Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω φιλε περσονα και με ενα τουμπανιασμενο sti βολευομαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είσαι καβλωμένος ακόμα γι αυτό.........
Εγώ δεν θα πάρω το φερραρικό για να κάνω κόντρες στα λιμανάκια......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

προτιμώ εβο... Τα τρία διαμαντάκια έχουν άααααααααλλο πρεστίζ.......

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τώρα και χωρίς πλάκα.........
εγώ όταν σκάω τόσα θέλω με το που βλέπω την γκόμενα να χύνω όρθιος......Στ αρχίδια μου εάν είναι η πιο γρήγορη ή η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά....

Αρα η επιλογή είναι Φερράρι......
Ολα τα άλλα είναι για να περνά ή ώρα ή για να έρθει ο κρητικός να αρχίσει να μου λέει πάλι για σκάιλάιν και λοιπές κιτρινιάρικες αντιαισθητικές μαλακίες......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
χαχαχαχαχα εκει πας μονο για f430! με αυτα τα χρηματα περνεις μονο modena

Συνημμένα

• Ferrari_430_Monza_Engine_Bay_View_2005_Model.jpg
    Ferrari_430_Monza_Engine_Bay_View_2005_Model.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 13

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
και με 150.000 μπορείς να βρεις. αν έχεις υπομονή πιστεύω ότι θα πέσουν οι τιμές γιατί σε 2 χρόνια θα βγεί καινούργια 911 (998?).
εγώ δεν θα έπαιρνα 996. έτσι πως είναι οι δρόμοι μας όλα με το πλάι πάνε....
m3 e46 εχω :P το εχω σκευτη και εγω φιλε μου.. αλλα δεν θελω να παω σε κατι πιο "αδυνατο" 997,οσο για 997 turbo παει κανα 180αρι.. θα ηταν οτι καλυτερο και δεν θα προβληματιζομουν...

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
είσαι καβλωμένος ακόμα γι αυτό.........
Εγώ δεν θα πάρω το φερραρικό για να κάνω κόντρες στα λιμανάκια......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

προτιμώ εβο... Τα τρία διαμαντάκια έχουν άααααααααλλο πρεστίζ.......
λιμανακια?χαχα,τα τρια διαμαντακια και το κυκλακι με τα στερακια εχουν περασει απο τα χερια μου... παλαια αυτα... τωρα θελω να κανιβαλιζω για την παρτυ μου....

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
οστοσο καλη η 4κουνα.. αλλα μεχρι εκει... εχεις τα γκαζια σου τις ροπες σου,το turbaκο σου να ακους.. καλη λυση οταν εισαι 20-25.. στα αντα την ακους αλλιως..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χαχαχαχαχα εκει πας μονο για f430! με αυτα τα χρηματα περνεις μονο modena
μια χαρά χύνω όρθιος και με μόντενα........

πόρσε δε θα έπερνα ποτέ.......

Παίρνω με μια κατοστή ένα С63 AMG και σας γαμάω όλους και μου μένουν και 20 χιλιάρια για τις πουτάνεςςςςςςςςςς....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μια χαρά χύνω όρθιος και με μόντενα........

πόρσε δε θα έπερνα ποτέ.......

Παίρνω με μια κατοστή ένα С63 AMG και σας γαμάω όλους και μου μένουν και 20 χιλιάρια για τις πουτάνεςςςςςςςςςς....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εδω αγαπητε μου persona συζηταμε... η  λεξη σας γαμαω ολους δεν αρμοζει ;) οστοσο πιστεψε με για να γαμησεις δεν φτανει μονο c63 ;) φιλικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω αγαπητε μου persona συζηταμε... η  λεξη σας γαμαω ολους δεν αρμοζει ;) οστοσο πιστεψε με για να γαμησεις δεν φτανει μονο c63 ;) φιλικα
δε συγκρίνεις καρπούζα με πορτοκάλια.......
Τη Μ3 την έχει το συγκεκριμένο για ορεκτικό.......
Κάνεις μια μετατροπή στον κινητήρα να βγάζει όσα του SL63 AMG και με πεντακόκια δώδεκα αλόγατα σε περιμένω όπου θες να μιλήσουμε για γαμήσια...........

Υ.Γ.
Για να γαμήσω μου έφτασε και το Ούνο τούρμπο..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οστοσο καλη η 4κουνα.. αλλα μεχρι εκει... εχεις τα γκαζια σου τις ροπες σου,το turbaκο σου να ακους.. καλη λυση οταν εισαι 20-25.. στα αντα την ακους αλλιως..
αν στα 20 εχεις ιμπρεζα 330 αλογα 2.000 κυβικα και τουρμπο....θα σε κλαινε τα θυμαρακια!αραγε γιατι τοσες στροφες εχουνε εκκλησακια!!
πεσμε μαλακα ,συντηρητικο, αλλα αυτα δεν ειναι για 20! πρεπει να χεις οδηγησει και αλλα αυτοκινητα....αποψη μου!!
τωρα το οτι τα πηραν αλλοι και αλλοι και δεν παθαν τπτ και σκοτωθηκαν και αλλοι και με παπακι μην το παμε απο το ενα ακρο στο αλλο!
αποψη μου!
παντως απο αυτα τα 2 θα διαλεγα το πορσικο!!
σε αλλη περιπτωση σε θα διαλεγα κανενα απο τα 2!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
δηλαδη προτεινεις στα 20 evo στα 30 ferrari η πορσε στα 40 bugatti και στα 50 τι?διαστημοπλοιο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δεν ειμαστε ολοι λατσηδες λεμεεεεεεεεεεεεε

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
αν στα 20 εχεις ιμπρεζα 330 αλογα 2.000 κυβικα και τουρμπο....θα σε κλαινε τα θυμαρακια!αραγε γιατι τοσες στροφες εχουνε εκκλησακια!!
πεσμε μαλακα ,συντηρητικο, αλλα αυτα δεν ειναι για 20! πρεπει να χεις οδηγησει και αλλα αυτοκινητα....αποψη μου!!
τωρα το οτι τα πηραν αλλοι και αλλοι και δεν παθαν τπτ και σκοτωθηκαν και αλλοι και με παπακι μην το παμε απο το ενα ακρο στο αλλο!
αποψη μου!
παντως απο αυτα τα 2 θα διαλεγα το πορσικο!!
σε αλλη περιπτωση σε θα διαλεγα κανενα απο τα 2!
εγω προσωπικα στα 20 μου ειχα ιμπρεζακο,οστοσο εχεις δικιο,αρα κλεινουμε σε πορσακι βλεπω...

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Μακραν το Porsche μεταξυ των 2...οπως ειπε και καποιος λιγο νωριτερα η "Αμερικανια" θελει χερια και δεν ειναι τοσο για σπορ οδηγηση παρα περισσοτερο για ευθειες και παντες (οπου εχεις χωρο,γιατι "απλωνει" και πολυ αυτο)!

Αποψη μου....μην κοιταξεις καν 996....θα το παντρευτεις!Δεν φευγει καθολου ευκολα μετα...εχει "βαρυνει πολυ πλεον!
Το 997 ειναι μια πολυ καλη λυση και στα λεφτα που λες πως διαθετεις δεν νομιζω να σου επεφτε εσχημη μια 997 4S ελαφρως μεταχειρισμενη ή με λιγα χρηματα παραπανω καινουργια.... :think:

Και μια φωτο για τον Μακ Ντακ......για παρτη σου κουφαλααααααααααααααααααααααααααααααααααα    :boobies:

Συνημμένα

• M.jpg
    M.jpg
    40,2 KB · Εμφανίσεις: 18

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
δε συγκρίνεις καρπούζα με πορτοκάλια.......
Τη Μ3 την έχει το συγκεκριμένο για ορεκτικό.......
Κάνεις μια μετατροπή στον κινητήρα να βγάζει όσα του SL63 AMG και με πεντακόκια δώδεκα αλόγατα σε περιμένω όπου θες να μιλήσουμε για γαμήσια...........

Υ.Γ.
Για να γαμήσω μου έφτασε και το Ούνο τούρμπο..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
χαχαχα... εχεις πολλυ πλακα ,σε παω... ;)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom