Τι λέτε ρε παιδιά... εσείς μούρη θέλετε να πουλήσετε ή να πάρετε ΑΜΑΞΙ (με κεφαλαία)? Με 25 χιλιαρικάκια παίρνεις το Volvo S40 1.8cc που έχει ένας κολλητός μου το οποίο γαμεί και δέρνει. Μπορεί να μην έχει 150 άλογα και παπαριές τέτοιες αλλά το αμάξι δεν παίζεται. Και θα σας πω το γιατί:
Θυμάστε πέρσυ τον Φεβρουάριο με τα χιόνια που είχε κολλήσει όλη η Κατεχάκη? Ε, εκείντο το απόγευμα γυρνούσαμε από καφέ με τον κολλητό μου και βλέπαμε όλες τις μπακατέλες Corsa, Astra, Mercedes, Golf, BMW κι ότι μπορείτε να φανταστείτε να είναι στην άκρη και να πολεμάνε οι ταλαίπωροι ιδιοκτήτες τους να τους βάλουν αλυσίδες! Κι εμείς κατεβαίναμε κανονικότατα (με 20-30χλμ/ώρα εννοείται) χωρίς αλυσίδες, χωρίς τίποτα. Και πάλι με το ίδιο αυτοκίνητο, πάλι στην Κατεχάκη, ένα καλοκαίρι, κατεβαίναμε με 150 χιλιόμετρα και στην στροφή που κάνει αριστερά πριν βγεις στην ευθεία για Μεσογείων, πετυχαίνουμε (πάνω στην στροφή) κωλόγερο με Lada να πηγαίνει με 60! Πλακωθήκαμε στα φρένα και το αμάξι όχι μόνο δεν άλλαξε λωρίδα... ούτε καν κουνήθηκε δεξιά ή αριστερά... ΤΡΕΝΟ. Και φυσικά δεν συζητάμε την χλίδα του εσωτερικού του.
Εξαρτάται βέβαια πως κρίνει το αμάξι ο καθένας... για μένα η αξιοπιστία και η χλίδα μετράνε πιο πολύ από όλα. Εκεί που είχα λυθεί στα γέλια ήταν όταν είχα δει τυπά-κάγκουρα με Renault 5 κωλόγκαζο να κάνει κόντρα με Jaguar κι ο τύπος με την Jaguar να τον αφήνει πίσω καπνίζοντας το πούρο του!!!
Κάτσε ρε Λιώμα, περίμενε λίγο.
Αν δεν το κατάλαβες εγώ συμφωνώ μαζί σου. Εξ'άλλου πήρες ένα κομμάτι μόνο, από το ποστ μου. Το βασικό το άφησες απ'έξω, που λέει :
Είναι πολλά τα λεφτά για το τίποτα.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι το ΟΠΕΛ έχει μόνο 115 άλογα κα&#
953; το VW άλλα τόσα νομίζω, άρα δεν μιλάμε για γκάζι.
Μιλάμε μόνο για μούρη. Όλοι όσοι επιλέγουν τέτοια αυτοκίνητα για αυτό δεν τα θέλουν? Ή κάνω λάθος?
Όσο για το χίονι - Κατεχάκη, για ένα να σαι σίγουρος. Το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να έχει βοηθήσει το Volvo ειδικά στην κατηφόρα, είναι τα λάστιχα και ο σωστός τρόπος οδήγησης του φίλου σου.
Anyway, η ουσία είναι ότι συμφωνούμε. Είναι πολλές οι επιλογές σε αυτά τα χρήματα.
Αλλά όπως είπα και παραπάνω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Δεν μπορούμε εμείς βάσει του προσωπικού μας γούστου ή των αναγκών μας να υποδείξουμε τι αμάξι θα πάρει ο συναγωνιστής.