Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
Αλλά δεν μπήκαν 500, μπήκαν 478, αυτό λέω.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
τι χωρας καρτα ειχε ο φιλος σου ?
Τι δεν καταλαβαίνεις?
τι χωρας καρτα ειχε ο φιλος σου ?
VISA πρεπει να ηταν γιατι χρεωνει 1.5% η Βιζα
δεν εχει καμια σχεση αυτο που αναφερεις
Ε, άμα δε γνωρίζεις, τι πετάγεσαι σα τη ψωλή και λες μπαρούφες?Δεν γνωριζω λεπτομερειες.
USAτι χωρας καρτα ειχε ο φιλος σου ?
Τι δεν καταλαβαίνεις?
Ε, άμα δε γνωρίζεις, τι πετάγεσαι σα τη ψωλή και λες μπαρούφες?
Τυπε εχω και καρτες τραπεζων Ελλαδος και καρτες τραπεζων εξωτερικου. Κατι θα ξερω παραπανω.
merchant account
trusted supplier
Ευχαριστώ.
Merchant account δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξω, γιατί δεν είμαι έμπορος, στο είπα.
Trusted supplier δεν ξέρω τι σημαίνει.
Είμαι όμως Verified User (από καιρό).
Συμφωνώ.Ειναι αρκετα πολύπλοκο δεν αξιζει το κοπο να το αναφερουμε.
Άλλο ένα περίεργο αυτής της εβδομάδας... Ενώ μια βδομάδα νωρίτερα δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα της Εθνικής για online αγορα από το εξωτερικό, εχθές και σήμερα μού το απαγορεύει. Νόμιζα πως με τις κάρτες της Εθνικής δεν υπήρχε πια πρόβλημα αλλά τελικά κι αυτές φαίνεται δεν γλυτώνουν τον αποκλεισμό.
Ξέρει κανείς τί συμβαίνει ακριβώς με τις κάρτες της Εθνικής ώστε να μας ενημερώσει;
πηγα να βαλω 9 ευρω στο alldebrid μεσω paypal και μου βγηκε το εξης μυνημα
How to confirm your card
Sample card statement
Please check the summary of financial activity provided by your card issuer again in a day or two - sometimes there's a slight delay. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
Log back in to your PayPal account and click Confirm my debit or credit card.
Enter the 4-digit code from your summary of financial activity provided by your card issuer.
We'll refund the €1.50 EUR or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
συριζο ναζιστικο κατασταση επικρατει και εκει
εκανα 2-3 δοκιμες...παλι το ιδιο μυνημα
How to confirm your card
Γιατί εκνευρίζεστε ρε παιδιά? Καλά κάνουν και τσεκάρουν τις κάρτες. Λεφτά διαχειρίζονται, όχι στραγάλια! Θα μπορούσες να χρησιμοποιείς κάρτα που την έκλεψες.τώρα είναι υπερενοχλητικό λόγω κατάστασης Β. Κορέας.
Γιατί εκνευρίζεστε ρε παιδιά? Καλά κάνουν και τσεκάρουν τις κάρτες. Λεφτά διαχειρίζονται, όχι στραγάλια! Θα μπορούσες να χρησιμοποιείς κάρτα που την έκλεψες.
Θα προτιμούσες δηλαδή να σου ζητάνε πιστοποιητικά, ΑΦΜ, χαρτιά κλπ όπως κάνουν οι εδώ τράπεζες?
Και ειδικά αυτός ο έλεγχος δεν έχει σχέση με CC, πάντα γινόταν.