You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Ακούω γνώμες απο κατόχους(κυρίως)!
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ακούω γνώμες απο κατόχους(κυρίως)!
τι απο τα 2 θες να παρεις?το 1 ειναι μαχητης και το αλλο για κανα μουνακι.εαν βεβαια μου ελεγες για το 3.0L τοτε αλλαζει λιγο το πραγμα.
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Τ έχεις οδηγήσει και τα 2?Απλά το z4 το ψιλοσκεφτόμουν λόγω bmw(όχι για τα γκομενάκια αλλά για την ποιότητα της εταιρείας)
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
εννοείται z4. το s2000 έχει παλιώσει πολύ
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αυτα τα θρεντ μου θυμιζουν κατι αναλυσεις της δεκαετιας του '80.
Ποια λεει ειναι καλυτερη η Βανα Μπαρμπα ή η Μιμη Ντενιση?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σε αυτά τα λεφτά μην νομίζεις ότι θα σου βγει κανένα αυτοκίνητο μούφα.Τ έχεις οδηγήσει και τα 2?Απλά το z4 το ψιλοσκεφτόμουν λόγω bmw(όχι για τα γκομενάκια αλλά για την ποιότητα της εταιρείας)
επειδή είμαι πορωμένος με τα roadster/cabrio μεγάλη πόρωση θα σου πω την γνώμη μου επειδή κάποτε κοίταξα και τα 2 αυτοκίνητα (σαν μεταχειριμένα για αγορά)
σίγουρα με το S2000 δεν θα πέσει η τιμή του τόσο εύκολα από την μέρα της αγοράς... ενώ έχω βρει αρκετές ,πάρα πολλές BMW σε εξεφτελιστικές τιμές στο εξωτερικό.άρα η μεταπώληση είναι καλή για το S2000.
αν κοιτάχεις από άποψη μηχανής και αντοχές το S2000 είναι by far καλύτερο από την BMW καθώς δεν είναι λίγα τα S2000 που λιώνουν τετράδες τετράδες τα λάστιχα και δεν καταλαβαίνουν τον χριστό τους.
Από άποψη ανταλακτικών (καθρέυτες, φανάρια, φτερά μαλακίες και τέτοια) η Honda και γενικώς οι γιαπωνέζικες αιτερίες είναι ακριβές αλλά στο σερβις σου θα έχεις μικρότερο κόστος απ' ότι στην BMW.
ελπίζω να βοήθησα κάπως και να μην είπα καμιά μλκία αλλά λίγο πολύ αυτά ισχύουν
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
Η Βάνα Μπάρμπα βέβαια....
Αυτα τα θρεντ μου θυμιζουν κατι αναλυσεις της δεκαετιας του '80.
+1000εννοείται z4. το s2000 έχει παλιώσει πολύ
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Τ έχεις οδηγήσει και τα 2?Απλά το z4 το ψιλοσκεφτόμουν λόγω bmw(όχι για τα γκομενάκια αλλά για την ποιότητα της εταιρείας)
κοιτα το s θελει χερια οχι μαλακιες ενα ξερο abs εχει τπτ αλλο.
και το punto gt θελει χερια δεν πα να πει οτι ειναι καλυτερο απο το rallyeκοιτα το s θελει χερια οχι μαλακιες ενα ξερο abs εχει τπτ αλλο.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
και το punto gt θελει χερια δεν πα να πει οτι ειναι καλυτερο απο το rallye
γιατι θελει χερια? εχει τοσα αλογα στην πισω κίνηση η λες οτι δεν εχει υδραυλικό τιμονι
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
και το punto gt θελει χερια δεν πα να πει οτι ειναι καλυτερο απο το rallye
και αυτή κόντρα της προηγούμενης δεκαετίας είναι....Puntara και τα παπούτσια μέσα...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μιλάμε για αυτοκίνητα όχι για καφετιέρες.... (τα σιχαίνομαι τα punto rallye 206 micra starlet και όλα τα καυλοάμαξα που σου πουλάνε δήθεν μούρη)και το punto gt θελει χερια δεν πα να πει οτι ειναι καλυτερο απο το rallye
"κωλοφτιαγμένο 800 κυβικά"
kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
μιλάμε για αυτοκίνητα όχι για καφετιέρες.... (τα σιχαίνομαι τα punto rallye 206 micra starlet και όλα τα καυλοάμαξα που σου πουλάνε δήθεν μούρη)
"κωλοφτιαγμένο 800 κυβικά"
+1
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ναι ναι .. μια φορά στο αγρίνιο ήταν ένας που έλεγε ότι το πουντο του είχε 300 άλογα... εγώ το έκοβα για 1400 κυβικά εν τω μεταξύ.γιατι θελει χερια? εχει τοσα αλογα στην πισω κίνηση η λες οτι δεν εχει υδραυλικό τιμονι
αφού λοιπόν ο τύπος το είχε ξεσκίσει στους κόφτες και στα χειρόφρενα... του έκαψε μηχανή.
και κάποιοι οι οποίοι ήθελαν να του κάνουν πλάκα... πήγαν και τύπωσαν φυλάδια και τα κόλησαν σε κολώνες από το αγρίνιο μέχρι το χωριό του καμένου που έγραφαν "300 άλογα χάθηκαν στον κάμπο... όποιος τα βρει να επικοινωνήσει άμεσα"
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φιλε μου, επειδη ειχα την τυχη να το εχω για 3 χρονια το S2000, ειναι ενα κατπληκτικο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ αυτοκινητο σε πολιτικη εκδοση. Σουπερ roadster με τελειο ζυγισμα, καταπληκτικα φρενα, μοτερ ξυραφι, σασμαν απλα ενα απο τα καλυτερα παραγωγης, μουρατο αυτοκινητο.....ΑΛΛΑ δεν κανει για τους κωλοδρομους μας..... Το δικο μου ηταν απο τα τελευταια πριν το VSA(ESP) και ανα πασα στιγμη ειχε την ταση να διπλωσει, αν μπορεις να ζησεις μ' αυτο και το γουσταρεις τοτε οκ! Εγω το ευχαριστηθηκα απιστευτα και σε πιστα πολλες φορες και σε στροφιλικια οπου εκει δεν το χορταινεις αλλα σε καθημερινη οδηγηση πρεπει να εισαι 'η μονιμως σε ετοιμοτητα για αναποδα, ειδικα στη βροχη 'η να το οδηγεις τελειως συμβατικα! Κατα τα αλλα, τελειως σπαρτιατικο σαλονι, εμενα προσωπικα μου αρεσει και τελικα ενα περιποιημενο "καθαροαιμο"!!
Το Ζ4 3.0, που το "εζησα" καιρο, το ειχε ενας κολλητος μου, αντιστοιχο αυτοκινητο σε επιδοσεις και αισθηση-συμπεριφορα αλλα αρκετα πιο πολιτισμενο, με ESP και σαφως περισσοτερη πολυτελεια και πιο ανετο σαλονι, πιο ευρωπαικο και ουσιαστικα οχι τοσο "καθαροαιμο" αλλα πιο "κυριλλατο"!!!
Ακομη και τωρα δεν ξερω ποιο απο τα 2 θα αγοραζα αν ειχα το διλλημα, αλλα και τα 2 τα θεωρω σουπερ επιλογες!
Ελπιζω να σε βοηθησα.... ;)
Το Ζ4 3.0, που το "εζησα" καιρο, το ειχε ενας κολλητος μου, αντιστοιχο αυτοκινητο σε επιδοσεις και αισθηση-συμπεριφορα αλλα αρκετα πιο πολιτισμενο, με ESP και σαφως περισσοτερη πολυτελεια και πιο ανετο σαλονι, πιο ευρωπαικο και ουσιαστικα οχι τοσο "καθαροαιμο" αλλα πιο "κυριλλατο"!!!
Ακομη και τωρα δεν ξερω ποιο απο τα 2 θα αγοραζα αν ειχα το διλλημα, αλλα και τα 2 τα θεωρω σουπερ επιλογες!
Ελπιζω να σε βοηθησα.... ;)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
S2000 vs Boxter vs Z4το s ειναι για τον πουτσο.φρενα δεν,γκαζι δεν,ροπη δεν,χωρους δεν,αξιοπιστια για τα μπαζα,λιγοτερο λαδι καιει η φριτεζα μου.τουλαχιστον με το μπεμβε πουλας μουρη
νομίζω αυτό θα σε κάνει να ανακαλέσεις για τους κινητήρες της honda. ακόμα και στην F1 η Ηonda σπέρνει άλογα στους άλλους.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το s ειναι για τον πουτσο.φρενα δεν,γκαζι δεν,ροπη δεν,χωρους δεν,αξιοπιστια για τα μπαζα,λιγοτερο λαδι καιει η φριτεζα μου.τουλαχιστον με το μπεμβε πουλας μουρη
Φιλε sorry αλλα εισαι λιγο ακυρος......
1ον ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ και για τον ΠΟΥΤΣΟ.......
2ον Φρενα δεν...???????????????
3ον Γκαζι δεν...???????????????????
4ον Ροπη οντως λιγοτερη λογω κυβικων, αλλα το μεγαλο ατου του το Vtec το εχεις ακουστα??? Εχεις δει και ακουσει τι κανει ενα S μετα τις 7000rpm μεχρι τις 9000???
5ον Χωρους ....οντως....ΔΕΝ...
6ον Αξιοπιστια??????? Ο Ιαπωνας?????? Με τα 7 χρονια εγγυηση που του δινει ΤΙ λες να ΦΟΒΑΤΑΙ????
7ον Λαδι εμενα και αλλους φιλους ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ πανω απο το φυσιολογικο ΠΟΤΕ!!
Για το θεμα μουρη αστο, μουρη αν θελεις πουλας και με ενα 316i Mpack.......