tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Last year αυτό, τώρα χρεώνουν και για τους δικούς τους λογαριασμούς! :S
έλα παίκτη
Last year αυτό, τώρα χρεώνουν και για τους δικούς τους λογαριασμούς! :S
και με τα 210 ευρω που θα παιρνεις καθε μερα...σε αλλα μηχανηματα θα δινει μονο 50ρικα (οπως στην περιοχη μου στην εθνικη...αλλα στις αλλες τραπεζες δινει και 20ρικα), ενω σε αλλες περιοχες θα δινει και 10ρικα
θα φανε και τα 10ρικα τα καθικια .....επαληθευεται περιτρανα το πρωτη φορα φασιστερα
Απο πότε συμβαίνει αυτό;τοσο η alfha bank οσο δε και η eurobank με καθε αναληψη απο το μηχανημα σε χρεωνουν 50 cents για καθε συνναλαγη
Στην 6η σελίδα λέει ολες τις κινησεις (καταθεση /αναληψη ) για το ΑΤΜ ανέξοδα
Πως θα σου τρωνε το 10ρικο ρε φιλε;Αφού θα μένει στο λογαριασμό σου;Μηπως μας λες μαλακίες;και με τα 210 ευρω που θα παιρνεις καθε μερα...σε αλλα μηχανηματα θα δινει μονο 50ρικα (οπως στην περιοχη μου στην εθνικη...αλλα στις αλλες τραπεζες δινει και 20ρικα), ενω σε αλλες περιοχες θα δινει και 10ρικα
θα φανε και τα 10ρικα τα καθικια .....επαληθευεται περιτρανα το πρωτη φορα φασιστερα
Μια ερωτηση εχω λογαριασμο στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο εχω καιρο ομως να κανω καταθεση η αναλυψη, πηγα σημερα σε atm της εθνικης να δω το υπολοιπο και μου εβγαλε μηνυμα το μηχανημα δεν μπορει να εξυπηρετηση αυτη την καρτα. Υπαρχη περιπτωση να μου εκλεισαν τον λογαριασμο; η καρτα ληγει το 2018
Ο λογαριασμός σου έχει πέσει σε "αδράνεια".
Κάθε 6-12 μήνες θέλουν διάφορα χαρτιά για να σε κρατάνε "ζωντανό"
Πήγαινε τους τα και θα σε επαναφέρουν.
Η κάρτα δεν έχει σχέση, αλλά σε αδρανοποιημένο λογαριασμό δεν γίνονται συναλλαγές.
Τι θέλουν:
-Φωτοτυπία ταυτότητας (αν την έχεις αλλάξει)
-Εκκαθαριστικό (πρόσφατο) ή κάτι που δείχνει τι δουλειά κάνεις, ή κάτι που δείχνει ότι είσαι άνεργος.
-Λογαριασμό ΔΕΚΟ που να προκύπτει η διεύθυνση σου.
Αν πας μ' αυτά θα στον ενεργοποιήσουν, έστω κι αν ξεχνάω κάτι.
και εγω πηγα να κανω ανανεωση στο easybytez με χρεωστικη eurobank...και η συνναλαγη ακυρωθηκεΠροσπαθησα να κανω μια αγορα σημερα με paypal 165ευρω απο Ιταλια και πηρα ακυρο και με χρεωστικη και με πιστωτικη Eurobank. :S :S :S
Κάποιοι έχουν αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες ότι κάθε τράπεζα έχει ένα συνολικό όριο στα ποσά συναλλαγών με το εξωτερικό και ότι το όριο αυτό μηδενίζεται;αι στην αρχή του μήνα.Προσπαθησα να κανω μια αγορα σημερα με paypal 165ευρω απο Ιταλια και πηρα ακυρο και με χρεωστικη και με πιστωτικη Eurobank. :S :S :S
Κάποιοι έχουν αναφέρει σε προηγούμενες σελίδες ότι κάθε τράπεζα έχει ένα συνολικό όριο στα ποσά συναλλαγών με το εξωτερικό και ότι το όριο αυτό μηδενίζεται;αι στην αρχή του μήνα.
Άρα, στις 31-5 που έκανες τη συναλλαγή, πιθανόν η Eurobank να είχε στερέψει από λεφτουδάκια.
Δοκίμασε το πρωί, που ο μήνας αλλάζει.