Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Οκ φιλε, σε ευχαριστω

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
pre-paid, αϋλη καρτα ειναι...ωπος το ειπες
τα στοιχα της καρτας τα εδωσα στο . com οποτε αγοραζω και απο εξωτερικο πραγματα και κανω ανανεωση σε EasyBytez να κατεβαζω και να κανω upload μουσικη και αρχεια!!!

Και  η  paypal  δεν  βλέπει  ότι  πρόκειται  για λογαριασμό  από  Ελλάδα ;

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
λογικα πρεπει αλλα γινετε...
λεφτα δικα σου ειναι απο τον λογαριασμο σου που μπικανε στην pre paid...

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
λογικα πρεπει αλλα γινετε...
λεφτα δικα σου ειναι απο τον λογαριασμο σου που μπικανε στην pre paid...
Ρε  φιλαράκι  στην  αρχή  μας  γράφεις  ότι  ψωνίζεις  από  εξωτερικό .
Μετά  γράφεις  ότι  πρέπει  να  γίνεται .
Λοιπόν  ΔΕΝ  ΓΙΝΕΤΑΙ να  κάνεις  αγορές  στο  εξωτερικό  μέσω  paypal .
Μην  γράφετε  ότι  να 'ναι .

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
εγω παντως εκανα και ανανεωση.. τωρα το τι λετε εσεις περι βλεπουν οτι ειναι απο ελλαδα δεν με αφορα!!εγω παντως εκανα δουλεια μου..

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εμενα παντως δεν με αφηνει να κανω καμια συναλλαγη με εξωτερικο τοσο η χρεωστικη της Πειραιως και της Εθνικης οσο και η αϋλη pre-paid card της winbank

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
εγω παντως εκανα και ανανεωση.. τωρα το τι λετε εσεις περι βλεπουν οτι ειναι απο ελλαδα δεν με αφορα!!εγω παντως εκανα δουλεια μου..

Βρε φιλε δεν λεμε τιποτα, μακαρι να κανεις την δουλεια σου, απλα εγω και ισως καποιοι αλλοι δεν κανουμε δουλεια

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ανανέωση εκανα και εγω στο Εazybytez   με prepaid visa Eurobank μεσα στην τραπεζικη αργια  με Ελληνα reseller  αλλα για εξωτερικο δεν παιζει φυσικα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.778
Πόντοι
11.585
Μου γυρισανε το 1€ σημερα πισω, αλλα συναλαγη δεν γινετε, μου βγαζει παλι μημυμα οτι πρεπει να κανω verify την καρτα στο paypal.

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αν έχεις ήδη χρήματα στο λογαριασμό Paypal, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Αν έχεις δηλαδή κανά φίλο που θα μπορούσε να σου στείλει paypal -> paypal και να του τα δώσεις στο χέρι... μπορείς ετσι να κάνεις μικροαγορές.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μου γυρισανε το 1€ σημερα πισω, αλλα συναλαγη δεν γινετε, μου βγαζει παλι μημυμα οτι πρεπει να κανω verify την καρτα στο paypal.
πηγα να κανω συνναλαγη εστω 9 ευρω..,αλλα εγινε το εξης παλαβο
μολις μου εκανε direct σε paypal μου εβγαλε το εξης μυνημα
To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card.
ενω στο Your order summary μου  δειχνει την παραγγελεια που εχω κανει περιμενωντας να πληρωσω

1 gift card εχω

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
πηγα να κανω συνναλαγη εστω 9 ευρω..,αλλα εγινε το εξης παλαβο
μολις μου εκανε direct σε paypal μου εβγαλε το εξης μυνημα
To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card.
ενω στο Your order summary μου  δειχνει την παραγγελεια που εχω κανει περιμενωντας να πληρωσω

1 gift card εχω
μονο αν εχεις υπολοιπο στον λογαργιασμο μπορεις να πληρωσεις

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
θα δοκιμασω με resellers αλλα...θα πιασει?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλημερα παιδια εχουμε κανα νεο για τις paysafe ?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Από το site της skrill:

Paying in shops, restaurants or online Free of charge
Bank transfer top-up                 Free of charge
Receiving cash                         Free of charge
Online statement                 Free of charge
Pin re-issue                         Free of charge
Cash withdrawal* *Local ATM         EUR 1.80
Annual card fee                         EUR 10.00

Στέλνεις τσαμπέ χρήματα στο λογαριασμό skrill από τον δικό σου λογαριασμό στη τράπεζα και μετά αυτόματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις από την skrill με τα κόστη που βλέπεις παραπάνω.
Βέβαια όλα αυτά pre-capital controls... τώρα δεν μπορείς να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό (δηλαδή στο λογαριασμό skrill)
Αλλιώς είναι μια αρκετά καλή καρτούλα, ειδικά αν κάνεις και ταξίδια στο εξωτερικό!
  αυτο με το τζαμπε, ειναι λιγο σχετικο γιατι ενω λενε 5-6 εργασημες για να γινει η μεταφορα
στη πραξη ειναι 2-3 βδομαδες και μου εχουν κανει και 1μηνα+ με δικαιολογιες του κωλου
δε φαινονται τα λεφτα επικοινωνηστε με τη τραπεζα σας
εισαι ετοιμος να ακυρωσεις το εμβασμα
ολα αυτα βεβαια τα κανουν για να σε εκνευρισουν και την επομενη φορα να αναγκαστεις να κανεις instant upload απο τη χρεωστικη με προμηθεια 1,9%
εχω σχεδον 2 χρονια να ανεβασω λεφτα, αλλα δε νομιζω να αλλαξε κατι
ημερησιο οριο αναληψης απο ατμ 250 ευρω
το 1,80 προμηθεια δε μου το περνει ειμαι σε vip status (περιπου 10000 το χρονο κινησεις για να το αποκτησεις)
το χρησιμοποιω 5 χρονια σχεδον (ηταν moneybookers)
το θεωρω πολυ καλητερο απ το paypal ειδικα σε vip status

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
  αυτο με το τζαμπε, ειναι λιγο σχετικο γιατι ενω λενε 5-6 εργασημες για να γινει η μεταφορα
στη πραξη ειναι 2-3 βδομαδες και μου εχουν κανει και 1μηνα+ με δικαιολογιες του κωλου
δε φαινονται τα λεφτα επικοινωνηστε με τη τραπεζα σας
εισαι ετοιμος να ακυρωσεις το εμβασμα
ολα αυτα βεβαια τα κανουν για να σε εκνευρισουν και την επομενη φορα να αναγκαστεις να κανεις instant upload απο τη χρεωστικη με προμηθεια 1,9%
εχω σχεδον 2 χρονια να ανεβασω λεφτα, αλλα δε νομιζω να αλλαξε κατι
ημερησιο οριο αναληψης απο ατμ 250 ευρω
το 1,80 προμηθεια δε μου το περνει ειμαι σε vip status (περιπου 10000 το χρονο κινησεις για να το αποκτησεις)
το χρησιμοποιω 5 χρονια σχεδον (ηταν moneybookers)
το θεωρω πολυ καλητερο απ το paypal ειδικα σε vip status

Τι να σου πω, εγώ είχα κάνει 4-5 φορές upload και έγινε σχετικά γρήγορα, αλλά αυτο προ 5ετίας, μπορεί τώρα να καθυστερούν!
Ναι κι εγώ VIP ήμουν και άξιζε πολύ, αλλά δεν πιστεύω να μπορεί να κρατήσει ο μέσος Έλληνας VIP status απλά με αγορές αγαθών...
είναι πολλά τα λεφτά! Εγώ απλά έτυχε και έκανα Arbitrage κομπίνες με στοιχηματικές εταιρίες τότε και φαινόταν να πηγαινοέρχονται χιλιάδες το μήνα, αν και ήταν τα ίδια χρήματα.

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.659
Πόντοι
736
Τελικά στην εποχή των capital controls που ζούμε σήμερα,υπάρχει τρόπος να μπορεί να παίξει κάποιος στοίχημα σε εταιρεία του εξωτερικού? Εχω 3 κάρτες από Ελληνικές Τράπεζες και με καμμία δεν μπορώ.Νομίζω έχουν μπλοκάρει τα πάντα και θα τραβήξει καιρό φοβάμαι..

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Pay-safe? Μηπως εννοεις pre-paid, αϋλη καρτα?
Δηλαδη μπορεις να την χρησιμοποιησεις και για αγορες στο εξωτερικο?  Ή να παιξεις στοιχημα? Ή να μεταφερεις καποιο ποσο σε λογαριασμο Skrill?
Γιατι εμενα φιλαρακι δεν μου τα κανει αυτα.
της πειραιως εχω κ γω κ για εξω δεν γινεται τιποτε 4 φορες προσπαθησα .

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
εκανες τη δουλεια σου γιατι για μουσικη επιτρεπεται . τωρα πως το εκανες με πειπαλ παραξενο

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά στην εποχή των capital controls που ζούμε σήμερα,υπάρχει τρόπος να μπορεί να παίξει κάποιος στοίχημα σε εταιρεία του εξωτερικού? Εχω 3 κάρτες από Ελληνικές Τράπεζες και με καμμία δεν μπορώ.Νομίζω έχουν μπλοκάρει τα πάντα και θα τραβήξει καιρό φοβάμαι..
υπαρχει η moneysafe αλλα τωρα εχει μεγαλη αναμονη μεχρι 1 μηνα . αλλα απο υπηρεσιες χαλια οποτε θελει πολυ προσοχη .ειναι με κουπονια κ  ακομη κ αν κανονικα στη περιοχη σου υπαρχει σημειο πώλησης μπορει λογω των ελεγχων να μη βγαζει κουπονια . την πηρα εγω αλλα τελικα δεν μπορεσα να την χρησιμοποιησω . αν θες πρωτα κοιτα αν εχει στη περιοχη σου σημειο πωλησης πηγαινε να δεις αν οντως βγαζει κουπονια κ μετα αν θες προχωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom