konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορεις καμοια μερα να μου την δανησεις??μπας και πεσει ενα γομενακι που εχω στο μαγαζι?εγώ έχω πάρει μία με 10 ευρώ......
μπορεις καμοια μερα να μου την δανησεις??μπας και πεσει ενα γομενακι που εχω στο μαγαζι?εγώ έχω πάρει μία με 10 ευρώ......
δεν έχω κάνει σέρβις... Να προσέχεις. Εχει ΕΛΠΑ για πάν ενδεχόμενον....μπορεις καμοια μερα να μου την δανησεις??μπας και πεσει ενα γομενακι που εχω στο μαγαζι?
θα το εχω στα υποψιν μου...
αν και μου προσφεραν αυτο..
http://[URL unfurl="true"]www.hahastop.com/pictures/Race_Bed.jpg[/img[/URL]]
ειναι και αγωνιστηκο..
[/quote]
είσαι μαλάκας... Ξέρω γιατί μου το έβαλες... Για να κομπλεξαριστώ....
Ντάξει ρε φίλε... Δε γεννηθήκαμε όλοι προνομιούχοι σ αυτή τη ζωή........
Αν εισαι κατοικος ελλαδισταν οντως η τιμη ξεφευγει.Παντως η κορβετα ειναι για μενα vfm και επιπλεον τραβαει το ματι πολυ περισσοτερο απο τον γερμανο.Κυκλοφορουν τοσες πολλες πορσε στο δρομο που κανενας πλεον δεν εντυπωσιαζεται ενω καποιος μη ειδικος δεν προκειται να καταλαβει τη διαφορα που εχει μια 966 απο μια απλη 911 η και απο ενα "ταπεινο" cayman.Κακα τα ψεματα οταν δινεις τοσα χρηματα θελεις το οχημα να ξεχωριζει απο το σωρομια χαρα ειναι το ταυρινι...αλλα υπολογιζε περιπου τα μισα ακομα για τελωνεια και μαλακειες..
σωςτοστ...Αν εισαι κατοικος ελλαδισταν οντως η τιμη ξεφευγει.Παντως η κορβετα ειναι για μενα vfm και επιπλεον τραβαει το ματι πολυ περισσοτερο απο τον γερμανο.Κυκλοφορουν τοσες πολλες πορσε στο δρομο που κανενας πλεον δεν εντυπωσιαζεται ενω καποιος μη ειδικος δεν προκειται να καταλαβει τη διαφορα που εχει μια 966 απο μια απλη 911 η και απο ενα "ταπεινο" cayman.Κακα τα ψεματα οταν δινεις τοσα χρηματα θελεις το οχημα να ξεχωριζει απο το σωρο
ετσι ειναι φιλαρακι.... η εχεις τα μεσα... ή καθε σε στα αυγα σου....είσαι μαλάκας... Ξέρω γιατί μου το έβαλες... Για να κομπλεξαριστώ....
Ντάξει ρε φίλε... Δε γεννηθήκαμε όλοι προνομιούχοι σ αυτή τη ζωή........
πολλα λεφτα αγοραζεις νταφ ή βολβο,αλλα ινε πολυ ομορφα αμαξα ,πανος εμενα σαν ομορφια μου αρεσι πιο πολι η Λαμποργκινα ,αλλα που χαμηλα αμαξα δεν εχουν προβλιμα με τους σκατοδρομους που χουμε???εξκουζε μουα persona
γυρω στο 100αρικο φιλε
άει μαμήσου εσύ ρε μακάκα που κοροιδεύεις τα παιδιά....πολλα λεφτα αγοραζεις νταφ ή βολβο,αλλα ινε πολυ ομορφα αμαξα ,πανος εμενα σαν ομορφια μου αρεσι πιο πολι η Λαμποργκινα ,αλλα που χαμηλα αμαξα δεν εχουν προβλιμα με τους σκατοδρομους που χουμε???
καλα ξηγιεται.. ;)άει μαμήσου εσύ ρε μακάκα που κοροιδεύεις τα παιδιά....
Μάγκες αυτός ο απατεώνας έχει λάμπο και σας παριστάνει το κλαμμένο μουνί....
καλά ρε δεν ντρέπεσαι;
μας μοστράρεις πορσικό με 3 χιλιάρικα στροφές στο κοντέρ;
Παντως αν ηταν να διαλεξω θα υπεκυπτα στον πειρασμο της Corvette (Αν και Γερμανος ).
Oh yes...και έχουμε και άλλα εάν θες.
[youtube=212,175]t7ehMWbu7io[/youtube] [youtube=212,175]LtUS1yWfr98[/youtube]
Γιώργος ...
φαντάζομαι ότι το αβατάρ σου τυχαία βρέθηκε μπροστά από την κάμερα....
Αφού σε τρώει ο κώλος σου, αγαπημένε πελάτη του Αλογοσκούφη , ψάξε για εισαγωγή απο Γερμανία σε Dodge Charger Srt8
Στην Γερμανία το πωλούν με 30000 χιλιάδες περίπου ευρά χωρίς έξοδα εκτελωνισμού και κανένα 50000 εκτελωνισμένο.
Και άσε κάποια κορόϊδα να αγοράζουν.....
Αφού σε τρώει ο κώλος σου, αγαπημένε πελάτη του Αλογοσκούφη , ψάξε για εισαγωγή απο Γερμανία σε Dodge Charger Srt8
(δωρεάν δείγμα)
[youtube=425,350]hAp9EjcnJGY[/youtube]
ή το Dodge Charger Srt8
(δωρεάν δείγμα)
[youtube=425,350]26f4CmuJDto[/youtube].
Φυσικά πάντα μπορείς να επιλέξεις και το Dodge Charger Srt8
(επίσης δωρεάν δείγμα)
[youtube=425,350]bWh_XrpOXT0[/youtube]
Στην Γερμανία το πωλούν με 30000 χιλιάδες περίπου ευρά χωρίς έξοδα εκτελωνισμού και κανένα 50000 εκτελωνισμένο.
Και άσε κάποια κορόϊδα να αγοράζουν.....
Δεν έχεις άδικο.Δεν συγκρίνονται ρε παιδιά τα αμάξια....σοβαρά τώρα.
Οτιδήποτε αμερικάνικο....δεν θα έπρεπε να έχει καν τιμόνι.
Αφού δεν στρίβουν, ότι και να κάνουν...τι να λέμε τώρα.
Α) Σόρρυ, μόνο με τα Nissan ασχολούμαιπλιζ πλιζ βάλε μου πάλι ένα υπεραυτοκίνητο νισσάν ή τουότα....
πλιζζζζζζζ.....