Νέα

Car battles, νέα μοντέλα, βελτιώσεις κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προτιμάτε αμάξι...

• Γερμανικό

Ψήφοι: 5 55,6%
  • Ιαπωνικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Ιταλικό

Ψήφοι: 2 22,2%
  • Γαλλικό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αγγλικό

• Αλλο...

• Τίποτα! Βολεύομαι με ΤΑΧΙ & ΜΜΜ...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    9

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
βαζω οριο τα 120.000,εχετε να προτεινεται κατι??? θελω πισοκινητο με δυναμη για γερα μπατιλικια,δεκτες ολες οι προτασεις...  :grin: :grin:

Πλάκα κάνεις? Για να πέσουν πανω μας οι ε.ε. των (-) 10.500€/Χ και οι τιμητές του αξιώματος οτι ''εκτός ημών, όλοι οι άλλοι τα βρήκαν από μπαμπά ή διαπλέκτηκαν ή πήραν μίζα ή γαμήθηκαν'' και να μας αρχίσουν τα μπινελίκια? :boobies:

στείλε ένα μέιλ στο Καββαθά καί άσε τις εξωτερικευσεις. Ασε μου μπορεί να σου έρθει καικανά πόθεν έσχες ηλεκτρονικό :2funny:

ΥΓ. Την πόρσε, σαφώς.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πλάκα κάνεις? Για να πέσουν πανω μας οι ε.ε. των (-) 10.500€/Χ και οι τιμητές του αξιώματος οτι ''εκτός ημών, όλοι οι άλλοι τα βρήκαν από μπαμπά ή διαπλέκτηκαν ή πήραν μίζα ή γαμήθηκαν'' και να μας αρχίσουν τα μπινελίκια? :boobies:

στείλε ένα μέιλ στο Καββαθά καί άσε τις εξωτερικευσεις. Ασε μου μπορεί να σου έρθει καικανά πόθεν έσχες ηλεκτρονικό :2funny:

ΥΓ. Την πόρσε, σαφώς.
χαχαχα... αυτο με το πόθεν έσχες ηλεκτρονικό,ΓΑΜΗΣΕ!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βαζω οριο τα 120.000,εχετε να προτεινεται κατι??? θελω πισοκινητο με δυναμη για γερα μπατιλικια,δεκτες ολες οι προτασεις...  :grin: :grin:
εγώ τα βάζω τα 100 στην τράπεζα, αγοράζω ένα ματίζ και με τα άλλα 10 κάνω μια κωλομπαρότσαρκα.....

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θελω να δω με πιο θα καω περισσοτερο ομως αγαπητε μου φιλε ;)
επί της ουσίας οι Αμερικανοί είναι πίσω τεχνολογικά....
Οχι γιατί οι Ευρωπαίοι είναι πιο έξυπνοι. Απλά οι Αμερικανοί έλεγαν μέχρι πρότινος....
Στ αρχίδια μου η βενζίνη ....Την βρίσκω εύκολα και τζάμπα. Θέλω άλογα;
Βάζω κυβικά και τελειώνει το παραμύθι.
Από κει και πέρα έχει σημασία και ο θόρυβος....
Οταν χύνει η γκόμενα τι προτιμάς... Να βογγάει ή να τσιρίζει;
Διαλέγεις και παίρνεις....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Οχι γιατί οι Ευρωπαίοι είναι πιο έξυπνοι. Απλά οι Αμερικανοί έλεγαν μέχρι πρότινος....
που σαι ρε Αρη Σταθακη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
<καλημερα boy>ειναι και αυτο μια αποψη ;) ο καθενας με τις καυλες του :dancing: :dancing:
επειδή λοιπόν στις κάβλες μου για τα αυτοκίνητα έχω χαλάσει καμμιά 200άρα χιλιάρια σημερινά...... Λέω ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ....... ΞΕΚΑΒΛΩΣΑ....

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
επειδή λοιπόν στις κάβλες μου για τα αυτοκίνητα έχω χαλάσει καμμιά 200άρα χιλιάρια σημερινά...... Λέω ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ....... ΞΕΚΑΒΛΩΣΑ....
εγω δυστιχως οσα σπιτια και αν δεν εχω αγορασει συνεχιζω να την εχω και αυτο με τρελενει! οστοσο,ψαχνω μια πουτανα που να τσιριζει,να βογγαει και να γαμαει :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
θελω να δω με πιο θα καω περισσοτερο ομως αγαπητε μου φιλε ;)
με το πορσικο!!
εγώ τα βάζω τα 100 στην τράπεζα, αγοράζω ένα ματίζ και με τα άλλα 10 κάνω μια κωλομπαρότσαρκα.....
το χεσες!! απο πορσικο σε ματιζ????
ελεος!
:thumbsup:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Το porsche σαφώς είναι καλύτερο αυτοκίνητο και πολύ πιο ευκολοδήγητο. Επίσης κρατάει και αξία (εκτός των άλλων)...

Αν έχεις χέρια το corvette θα το χαρείς πιο πολύ αλλά επαναλαμβάνω... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΡΙΑ !!! (δεν υπονοώ τίποτα... εξάλλου δεν σε ξέρω προσωπικά ---> προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το porsche σαφώς είναι καλύτερο αυτοκίνητο και πολύ πιο ευκολοδήγητο. Επίσης κρατάει και αξία (εκτός των άλλων)...

Αν έχεις χέρια το corvette θα το χαρείς πιο πολύ αλλά επαναλαμβάνω... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΕΡΙΑ !!! (δεν υπονοώ τίποτα... εξάλλου δεν σε ξέρω προσωπικά ---> προς αποφυγή παρεξηγήσεων)
δεν παρεξιγω.... πολυ σωστα τοποθετησαι...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
πολύ καλή και δύσκολη ερώτηση konstantinos...
με είχε προβληματήσει και εμένα!
εγώ ψηφίζω porsche αλλά 997 (την καλύτερη που μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά). Μάλλον δεν φτάνουν τα λεφτά για turbo αν και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν πέσει οι τιμές μιά και βγήκε το facelift.
μην πάρεις 996 γιατί έχει παλιώσει πολύ. σίγουρα η απλή 997 δεν θα κάνει τα κωλίδια της turbo αλλά αξίζει πολύ περισσότερο σαν αυτοκίνητο. αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα κωλίδια δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά: με μία Μ3 3ετίας κάνεις την δουλειά σους

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
+1000000000000 να πω και εγω την αποψη μου.η κορβετ ειναι πιο δυνατη αλλα στην ελληνικη ασφαλτο δεν βαζει τα αλογα της κατω που να χτυπιεσαι.ειναι καταλληλη μονο για 100% καφρους για να παντιλικωνει συνεχεια.αλλιως πορσε με κλειστα ματια.μαζεμενα κυβικα και συμπυκνωμενη τεχνολογια σε ενα απο τα καλυτερα αυτοκινητα ολως των εποχων.και οντως εχει παλιωσει η 996 οπως λεει ο φιλος παραπανω αλλα εχει πλεον αξια αποκτησης κατω απο 100000ευρω ισως και κοντα στα 80

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα και χωρίς πλάκα.........
εγώ όταν σκάω τόσα θέλω με το που βλέπω την γκόμενα να χύνω όρθιος......Στ αρχίδια μου εάν είναι η πιο γρήγορη ή η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά....

Αρα η επιλογή είναι Φερράρι......
Ολα τα άλλα είναι για να περνά ή ώρα ή για να έρθει ο κρητικός να αρχίσει να μου λέει πάλι για σκάιλάιν και λοιπές κιτρινιάρικες αντιαισθητικές μαλακίες......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πολύ καλή και δύσκολη ερώτηση konstantinos...
με είχε προβληματήσει και εμένα!
εγώ ψηφίζω porsche αλλά 997 (την καλύτερη που μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά). Μάλλον δεν φτάνουν τα λεφτά για turbo αν και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν πέσει οι τιμές μιά και βγήκε το facelift.
μην πάρεις 996 γιατί έχει παλιώσει πολύ. σίγουρα η απλή 997 δεν θα κάνει τα κωλίδια της turbo αλλά αξίζει πολύ περισσότερο σαν αυτοκίνητο. αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα κωλίδια δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά: με μία Μ3 3ετίας κάνεις την δουλειά σους
m3 e46 εχω :P το εχω σκευτη και εγω φιλε μου.. αλλα δεν θελω να παω σε κατι πιο "αδυνατο" 997,οσο για 997 turbo παει κανα 180αρι.. θα ηταν οτι καλυτερο και δεν θα προβληματιζομουν...

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
τώρα και χωρίς πλάκα.........
εγώ όταν σκάω τόσα θέλω με το που βλέπω την γκόμενα να χύνω όρθιος......Στ αρχίδια μου εάν είναι η πιο γρήγορη ή η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά....

Αρα η επιλογή είναι Φερράρι......
Ολα τα άλλα είναι για να περνά ή ώρα ή για να έρθει ο κρητικός να αρχίσει να μου λέει πάλι για σκάιλάιν και λοιπές κιτρινιάρικες αντιαισθητικές μαλακίες......

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εγω φιλε περσονα και με ενα τουμπανιασμενο sti βολευομαι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom