J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
δηλΔΗ κανενα club sanduich δεν παιζει μονο ποτα εχει??Οχι, αλλα εχειτ ην καντινα με τα hotdog στα 50 μετρα που ειναι απαιχτη..........
δηλΔΗ κανενα club sanduich δεν παιζει μονο ποτα εχει??Οχι, αλλα εχειτ ην καντινα με τα hotdog στα 50 μετρα που ειναι απαιχτη..........
ο κοτομπιφτεκος μονο να το κερνανε θελειΟχι, αλλα εχειτ ην καντινα με τα hotdog στα 50 μετρα που ειναι απαιχτη..........
Απ΄οσο ξερω οχι.δηλΔΗ κανενα club sanduich [size=20pt]δεν[/size] παιζει μονο ποτα εχει??
Οχι, αλλα εχειτ ην καντινα με τα hotdog στα 50 μετρα που ειναι απαιχτη..........
Μην τα συγκρινεις.
Γι'αυτο Σκαραβεο μαγαζαρα
παιζει να ειναι ιδιοκτητης του σκαραβεου τύπε!!!
Γι'αυτο Σκαραβεο μαγαζαρα
ο κοτομπιφτεκος μονο να το κερνανε θελει
Θα ειχε βαρεσει κανονι αμα ηταν δικο του.παιζει να ειναι ιδιοκτητης του σκαραβεου τύπε!!!
τύπε ειχε εξαφανηστει κανα χρονο λες να ειχε παθει τίποτα;Θα ειχε βαρεσει κανονι αμα ηταν δικο του.
Ολοι την ωρα θα ετρωγε και θα επινε δροσιστικες πρασινες...
τον παιδεψε ενα χοιρινο κοτσι και ειχε χαθει για λιγο καιροτύπε ειχε εξαφανηστει κανα χρονο λες να ειχε παθει τίποτα;
Θα ειχε βαρεσει κανονι αμα ηταν δικο του.
Ολοι την ωρα θα ετρωγε και θα επινε δροσιστικες πρασινες...
δηλΔΗ κανενα club sanduich δεν παιζει μονο ποτα εχει??
φιλε μου ποσα ατομα ηταν στο μπαρ παντως εσεις μια ποδοσφαιρικη ομαδα την συμπληρωνεται ανετα.ολοκληρη ψωλαρχια πηγατεΧθεσινοβραδυνη επισκεψη στο X-Bar με μια 11αδα συναγωνιστων !!!!
Παρα πολλες κοπελες, τα δρομολογια υπερβολικα με αοπτεεκλσαμ να υπαρχει και "λιστα αναμονης" για τα δωματια.
Θεωρω "καθηκον μου" στην Ζετα (αν θυμαμαι καλα το ονομα0 μια νεα αφιξη η οποια δεν φαινεται ακομα στα προγραμματα.
Λιθουανη, ψηλη γυρω στο 1,80ισια ξανθα μακρυα μαλλάι μεχρι τη μεση
Πλουσιοσ τηθος (πιθανον ενισχυμεο) ποδαρες και μια περιφερεια κολαση.
Πολυ ομορφο προσωπο, ντυμενη με μαθυρο κολλητο μινι φορεμα.
Συναγωνιστης [ου τη ετιμησε την πεμπτη, αναφερθηκε σε τιμια καταθεση που ακολουθει τις οδγιες και τον ρυθμο του παρτενερ της.
Δεν καταλαβα τι εννεοις, παντως ειχε πολυ κοσμο.φιλε μου ποσα ατομα ηταν στο μπαρ παντως εσεις μια ποδοσφαιρικη ομαδα την συμπληρωνεται ανετα.ολοκληρη ψωλαρχια πηγατε
το καταλαβα ρε φιλε.απλως σε ρωτησα ποσα ατομα ηταν γενικα στο μαγαζι χθες11 ατομα παρεα ειμασταν.
Χθεσινοβραδυνη επισκεψη στο X-Bar με μια 11αδα συναγωνιστων !!!!
Παρα πολλες κοπελες, τα δρομολογια υπερβολικα με αποτελεσμα να υπαρχει και "λιστα αναμονης" για τα δωματια.
Θεωρω "καθηκον μου" να αναφερθω στην Ζετα (αν θυμαμαι καλα το ονομα0 μια νεα αφιξη η οποια δεν φαινεται ακομα στα προγραμματα.
Λιθουανη, ψηλη γυρω στο 1,80 ισια ξανθα μακρυα μαλλιά μεχρι τη μεση
Πλουσιο στηθος (πιθανον ενισχυμενο) ποδαρες και μια περιφερεια κολαση.
Πολυ ομορφο προσωπο, ντυμενη με μαθυρο κολλητο μινι φορεμα.
Συναγωνιστης που τη ετιμησε την Πεμπτη, αναφερθηκε σε τιμια καταθεση που ακολουθει τις οδηγιες και τον ρυθμο που επιθυμει ο παρτενερ της.
Η Λιθουανή πρέπει να είναι δίδυμη αδερφή της Gwyneth Paltrow, απίστευτη ομορφιά
πολλά σκαλοπάτια πιο πάνω από όλες τις υπόλοιπες κοπέλες του μαγαζιού
καθε ποτε δουλευει η κοπελα?Είναι κούκλα...Μπήκε στα υπόψιν...