You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εγώ πάντως προτείνω και το Lexus 430
αυτό έχει τις παναγίας τα ηλεκτρονικά πάνω του.
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι το εχω σκευτει... μαλιστα εχω παει και εχω δει και ενα... αλλα τζιφος.. κατι μεχαλασε..για Viper έχεις σκεφτεί καθόλου? ή αποκλειστικά αυτά τα 2 που ανέφερες σε ενδιαφέρουν?
οσο για το Lexus 430,καλο δεν λεω.. αλλα δεν με καλυπτει.. thnks ;)
εγώ πάντως προτείνω και το Lexus 430
Τι λέτε τώρα ρε παιδία? Τι βάλτε το TOYOTA ανάμεσα στα θηρία? Λέξους και παπαριές. ΤΟΥΟΤΑ είναι. Εκεί που φτιάχνουν το κορόλα, φτιάχνουν και αυτό.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλά άμα το πάρουμε έτσι όλα είναι ΤΟΥΟΤΑ και FORD είναι καθώς στο δέντρο με τις εταιρίες αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκονται πιο ψηλά από όλες, και είναι αυθεντικές όσο λίγες.Τι λέτε τώρα ρε παιδία? Τι βάλτε το TOYOTA ανάμεσα στα θηρία? Λέξους και παπαριές. ΤΟΥΟΤΑ είναι. Εκεί που φτιάχνουν το κορόλα, φτιάχνουν και αυτό.
από την άλλη τι θες να μας πεις ότι σε χαλάει που φτιάχνεται μαζί με το κορολα?
πήγαινε να πάρεις μερσεντες made in turkey για να νιώθεις και γερμανός να το παίζεις και μούρη(για τα γνωστά τζιπ λεω που πάνε να χτυπήσουν την κατηγορία των 30 χηνων)
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Φιλε νομιζω οτι για το επιπεδο σου η Κορβετ ειναι ιδανικη! Τιποτα αλλο
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισως η καλυτερη απαντησηΦιλε νομιζω οτι για το επιπεδο σου η Κορβετ ειναι ιδανικη! Τιποτα αλλο
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
με τετια αυτο αυτοκινητα δεν γινεται να μην παρουν τα μυαλα σου αερα...!θες δεν θες!!οι τουρμπο ειναι και τετρακινητες για αυτο κρατανε πολυ καλα.εκτος του οτι ειναι φορτωμενες με ενα καρο ηλεκτρονικα.το μονο μειον σε αυτα τα αμαξια ειναι μην παρουν τα μυαλα σου αερα στηριζομενος στην εκπληκτικη αισθηση που εχουν και φυγεις με τιποτα τρελλα χιλιομετρα σε καμια κωλοστροφη
εδω του πατερα μου του χαλασε το αυτοκινητο και το ειχε μια βδομαδα στην αντιπροσωπια....του δωσανε για να κανει την δουλεια του (μην με παρετε με τις ντοματες) ενα saxo 1.6 vts 120 hp!!
εκανε σαν παιδι!! το ξεκολιασε!(γενικα εχει βαρυ ποδι) αλλα οχι κ ετσι! ξυπνησε το παιδι μεσα του!
δεν θελω να συγκρινω σε καμια περιπτωση απλα εδωσα ενα παραδειγμα!(λιγο χαζο σε σχεση με saxo subaru porche corvete αλλα..)
grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλτατε η σλκ 55 amg ειναι 360 αλογα ατμοσφαιρα.για να φτασει στα 680 που λες θελει τουρμπισμα η κομπρεσσορα(παλι δυσκολα).αν το εχουνε τουρμπισει ειναι αλλο θεμα....
φίλε αλλάζουν το μοτερ από 5.5 στα 6.3...και γίνεται
michael_ath31
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το Lexus LF-A που θα ερθει το εχετε δει??
Γνωμη μου!
Επιδη τα εχω δοκιμασει και τα 2 αυτοκινητα (και σαν στοκ, αλλα και σαν αγωνιστικα) θα σας πω δυο πραγματακια να τα ξερετε.
Οποιος θελει κρατηματα παιρνει την Γερμανιδα, οποιος θελει μουρη περνει την Αμερικανεζα.
Και τα 2 αυτοκινητα ειναι στα ιδια λ7 μονο μου στο θεμα της Αμερικανιδας παιρνεις πολυ περισοτερο νευρο (5.7 ειναι, δεν ειναι 1000ρακι) ενω στο θεμα την Γερμανιδας αγοραζεις Τεχνολογια με "Τ" καιφαλαιο.
Αν θελεις μουρη παρε το Αμερικανακι. Απο Γερμανιδες εχει βρωμισει ο τοπος.
Αν το θες για πιστα παρε Γερμανιδα αν και σε αυτο τοθεμα παιζουν πολλα απο πισω αρα μεινε σε αυτο.
Παντως αν ηταν να διαλεξω θα υπεκυπτα στον πειρασμο της Corvette (Αν και Γερμανος ).
Επιδη τα εχω δοκιμασει και τα 2 αυτοκινητα (και σαν στοκ, αλλα και σαν αγωνιστικα) θα σας πω δυο πραγματακια να τα ξερετε.
Οποιος θελει κρατηματα παιρνει την Γερμανιδα, οποιος θελει μουρη περνει την Αμερικανεζα.
Και τα 2 αυτοκινητα ειναι στα ιδια λ7 μονο μου στο θεμα της Αμερικανιδας παιρνεις πολυ περισοτερο νευρο (5.7 ειναι, δεν ειναι 1000ρακι) ενω στο θεμα την Γερμανιδας αγοραζεις Τεχνολογια με "Τ" καιφαλαιο.
Αν το θες για πιστα παρε Γερμανιδα αν και σε αυτο τοθεμα παιζουν πολλα απο πισω αρα μεινε σε αυτο.
Παντως αν ηταν να διαλεξω θα υπεκυπτα στον πειρασμο της Corvette (Αν και Γερμανος ).
Αμαν αυτή η πόρσε, είναι πολλά τα λεφτά για το αμάξι αυτό....αν και δεν νομίζω ότι κάνει τα λεφτά που αναφέρεις.... η κορβέτ δεν έχει μεταπωλητική αξία....οπότε τι μένει? Nissan gtr 35!! Και σου μένουν και πολλά λεφτά,σχεδόν τα μισά που διαθέτεις, και ισως να είσαι απο τους ελάχιστους στην Ελλάδα που θα το έχεις! Όσο για το αν είναι ταχύτερο απο τα δύο που σκέφτεσαι... ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ! Οποιο και να παρεις καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
καλύτερο και από sexΤο Lexus LF-A που θα ερθει το εχετε δει??
[youtube=425,350]dVwgWIahRHA&feature=related[/youtube]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πάλι τα γιαπόνια κάναν το γνωστό θαύμα τους...καλύτερο και από sex
[youtube=425,350]dVwgWIahRHA&feature=related[/youtube]
μπροστά μοιάζει με σ2000 και πίσω με λάμπο......
Α ρε αθάνατε κιτρινιάρη με την ατελείωτη φαντασία σου........
Ολο φρέσκες ιδέες είσαι....
Προτείνω πάραυτα η εταιρεία να μετονομαστεί από ΛΕΞΟΥΣ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΣ....
Προσωπικά, όταν κάποτε είχα βρεθεί σε "παρόμοιο" δίλημμα, προτίμησα την Πόρσε... και ΔΕΝ το μετάνιωσα
Πάντως ότι και αν πάρεις τελικά, μετά θα μπορείς να ποστάρεις τις εμπειρίες σου κι εδώ...
Πάντως ότι και αν πάρεις τελικά, μετά θα μπορείς να ποστάρεις τις εμπειρίες σου κι εδώ...
Συνημμένα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το 6.3 μοτέρ δε χωράει...φιλτατε η σλκ 55 amg ειναι 360 αλογα ατμοσφαιρα.για να φτασει στα 680 που λες θελει τουρμπισμα η κομπρεσσορα(παλι δυσκολα).αν το εχουνε τουρμπισει ειναι αλλο θεμα....
Υπερκυβισμός γίνεται.....Αλλάζει στρόφαλος κουζινέτα και έμβολα και αυξάνεται ι κυβισμός στον ίδιο κορμό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Προσωπικά, όταν κάποτε είχα βρεθεί σε "παρόμοιο" δίλημμα, προτίμησα την Πόρσε... και ΔΕΝ το μετάνιωσα
καλά ρε δεν ντρέπεσαι;
μας μοστράρεις πορσικό με 3 χιλιάρικα στροφές στο κοντέρ;
καλά ρε δεν ντρέπεσαι;
μας μοστράρεις πορσικό με 3 χιλιάρικα στροφές στο κοντέρ;
sorry, αλλά ΔΕΝ τράβηξα εγώ την φώτο...
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα σεβη μου....Γνωμη μου!