Νέα

Capital Controls/χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες/paysafe/μπλοκάρισμα PayPal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα igand2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
2 φορες που προσπαθησα τις προηγουμενες μερες...δεν μου ειχε βγαλει αυτο το μυνημα

και πες οτι "εγινε" η πληρωμη..αλλα το νταβατζιλικι το αρπαξαν απο την paypal...η πληρωμη θα γινει κανονικα? η παλι θα μου πει η τραπεζα attica οτι η πληρωμη δεν ολοκληρωθηκε?
Δεν σε καταλαβαίνω glaskos.
Τη διαδικασία αυτή την έχω περάσει κι εγώ, και τώρα είμαι πιστοποιημένος χρήστης του Paypal.
Μια φορά την περνάς, όχι για κάθε καινούρια κάρτα.
Για ποιο νταβατζηλίκι μιλάς?
Το 1,5 ευρώ θα στο γυρίσουν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Δεν σε καταλαβαίνω glaskos.
Τη διαδικασία αυτή την έχω περάσει κι εγώ, και τώρα είμαι πιστοποιημένος χρήστης του Paypal.
Μια φορά την περνάς, όχι για κάθε καινούρια κάρτα.
Για ποιο νταβατζηλίκι μιλάς?
Το 1,5 ευρώ θα στο γυρίσουν.

Για καθε καινουργια καρτα θελει.
Ακομη και αν εχεις μια verified , θα κανεις την διαδικασια και για την 2η, 3η κτλ.

θα περιμενω τωρα μεχρι 30 μερες στο ε-μαιλ για να μου ερθει ο κωδικος?
η θα περιμενω τον φακελο με την μηνιαια  κατασταση της καρτας..που μου ερχεται σπιτι?

Σε 3 εργασιμες συνηθως το paypal κανει την χρεωση.
Αν εχεις e-banking αντι να τρεχεις σε τραπεζες θα το κοιτας οτι ωρα θελεις μεχρι να δεις την κινηση.
Αν δεν εχεις ebanking κανε μια αιτηση και παρε κωδικους.Θα σου λύσει τα χερια.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Επιβεβαιώνω mariath & iakovo.

Με την πρώτη αγορά κάνουν την αφαίρεση του 1.50 Ε από το πληρωτέο ποσό.

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
θα περιμενω τωρα μεχρι 30 μερες στο ε-μαιλ για να μου ερθει ο κωδικος?
η θα περιμενω τον φακελο με την μηνιαια  κατασταση της καρτας..που μου ερχεται σπιτι?
Πάρε τηλέφωνο την τράπεζα εδώ και ζήτησε τον τετραψήφιο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Τελικα το paypal ανοιξε.? Γνωριζει κανενας.? Εκανε αγορες κανενας τις τελευταιες μερες.?
Πηγα να κανω μια δοκιμαστικη αγορα μεσω ebay και μου εβγαλε μυνυμα για να κανω verify την καρτα μου, την εκανα και ειδα τραβηξε 1€ απο τα 1,15€ που ειχε (prepaid).

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τελικα το paypal ανοιξε.? Γνωριζει κανενας.? Εκανε αγορες κανενας τις τελευταιες μερες.?
Πηγα να κανω μια δοκιμαστικη αγορα μεσω ebay και μου εβγαλε μυνυμα για να κανω verify την καρτα μου, την εκανα και ειδα τραβηξε 1€ απο τα 1,15€ που ειχε (prepaid).
το μεσημερι μου εβγαλε μυνημα οτι θελει εγκριση 24 ωρων για να γινει η αγορα

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μηπωσ ακοθσατε τιποτα ποτε θα
μποροθμε να σηκωνοθμε παραπανω λεφτα
στο γκισε στην τραπεζα οπωσ παλια με το μπλοκακι?
και γενικα να ξαναγινει το πραμα οπωσ πριν φισιολογικα?
βρε τι παθαμε ?

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
μηπωσ ακοθσατε τιποτα ποτε θα
μποροθμε να σηκωνοθμε παραπανω λεφτα
στο γκισε στην τραπεζα οπωσ παλια με το μπλοκακι?
και γενικα να ξαναγινει το πραμα οπωσ πριν φισιολογικα?
βρε τι παθαμε ?

Τυπε απο χριστουγεννα και βλεπουμε... :S

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Τίποτα!

El Rey

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
3.663
Πόντοι
736
Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον χρησιμοποιεί την προπληρωμένη κάρτα Skrill,τι χρέωση υπάρχει σε καταθέσεις,αναλήψεις,πάγιο κόστος κλπ.Bγάζοντας την κάρτα μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από τον Τραπεζικό σου λογ/σμό κατ΄ευθείαν στην κάρτα και να κάνεις τις συναλλαγές που θέλεις,ή έχει και άλλες διαδικασίες?Είναι καλή περίπτωση ή όχι,βλέπω να capital controls να τραβάνε ακόμη...

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να ρωτήσω για όποιον χρησιμοποιεί την προπληρωμένη κάρτα Skrill,τι χρέωση υπάρχει σε καταθέσεις,αναλήψεις,πάγιο κόστος κλπ.Bγάζοντας την κάρτα μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από τον Τραπεζικό σου λογ/σμό κατ΄ευθείαν στην κάρτα και να κάνεις τις συναλλαγές που θέλεις,ή έχει και άλλες διαδικασίες?Είναι καλή περίπτωση ή όχι,βλέπω να capital controls να τραβάνε ακόμη...

Από το site της skrill:

Paying in shops, restaurants or online Free of charge
Bank transfer top-up                 Free of charge
Receiving cash                         Free of charge
Online statement                 Free of charge
Pin re-issue                         Free of charge
Cash withdrawal* *Local ATM         EUR 1.80
Annual card fee                         EUR 10.00

Στέλνεις τσαμπέ χρήματα στο λογαριασμό skrill από τον δικό σου λογαριασμό στη τράπεζα και μετά αυτόματα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις από την skrill με τα κόστη που βλέπεις παραπάνω.
Βέβαια όλα αυτά pre-capital controls... τώρα δεν μπορείς να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό (δηλαδή στο λογαριασμό skrill)
Αλλιώς είναι μια αρκετά καλή καρτούλα, ειδικά αν κάνεις και ταξίδια στο εξωτερικό!

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
Εγω παντος με winkbank εχω βρει την καλυτερη λυση αντι paysafe καρτας...

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
εκανα λογαριασμο καταθεσης ζητησα κωδικους για ηλεκτρονικες συναλαγες (Winkbank)
και μεσα απο εκει διμηουργησα μια paysafe χρεωστικη καρτα...εικονικη καρτα με τα ολα της (σειριακο αριθμο στο ονομα μου με τα ολα της..
παω στο ταμειο η στο ΑΤΜ κανω καυααθεση στο λογαριασμο μου..και οταν μπουνε στον λογαριασμο μου μεσο winkbank κανω φορτιση εκφωρτηση της καρτας μου απο τον λογαριασμο μου!

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
εκανα λογαριασμο καταθεσης ζητησα κωδικους για ηλεκτρονικες συναλαγες (Winkbank)
και μεσα απο εκει διμηουργησα μια paysafe χρεωστικη καρτα...εικονικη καρτα με τα ολα της (σειριακο αριθμο στο ονομα μου με τα ολα της..
παω στο ταμειο η στο ΑΤΜ κανω καυααθεση στο λογαριασμο μου..και οταν μπουνε στον λογαριασμο μου μεσο winkbank κανω φορτιση εκφωρτηση της καρτας μου απο τον λογαριασμο μου!

Pay-safe? Μηπως εννοεις pre-paid, αϋλη καρτα?
Δηλαδη μπορεις να την χρησιμοποιησεις και για αγορες στο εξωτερικο?  Ή να παιξεις στοιχημα? Ή να μεταφερεις καποιο ποσο σε λογαριασμο Skrill?
Γιατι εμενα φιλαρακι δεν μου τα κανει αυτα.

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
pre-paid, αϋλη καρτα ειναι...ωπος το ειπες
τα στοιχα της καρτας τα εδωσα στο . com οποτε αγοραζω και απο εξωτερικο πραγματα και κανω ανανεωση σε EasyBytez να κατεβαζω και να κανω upload μουσικη και αρχεια!!!

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
pre-paid, αϋλη καρτα ειναι...ωπος το ειπες
τα στοιχα της καρτας τα εδωσα στο . com οποτε αγοραζω και απο εξωτερικο πραγματα και κανω ανανεωση σε EasyBytez να κατεβαζω και να κανω upload μουσικη και αρχεια!!!

Έχεις δοκιμάσει πρόσφατα αγορά μέσω Paypal σε μαγαζί εξωτερικού? Γιατί δε νομίζω να γίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom