- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Οι κοπελες ειναι ή θελουν να ειναι μοντέλα σε μια εμπορικη εκθεση. Κανουν αυτην την δουλεια γιατι δεν ειχαν το μυαλο να κανουν κατι καλυτερο.
Επι της ουσιας ο τιτλος της εκθεσης θα μπορουσε να ειναι 'ΤΟΥΜΠΑΝΟ 2007'. Και για τις κυριες και για τα αμαξια.
Χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 ωρες για να την δεις σχετικα καλα, εχει bar και εστιατορια, γκαρνταρομπα για να αφησεις το κρανο σου και ασχετο αλλα και μια καλη προσφορα της TIM με ολα τα Motorola δωρεαν στο TIM Flexy.
- Οι ψωνισμενοι πωλητες, γνωστοι και απο τις εκθεσεις. Τσου ρε μαλακοπιτουρα που εχεις και υφος. Εγω θα πρεπε να ειμαι ο ψωνισμενος που εχω τα χρηματα ν αγορασω το Χ αμαξι και οχι εσυ.
- Οι ψωνισμενες μοντελες που ειχαν υφος. Ελαχιστες
- Τα αδικαιολογητα κλειδωμενα αυτοκινητα. Π.χ. 320 Coupe. Σιγα το supercar
+ Οι ακομπλεξαριστες εταιριες με ανοιχτα ολα τους τα μοντελα, π.χ. Lexus. Μπραβο τους
+ Οι μοντελες που ειχαν επιγνωση του ρολου τους χαμογελωντας και ποζαροντας.
+ Η παρουσια ΟΛΩΝ των μοντελων, ονειρικων και κανονικων
+ Η δυνατοτητα test drive με ΠΟΛΥ γκαζι σε αρκετα καλουτσικα μοντελα.
Επι της ουσιας ο τιτλος της εκθεσης θα μπορουσε να ειναι 'ΤΟΥΜΠΑΝΟ 2007'. Και για τις κυριες και για τα αμαξια.
Χρειαζεσαι τουλαχιστον 2 ωρες για να την δεις σχετικα καλα, εχει bar και εστιατορια, γκαρνταρομπα για να αφησεις το κρανο σου και ασχετο αλλα και μια καλη προσφορα της TIM με ολα τα Motorola δωρεαν στο TIM Flexy.
- Οι ψωνισμενοι πωλητες, γνωστοι και απο τις εκθεσεις. Τσου ρε μαλακοπιτουρα που εχεις και υφος. Εγω θα πρεπε να ειμαι ο ψωνισμενος που εχω τα χρηματα ν αγορασω το Χ αμαξι και οχι εσυ.
- Οι ψωνισμενες μοντελες που ειχαν υφος. Ελαχιστες
- Τα αδικαιολογητα κλειδωμενα αυτοκινητα. Π.χ. 320 Coupe. Σιγα το supercar
+ Οι ακομπλεξαριστες εταιριες με ανοιχτα ολα τους τα μοντελα, π.χ. Lexus. Μπραβο τους
+ Οι μοντελες που ειχαν επιγνωση του ρολου τους χαμογελωντας και ποζαροντας.
+ Η παρουσια ΟΛΩΝ των μοντελων, ονειρικων και κανονικων
+ Η δυνατοτητα test drive με ΠΟΛΥ γκαζι σε αρκετα καλουτσικα μοντελα.