραπανω λεπτα..

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Επειδή γνωρίζω και εγώ προσωπικά τον Zidane ξέρω ότι δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εκάστοτε υπηρεσίες δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ή κάνουν λάθη. Θα έλεγα να ρωτήσετε πρώτα την συγκεκριμένη υπηρεσία και μετά να προχωρήσετε σε συμπεράσματα.
Για όλα τα υπόλοιπα (τιμές, διάρκεια κλπ) τα έχω πει, δικαίωμά τους είναι, δικό τους είναι το μαγαζί και κάνουν ότι γουστάρουν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
amnezia...
αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε κάμποσες κοπέλες που προσέφεραν φουλ της πίπας με κώλο στο μισάωρο με 50 ευρώ... Μαρία, Μάγδα, Ιωάννα, Ρεβέκκα, Ναντίν κλπ κλπ... επίσης την έβγαζες με ένα καφεδάκι 4,50 ευρώ, το μόνο μείον ήταν το ακριβό σχετικά δωμάτιο στα 22 ευρώ. Συνολικό κόστος 76,50 για ελεύθερο στοματικό, κώλο, και χύσιμο στο στόμα... Για το ίδιο σέρβις στο x-bar ξεκινάς από 120 και βάλε και και τα ποτά... άστο καλύτερα...
βέβαια τα κορίτσια στο x-bar είναι πιό εμφανίσιμα αλλά τι να το κάνεις? Αν είναι έτσι παίρνω και βιζιτού στα 150 για μία ώρα φουλ...
σωστός ο Zidane.

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Επειδή γνωρίζω και εγώ προσωπικά τον Zidane ξέρω ότι δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εκάστοτε υπηρεσίες δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ή κάνουν λάθη. Θα έλεγα να ρωτήσετε πρώτα την συγκεκριμένη υπηρεσία και μετά να προχωρήσετε σε συμπεράσματα.
Για όλα τα υπόλοιπα (τιμές, διάρκεια κλπ) τα έχω πει, δικαίωμά τους είναι, δικό τους είναι το μαγαζί και κάνουν ότι γουστάρουν.
ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ είμαστε ευγενείς με τους ευγενείς με άνθρωπους που καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για αλυσίδες της ντροπής και της αισχοκέρδειας δεν βλέπω τον λόγο  να είμαστε ευγενείς με τους κακεντρεχείς είμασε και καυστικοί και με επιχειρήματα θα τους απάντησουμε ότι η υπηρεσία δεν ζητάει χρήματα απο κανέναν πελάτη στο συγγρού 144 στην βραδυνή βάρδια.
Γιατί ο zidane αφού κατά άλλα είναι λεπτομέρης και κατατοπιστικός δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλλας και την ημέρα που πήγε και ο px που ήταν μπροστά γιατί δεν μας λέει με ποια κοπέλλα συνέβη παρά μόνο προχωρά σε συστάσεις του τύπου- μην ξανοίγεσαι...-ΣΙΓΑ τα ωά ρε μάγκα που θα μας πεις να μην ξανοιγόμαστε.
Λοιπόν παιδάκια το θέμα είναι απλό το xbar πέτυχε θα δουλεύει όπως ορίζουμε εμείς και όπως οι κοπέλλες γουστάρουν και την βρίσκουν οποιανού δεν του γουστάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παράλία έχει μπουρδέλα στο μετάξι με 10 ευρώ έχει στην φυλής με 20 έχει κάτι ελλεινά στούντιο με 40 μες την βρώμα και την σαπίλα έχει και τραβεστί στην συγγρού και στην καβάλας άμα γουστάρετε πιο cult καταστάσεις και αντε γεια περαστικά του χρόνου πάλι στη επόμενη αγωνιστική.
Υ.Γ. τα τελευταία δεν έχουν να κάνουν με εσένα έχουν να κάνουν με όλους τους ειδικούς που το ένα τους βρωμάει και το άλλο τους ξινίζει ΚΑΙ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
ΚΑΛΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ είμαστε ευγενείς με τους ευγενείς με άνθρωπους που καταφεύγουν σε χαρακτηρισμούς για αλυσίδες της ντροπής και της αισχοκέρδειας δεν βλέπω τον λόγο  να είμαστε ευγενείς με τους κακεντρεχείς είμασε και καυστικοί και με επιχειρήματα θα τους απάντησουμε ότι η υπηρεσία δεν ζητάει χρήματα απο κανέναν πελάτη στο συγγρού 144 στην βραδυνή βάρδια.
Γιατί ο zidane αφού κατά άλλα είναι λεπτομέρης και κατατοπιστικός δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλλας και την ημέρα που πήγε και ο px που ήταν μπροστά γιατί δεν μας λέει με ποια κοπέλλα συνέβη παρά μόνο προχωρά σε συστάσεις του τύπου- μην ξανοίγεσαι...-ΣΙΓΑ τα ωά ρε μάγκα που θα μας πεις να μην ξανοιγόμαστε.
Λοιπόν παιδάκια το θέμα είναι απλό το xbar πέτυχε θα δουλεύει όπως ορίζουμε εμείς και όπως οι κοπέλλες γουστάρουν και την βρίσκουν οποιανού δεν του γουστάρει τα κουβαδάκια του και σε άλλη παράλία έχει μπουρδέλα στο μετάξι με 10 ευρώ έχει στην φυλής με 20 έχει κάτι ελλεινά στούντιο με 40 μες την βρώμα και την σαπίλα έχει και τραβεστί στην συγγρού και στην καβάλας άμα γουστάρετε πιο cult καταστάσεις και αντε γεια περαστικά του χρόνου πάλι στη επόμενη αγωνιστική.
Υ.Γ. τα τελευταία δεν έχουν να κάνουν με εσένα έχουν να κάνουν με όλους τους ειδικούς που το ένα τους βρωμάει και το άλλο τους ξινίζει ΚΑΙ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ.
και ρωτώ και πάλι, αποκλείεται να έκανε λάθος η υπηρεσία? Την περασμένη φορά όπως παραδέχτηκες μια υπηρεσία έκανε λάθος και είπατε πολύ σωστά ότι θα κάνατε συστάσεις. οκ ως εδώ, μήπως έκανε λάθος και η συγκεκριμένη υπηρεσία? :think:

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

Ρε ακομα και δικιο να εχεις δεν μιλας ποτε ετσι και με αυτο το υφος στους πελατες σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
Ο ZIDANE ΜΕΓΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΥΝΧΑΟΥΖΕΝ.
Μιας και το πήγες το θέμα έτσι άκουσε τα τώρα για να την πάρεις χαμπάρι γιατί θα την πάρεις.
Καταρχήν ψεύδεσαι ασύστολα γιατί ποτέ στο εν λόγω στούντιο απο τότε που άνοιξε το xbar δεν παίρνουμε χρήματα εμείς απο τους πελάτες οι κοπέλλες πληρώνονται απευθείας απο τον πελάτη και δίνουν κάποιο ποσό στην ρεσεψιόν.
ΟΙ ΚΟΠΈΛΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ οπότε το παραμυθάκι σου δεν παίζει με την καμμία.
Δεύτερον δεν υπάρχουν προγράμματα 50, 70, 100 η κάθε κοπέλλα ορίζει μόνη της την τιμή που θα ξεκινάει το πρόγραμμα της τι θα περιλαμβάνει και πόσο χρόνο θα δαπανήσει  υπάρχουν γυναίκες που ξεκινάνε  απο 50 ευρώ άλλες που ξεκινάνε με 70 και άλλες με 100 και παραπάνω.
Τι  να κάνουμε ελεύθερη αγορά έχουμε και ο καθένας έχει κρίση να πάρει αυτό που θέλει πάντα σε συνενόηση με την κοπέλλα, δεν τον παρασύρει κανείς, ούτε είναι  παιδάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται οπότε μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας με τις αερολόγίες που γράφεις γιατί αποδεικνύεσαι γελοιότερος του γελοίου και αυτό δεν συμφέρει στην εικόνα ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή σαν και εσένα :2funny:.
Σε όλα τα άλλα που γράφεις για επίπεδα μεταξουργείου και τα συναφή δεν σου απαντάμε γιατί η κακοήθεια σου και η εμπάθεια σου διαφαίνεται απο μίλια μακριά δεν πειράζει περαστικά σου ξέρουμε η επιτυχία μας σε ζόρισε λιγάκι αλλά έρχονται  και καλυτερα σαφώς πιο μεγαλύτερα.
Υ.Γ. Την επόμενη φορά βρες ένα πιο πιστευτό παραμυθάκι να πεις και να είσαι πιο μετριοπαθείς στους χαρακτηρισμούς σου γιατί καρφώνεσαι :uglystupid:.

Αγαπητή-ε εκπρόσωπε του xbar,

Δεν θα θέσω υπό αμφισβήτηση ότι η ομολογουμένως αιχμηρή ανάρτηση του κ. Zidane, έφερε έναν όχι και τόσο  κομψό τίτλο.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω επίσης, ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ανοίξω κάποια διαμάχη μαζί σας.  Θεωρώ όμως χρεός μου να επισημάνω  ότι ο κ. Ζidane αναφερόμενος στην κυρία που εκτελεί χρέη υπηρεσίας, περιέγραψε μία κατάσταση που δυστυχώς υφίσταται, είτε με αυτόν, είτε με κάποιον άλλον τρόπο.

Και εξηγούμαι.

Είχα την τύχη να συνευρεθώ τρείς φορές είς τους χώρους σας, με τρείς διαφορετικές κυρίες. Τολμώ να γράψω, πως για όση ώρα βρισκόμουν στο δωμάτιο μαζί με την εκάστοτε κυρία δεν με ενόχλησε κανείς. Πλην όμως, όταν οι κυρίες εξήρχοντο από το δωμάτιο και εγώ παρέμενα για να λάβω ένα μικρό λουτρό, η υπηρεσία - και αυτό συνέβει στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις- κτυπούσε την θύρα προτρέπωντάς με να συντομεύω επειδή χρειαζόταν το δωμάτιο.

Συνεπώς, πρωτού προβείτε σε βαρύγδουπες δηλώσεις και ειρωνικά σχόλια, καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε (κατά περιόδους) έναν "τυπικό εσωτερικό έλεγχο".   

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
Αγαπητή-ε εκπρόσωπε του xbar,

Δεν θα θέσω υπό αμφισβήτηση ότι η ομολογουμένως αιχμηρή ανάρτηση του κ. Zidane, έφερε έναν όχι και τόσο  κομψό τίτλο.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω επίσης, ότι δεν έχω καμία πρόθεση να ανοίξω κάποια διαμάχη μαζί σας.   Θεωρώ όμως χρεός μου να επισημάνω  ότι ο κ. Ζidane αναφερόμενος στην κυρία που εκτελεί χρέη υπηρεσίας, περιέγραψε μία κατάσταση που δυστυχώς υφίσταται, είτε με αυτόν, είτε με κάποιον άλλον τρόπο.

Και εξηγούμαι.

Είχα την τύχη να συνευρεθώ τρείς φορές είς τους χώρους σας, με τρείς διαφορετικές κυρίες. Τολμώ να γράψω, πως για όση ώρα βρισκόμουν στο δωμάτιο μαζί με την εκάστοτε κυρία δεν με ενόχλησε κανείς. Πλην όμως, όταν οι κυρίες εξήρχοντο από το δωμάτιο και εγώ παρέμενα για να λάβω ένα μικρό λουτρό, η υπηρεσία - και αυτό συνέβει στις δύο από τις τρεις περιπτώσεις- κτυπούσε την θύρα προτρέπωντάς με να συντομεύω επειδή χρειαζόταν το δωμάτιο.

Συνεπώς, πρωτού προβείτε σε βαρύγδουπες δηλώσεις και ειρωνικά σχόλια, καλό θα ήταν να πραγματοποιείτε (κατά περιόδους) έναν "τυπικό εσωτερικό έλεγχο".     
Γιατί σε εσένα φίλε μου δεν απαντάμε με οξύ ύφος?
απλά γιατί τα γραφόμενα σου και η διάθεση σου μας προτρέπυν να μπούμε σε κλίμα διαλόγου και βέβαια δεν έχουμε αρνηθεί λάθη των υπηρεσιών όμως θα μας βρει αντιμέτωπους όποιος επιτίθεται με ύβρεις και κακοήθειες χωρίς στοιχεία απλά και μόνο για να βγάλει τα απωθημένα του θα παρακαλούσαμε λοιπόν όποιος θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε είμαστε ανοικτοί χωρίς όμως ύβρεις και λασπολογίες.
ΚΑΙ θα σε προτρέπαμε να μας πεις σε ποια στούντιο ήρθες και σου χτύπησαν την πόρτα την ώρα που ελάμβανες το λουτρό σου για να μπορέσουμε να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που ανήκουν. 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
ΚΑΙ θα σε προτρέπαμε να μας πεις σε ποια στούντιο ήρθες και σου χτύπησαν την πόρτα την ώρα που ελάμβανες το λουτρό σου για να μπορέσουμε να αποδώσουμε τις ευθύνες εκεί που ανήκουν. 

Συγγνώμην που δεν το κατέστησα αρκετά σαφές.

Αναφέρομαι αμιγώς στο Σ 144 και κατά τις ώρες που το xbar είναι ανοιχτό.

LEON79

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0
ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ZIDANE ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 100Ε ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ  ZIDANE ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ

siggrou144

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
0
ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ZIDANE ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ 100Ε ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ  ZIDANE ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ
Καλά εσύ ότι του κατεβεί του λωλοστεφανή δηλαδή ποιο είναι το πραγματικό μας πρόσωπο και εσυ είσαι ο γάτος που μας ανακάλυψες γειά σου ρε ταξίαρχε Στάθη Θεόχαρη το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ LEON.
Υ.Γ. δεν πιστεύω να έχεις καμμία σχέση με ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΠΟΥ λένε για τον λέων με σήμα το κουταλοπήρουνο :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ο τροπος που μιλας αποτρεπει καποιους πελατες να ερθουν.....πολυ μαγκια εισαι

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Τελικα η ευγενεια που υπηρχε απο τον εκπροσωπο του xbar oσο οι κριτικες ηταν θετικες,πηγε περιπατο με το πρωτο καυστικο σχολιο..δεν θ αναφερω κακη κριτικη,γιατι ο zidane σχολιαζει πολυ θετικα την αποδοση της κοπελας..
Παρομοια τακτικη εχει εφαρμοστει και απο αλλο ιδιοκτητη αλλου οικηματος,και το μονο που καταφερε ηταν να προκαλεσει αρνητικες εντυπωσεις
Υ.Γ Αν διαβασει προσεκτικα η εκπροσωπος του x bar θα διαπιστωσει οτι πουθενα δεν αναφερεται οτι εδωσε χρηματα στην κυρια της υποδοχης..Απλα η κυρια της υποδοχης μετα το τελος της επισκεψης ζητησε επιπλεον χρηματα για πεντε η' δεκα παραπανω λεπτα..

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

...Το αξιοσημείωτο σε αυτήν την συνεύρεση, συνέβη μετά το πέρας αυτής και  κατά την έξοδο μου. Βγαίνοντας από το δωμάτιο με σταματάει η υπηρεσία και με ρωτάει....κύριε τι πρόγραμμα πήρατε; Λές  και δεν ήξερε... Απαντώ  των 70 ευρώ. Και εκεί αμολάει το εξής καταπληκτικό. Ξέρετε μπήκατε 12.25μμ και η ώρα είναι 1.00, αυτό είναι πρόγραμμα μισής ώρας και πρέπει να πληρώσετε άλλα 20 ευρώ.
Φυσικά και αρνήθηκα να πληρώσω και σηκώθηκα να φύγω και προς τιμήν τους δεν έγινε κάποιο επεισόδιο...
Παντως, (χωρις να θελω να υποστηριξω κανεναν), το περιστατικο με τον Ζινταν ηταν πραγματικο καθοτι ημουν διπλα του οταν κατεβηκε απο το δωματιο και το σχολιαζε μαζι με την κοπελα!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Παντως, (χωρις να θελω να υποστηριξω κανεναν), το περιστατικο με τον Ζινταν ηταν πραγματικο καθοτι ημουν διπλα του οταν κατεβηκε απο το δωματιο και το σχολιαζε μαζι με την κοπελα!
Επισης πιστευω πως μεσα απο τις αρνητικες παρατηρησεις, θα πρεπει να γινει προσπαθεια για ενα καλυτερο X-BAR, καθοτι ειναι κατι μαλλον μοναδικο για τα Ελληνικα δεδομενα, μετα το κλεισιμο του ιστορικου ΑΜΝΕΖΙΑ πριν ενα χρονο, στο οποιο ημουν θαμωνας τα τελευταια 8 χρονια. Μετα απο αρκετη προσπαθεια στο μελλον σιγουρα θα εχουμε ενα ακομα καλυτερο   Χ-BAR!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δεν μιλάνε ποτέ έτσι σε ΠΕΛΑΤΗ .

Ακούς  και κάνεις διορθωτική ενέργεια στον συγκεκριμένο Πελάτη με προσωπικό μήνυμα .

Οχι φόρα παρτίδα ανοικτά στο FORUM.

Διακριτικότητα . Δεν προσβάλεις γιατί απλά σε βλέπουν όλοι ,

Και όλοι ξέρουμε τι ζημιά κάνει ένας δυσαρεστημένος πελάτη στην φήμη της επιχείρησης!

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Καλά εσύ ότι του κατεβεί του λωλοστεφανή δηλαδή ποιο είναι το πραγματικό μας πρόσωπο και εσυ είσαι ο γάτος που μας ανακάλυψες γειά σου ρε ταξίαρχε Στάθη Θεόχαρη το άλλο με τον τοτό το ξέρεις? ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ LEON.
Υ.Γ. δεν πιστεύω να έχεις καμμία σχέση με ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΠΟΥ λένε για τον λέων με σήμα το κουταλοπήρουνο :2funny:
Τάκη εσύ???
Οτι του ΦΑΝΕΙ του Λωλοστεφανή. Να κράζουμε σωστά!!

Και δική μου διαπίστωση είναι πως οι κοπέλες έχουν άγχος για το χρόνο παραμονής τους στο δωμάτιο με ακρίβεια λεπτού. Το είδα όταν η κοπέλα βγήκε βιαστικά για να είναι εντός χρονικού περιθωρίου αλλά με περίμενε στο χωλ να ντυθώ κι εγώ. Αυτό και μόνο δείχνει πως δεν είχε καμιά προσωπική βιασύνη αλλά ελέγχεται αυστηρά για τον αγορασμένο χρόνο. Κατά τ΄άλλα, δικό σου το μαγαζί δικά μου τα λεφτά, θα δούμε σε ποια τσέπη θα καταλήξουν. Προβάδισμα πάντως έχει ο ευγενικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom