Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Porsche Porsche

Αλλη κλάση οδηγικά

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ πάντως προτείνω και το Lexus 430
Lexus_SC_430_Tiger_Eye_Mica.jpg

αυτό έχει τις παναγίας τα ηλεκτρονικά πάνω του.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
για Viper έχεις σκεφτεί καθόλου? ή αποκλειστικά αυτά τα 2 που ανέφερες σε ενδιαφέρουν?
ναι το εχω σκευτει...  μαλιστα εχω παει και εχω δει και ενα... αλλα τζιφος.. κατι μεχαλασε..
οσο για το Lexus 430,καλο δεν λεω.. αλλα δεν με καλυπτει.. thnks ;)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εγώ πάντως προτείνω και το Lexus 430
Lexus_SC_430_Tiger_Eye_Mica.jpg

αυτό έχει τις παναγίας τα ηλεκτρονικά πάνω του.

Τι λέτε τώρα ρε παιδία? Τι βάλτε το TOYOTA ανάμεσα στα θηρία? Λέξους και παπαριές. ΤΟΥΟΤΑ είναι. Εκεί που φτιάχνουν το κορόλα, φτιάχνουν και αυτό.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι λέτε τώρα ρε παιδία? Τι βάλτε το TOYOTA ανάμεσα στα θηρία? Λέξους και παπαριές. ΤΟΥΟΤΑ είναι. Εκεί που φτιάχνουν το κορόλα, φτιάχνουν και αυτό.
καλά άμα το πάρουμε έτσι όλα είναι ΤΟΥΟΤΑ και FORD είναι καθώς στο δέντρο με τις εταιρίες αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκονται πιο ψηλά από όλες, και είναι αυθεντικές όσο λίγες.
από την άλλη τι θες να μας πεις ότι σε χαλάει που φτιάχνεται μαζί με το κορολα?
πήγαινε να πάρεις μερσεντες made in turkey για να νιώθεις και γερμανός να το παίζεις και μούρη(για τα γνωστά τζιπ λεω που πάνε να χτυπήσουν την κατηγορία των 30 χηνων)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μη μπλέκουμε τις κατηγορίες. Αδικούμε όλα τα αυτοκίνητα έτσι. καλό και το ΤΟΥΟΤΑ. Τέλειο, ίσως. Αλλα για αλλού/άλλους σε σχέση με την πόρσε. Μη μπερδευόμαστε.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Φιλε νομιζω οτι για το επιπεδο σου η Κορβετ ειναι ιδανικη! Τιποτα αλλο

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οι τουρμπο ειναι και τετρακινητες για αυτο κρατανε πολυ καλα.εκτος του οτι ειναι φορτωμενες με ενα καρο ηλεκτρονικα.το μονο μειον σε αυτα τα αμαξια ειναι μην παρουν τα μυαλα σου αερα στηριζομενος στην εκπληκτικη αισθηση που εχουν και φυγεις με τιποτα τρελλα χιλιομετρα σε καμια κωλοστροφη
με τετια αυτο αυτοκινητα δεν γινεται να μην παρουν τα μυαλα σου αερα...!θες δεν θες!!

εδω του πατερα μου του χαλασε το αυτοκινητο και το ειχε μια βδομαδα στην αντιπροσωπια....του δωσανε για να κανει την δουλεια του (μην με παρετε με τις ντοματες) ενα saxo 1.6 vts 120 hp!!
εκανε σαν παιδι!! το ξεκολιασε!(γενικα εχει βαρυ ποδι) αλλα οχι κ ετσι! ξυπνησε το παιδι μεσα του!
δεν θελω να συγκρινω σε καμια περιπτωση απλα εδωσα ενα παραδειγμα!(λιγο χαζο σε σχεση με saxo subaru porche corvete αλλα..)

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλτατε η σλκ 55 amg ειναι 360 αλογα ατμοσφαιρα.για να φτασει στα 680 που λες θελει τουρμπισμα η κομπρεσσορα(παλι δυσκολα).αν το εχουνε τουρμπισει ειναι αλλο θεμα....

φίλε αλλάζουν το μοτερ από 5.5 στα 6.3...και γίνεται

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γνωμη μου!

Επιδη τα εχω δοκιμασει και τα 2 αυτοκινητα (και σαν στοκ, αλλα και σαν αγωνιστικα) θα σας πω δυο πραγματακια να τα ξερετε.

Οποιος θελει κρατηματα παιρνει την Γερμανιδα,  :rockon: οποιος θελει μουρη περνει την Αμερικανεζα.  :rockon:

Και τα 2 αυτοκινητα ειναι στα ιδια λ7 μονο μου στο θεμα της Αμερικανιδας παιρνεις πολυ περισοτερο νευρο (5.7 ειναι, δεν ειναι 1000ρακι) ενω στο θεμα την Γερμανιδας αγοραζεις Τεχνολογια με "Τ" καιφαλαιο.

Αν θελεις μουρη παρε το Αμερικανακι. Απο Γερμανιδες εχει βρωμισει ο τοπος.

Αν το θες για πιστα παρε Γερμανιδα αν και σε αυτο τοθεμα παιζουν πολλα απο πισω αρα μεινε σε αυτο.

Παντως αν ηταν να διαλεξω θα υπεκυπτα στον πειρασμο της Corvette (Αν και Γερμανος  :grin:).

april543

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αμαν αυτή η πόρσε, είναι πολλά τα λεφτά για το αμάξι αυτό....αν και δεν νομίζω ότι κάνει τα λεφτά που αναφέρεις.... η κορβέτ δεν έχει μεταπωλητική αξία....οπότε τι μένει? Nissan gtr 35!! Και σου μένουν και πολλά λεφτά,σχεδόν τα μισά που διαθέτεις, και ισως να είσαι απο τους ελάχιστους στην Ελλάδα που θα το έχεις! Όσο για το αν είναι ταχύτερο απο τα δύο που σκέφτεσαι... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ! Οποιο και να παρεις καλορίζικο και καλοτάξιδο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλύτερο και από sex
[youtube=425,350]dVwgWIahRHA&feature=related[/youtube]
πάλι τα γιαπόνια κάναν το γνωστό θαύμα τους...
μπροστά μοιάζει με σ2000 και πίσω με λάμπο......
Α ρε αθάνατε κιτρινιάρη με την ατελείωτη φαντασία σου........
Ολο φρέσκες ιδέες είσαι....
Προτείνω πάραυτα η εταιρεία να μετονομαστεί από ΛΕΞΟΥΣ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΣ....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσωπικά, όταν κάποτε είχα βρεθεί σε "παρόμοιο" δίλημμα, προτίμησα την Πόρσε... και ΔΕΝ το μετάνιωσα :rockon:

Πάντως ότι και αν πάρεις τελικά, μετά θα μπορείς να ποστάρεις τις εμπειρίες σου κι εδώ... :2funny:

Συνημμένα

• Ddriving_PORSCHE.jpg
    Ddriving_PORSCHE.jpg
    221,6 KB · Εμφανίσεις: 12

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλτατε η σλκ 55 amg ειναι 360 αλογα ατμοσφαιρα.για να φτασει στα 680 που λες θελει τουρμπισμα η κομπρεσσορα(παλι δυσκολα).αν το εχουνε τουρμπισει ειναι αλλο θεμα....

φίλε αλλάζουν το μοτερ από 5.5 στα 6.3...και γίνεται
το 6.3 μοτέρ δε χωράει...
Υπερκυβισμός γίνεται.....Αλλάζει στρόφαλος κουζινέτα και έμβολα και αυξάνεται ι κυβισμός στον ίδιο κορμό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσωπικά, όταν κάποτε είχα βρεθεί σε "παρόμοιο" δίλημμα, προτίμησα την Πόρσε... και ΔΕΝ το μετάνιωσα :rockon:

Πάντως ότι και αν πάρεις τελικά, μετά θα μπορείς να ποστάρεις τις εμπειρίες σου κι εδώ... :2funny:

καλά ρε δεν ντρέπεσαι;
μας μοστράρεις πορσικό με 3 χιλιάρικα στροφές στο κοντέρ;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Γνωμη μου!

Επιδη τα εχω δοκιμασει και τα 2 αυτοκινητα (και σαν στοκ, αλλα και σαν αγωνιστικα) θα σας πω δυο πραγματακια να τα ξερετε.

Οποιος θελει κρατηματα παιρνει την Γερμανιδα,  :rockon: οποιος θελει μουρη περνει την Αμερικανεζα.  :rockon:

Και τα 2 αυτοκινητα ειναι στα ιδια λ7 μονο μου στο θεμα της Αμερικανιδας παιρνεις πολυ περισοτερο νευρο (5.7 ειναι, δεν ειναι 1000ρακι) ενω στο θεμα την Γερμανιδας αγοραζεις Τεχνολογια με "Τ" καιφαλαιο.

Αν θελεις μουρη παρε το Αμερικανακι. Απο Γερμανιδες εχει βρωμισει ο τοπος.

Αν το θες για πιστα παρε Γερμανιδα αν και σε αυτο τοθεμα παιζουν πολλα απο πισω αρα μεινε σε αυτο.

Παντως αν ηταν να διαλεξω θα υπεκυπτα στον πειρασμο της Corvette (Αν και Γερμανος  :grin:).
τα σεβη μου....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom