leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
στο Ναύπλιο υπήρχε μια γυμνάστρια που έκανε βίζιτες, ερχόταν και Λουτράκι!
Δυνατό Milf!!!!
Λουτρακιώτης εισαι αγαπητε alpoula?
στο Ναύπλιο υπήρχε μια γυμνάστρια που έκανε βίζιτες, ερχόταν και Λουτράκι!
Δυνατό Milf!!!!
όχι αλλά έχω πάρει το αυτοκίνητο μου 1-2 καλοκαιρινά βραδάκια για να την συναντήσω, μιας και είχαμε κλείσει ραντεβού Λουτράκι!Λουτρακιώτης εισαι αγαπητε alpoula?
Για ειδικά γούστα...καλό παιδί δεΚαλημέρα συναγωνιστές. Τελικά ξέρει κανείς για την Άννα από Κιάτο?
Πολλά κιλά, νεαρή και σχετικά ψηλη..αν δεν σε χαλαει, δεν έχει πολλά μα κ μου...κωλοτρυπιδι δεν δινει...στον αγώνα το παλεύει να σε ικανοποιησειΕυχαριστώ φιλε μου για την απάντηση. Τι εννοείς με το για ειδικά γούστα? Γεμάτη είναι σίγουρα, το θέμα είναι πόσο? από υπηρεσίες δεν ξέρω επίσης αν αξίζει...
Ναι φιλε μου!!εγω την εχω παρει πριν κανα 6 μηνο,αρκετα κιλα Οχι ομως ασχημα λογω και το μικρο της ηλικίας…βυζαρες και κωλαρα…κωλο με τιποτα να δωσει…στα του αγωνα girlfriend φαση κανει οτι της πεις..θυμαμαι ειχε φερει και δονητή!!Παιδιά την Άννα από Κιάτο την έχει πάρει κανείς ;να είναι ακόμα στην πιάτσα;
Που παίζει αυτή;Λουτράκι;Και ιδου η απορία την περνεις την Άννα ναι η όχι ;;
Γενικά στον νομο .... αλλά διάβασε κριτικές πιο πάνω από τους συναγωνιστές !!Που παίζει αυτή;Λουτράκι;
Α ωραία.Γενικά στον νομο .... αλλά διάβασε κριτικές πιο πάνω από τους συναγωνιστές !!
Το τι θα λάβεις απαντήθηκε...η απόφαση δικιά σουΚαι ιδου η απορία την περνεις την Άννα ναι η όχι ;;
Δεν νομίζω ότι θα έλεγε όχιΑ ωραία.
Έρχεται σε σπίτια;;
Που παίζει αυτ
Περιοχή Κιάτου ειναιΠου παίζει αυτή;Λουτράκι;
Έρχεται !!! Καλό βόλι !!Α ωραία.
Έρχεται σε σπίτια;;
Κάτσε το επόμενο σκ και βλέπουμεΈρχεται !!! Καλό βόλι !!
Ναι. Θα σου ζητήσει από το μέιλ τον αριθμό σου για να σου στείλει viberΡε μάγκες απαντάει στο ιμειλ; Δεν έχω τν αριθμό
Βασικά στείλε το τηλ σου και θα σ στείλει αυτή ViberΝαι. Θα σου ζητήσει από το μέιλ τον αριθμό σου για να σου στείλει viber
Το ίδιο είπα ρέιιΒασικά στείλε το τηλ σου και θα σ στείλει αυτή Viber