You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εεεεε ρε πουστη μου τι ακούω σήμερα πρωί πωί...βαζω οριο τα 120.000,εχετε να προτεινεται κατι??? θελω πισοκινητο με δυναμη για γερα μπατιλικια,δεκτες ολες οι προτασεις...
ρε φίλε θες να μας στείλεις στην κόλαση.
φοιτητής άνθρωπος θες να σου πάθω τίποτα. εδώ κοιτάμε με το ζόρι μπας και πάρουμε ένα ρχ7 πισοκούνα μεταχειρισμένο με 190 ατμοσφαιρικά αλλά το πούστικο το πουλάνε 8-9 χήνες εδώ. μέχρι και stingray ήθελα να εισάγω από γερμανία αλλά με γάμαγε το τελωνείο, πλήρωνα κερατιάτικα στο ελλαδιστάν.
εγώ πάντως σου προτείνω την κορβέτ αν βαστάνε τα χέρια σου. το πορσάκι έχει και ηλεκτρονικά πάνω για βοήθεια. πάρε το και κάμπριο (οποιο τελικά καταλήξεις) για να χαίρεσαι το καλοκαίρι 2πλα, δεν θα ξεκολλλάς από το αμάξι.
ρε το 1/10 να είχα από αυτά που δίνεις ... θα ήμουν ευτυχισμένος(για 3-4 χρόνια).
ακριβως αυτην εψαχνα κωστα!εισαι φιλος
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!είδα μία τυχαία στο σπίτι του γιώργου....
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καμια ανοιχτη ασπρη 430 περισσευει για μενα μπιλυ?
1?
Για παρτη σου ρε Μακ Ντακ οχι 1....πολλες...αλλα οχι ανοιχτη...sorry!
Συνημμένα
αρρωστεια λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε1?
Για παρτη σου ρε Μακ Ντακ οχι 1....πολλες...αλλα οχι ανοιχτη...sorry!
grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΣΚΡΟΥΝΤΖ βελτιωμένη από την Brabus....o Λαινοπουλος πούλησε μια....αυτήν της κορης του...110000χιλ.
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΣΚΡΟΥΝΤΖ βελτιωμένη από την Brabus....o Λαινοπουλος πούλησε μια....αυτήν της κορης του...110000χιλ.
Μια σε χρυσαφι χρωματακι λες?
Σόρρυ γαι την -ασχετη- σφυνόπουτσα αλλά η συγκεκριμένη κυρία είναι τόσο ''καύλα'' όσο και το όχημα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τυχαία περνούσα και σταμάτησα να πω ένα γειά.......ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι σε χρυσαφί..... χαλκοκόκκινο μεταλλικό όπως της φωτιάς......Μια σε χρυσαφι χρωματακι λες?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακριβώς.....Σόρρυ γαι την -ασχετη- σφυνόπουτσα αλλά η συγκεκριμένη κυρία είναι τόσο ''καύλα'' όσο και το όχημα.
φιλτατε η σλκ 55 amg ειναι 360 αλογα ατμοσφαιρα.για να φτασει στα 680 που λες θελει τουρμπισμα η κομπρεσσορα(παλι δυσκολα).αν το εχουνε τουρμπισει ειναι αλλο θεμαΣΚΡΟΥΝΤΖ βελτιωμένη από την Brabus....o Λαινοπουλος πούλησε μια....αυτήν της κορης του...110000χιλ.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Azazel....οταν ξαναρθω στο φτωχικο σου....φροντισε να μπω απο την κυρια εισοδο και οχι απο το γκαραζ...γιατι ετσι και δω [size=12pt]τυχαια[/size] κανα κοκκινο διπλα στα υπολοιπα....ε θα στο καψω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Δεν παίζει αυτό λέμεεεεεε….υπάρχει βέτο από την Γερμανίδα του σπιτιού για οτιδήποτε Ιταλικό η σχιζομάτικο, για αμερικανιές δεν το συζητάμε, ευτυχώς που το jeep προϋπήρχε αυτής…..
Και όπως ξέρεις, οι Γερμανίδες, δεν αστειεύονται.
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω παλι εχω δει ολες τις αλλες εθνικοτητες σπιτι σου εκτος απο Ιταλιδα....ρε μηπως δεν καναμε κατι καλα φετος?
Μηπως πρεπει να βαλουμε και σ αυτο το σημειο του "χαρτη" μια πινεζα?Προλαβαινουμε?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εγω παλι εχω δει ολες τις αλλες εθνικοτητες σπιτι σου εκτος απο Ιταλιδα....ρε μηπως δεν καναμε κατι καλα φετος?
Μηπως πρεπει να βαλουμε και σ αυτο το σημειο του "χαρτη" μια πινεζα?Προλαβαινουμε?
Καμία και σήμερα λέμεεεεεεεεεεεε.....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για Viper έχεις σκεφτεί καθόλου? ή αποκλειστικά αυτά τα 2 που ανέφερες σε ενδιαφέρουν?και μια να την εχεις και απο μπροστα...