Νέα

Σε ποιά ξενοδοχεία μένουν τα call-girls;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KAVLIARIS33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
OP
OP
K

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
oxi ρε μαγκα μου θα παω να μεινω 2 μερες να δω ολα τα κοριτσακια και να διαλεξω
Ερωτηση Μπορει καποιος να παει σε ενα καλο ξενοδοχειο και να μην αφησουν την κοπελα που κανει βιζιτα να ερθει και να συνευρεθει με τον πελατη.Υπαρχει τετοια περιπτωση.Θελω να παω presindent hotel η stanley υπαρχει τετοια περιπτωση ;

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Ερωτηση Μπορει καποιος να παει σε ενα καλο ξενοδοχειο και να μην αφησουν την κοπελα που κανει βιζιτα να ερθει και να συνευρεθει με τον πελατη.Υπαρχει τετοια περιπτωση.Θελω να παω presindent hotel η stanley υπαρχει τετοια περιπτωση ;
Προχωρα αφοβα αρχηγέ

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
Τώρα τελευταία όχι, έχω πολλά χρόνια να πάω. Άλλωστε απέχω από βίζιτες >100€....παλιά αυτά, τις καλές εποχές...
Άμα πας με καμία βίζιτα τρως πόρτα οπότε μην το επιχειρήσεις.

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
OP
OP
K

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Αν εννοείς εκεί που μένουν τα tour και γενικά τα call girls είναι προς Συγγρού μεριά και στα δύο ρεύματα.
Σε ποια αδερφε μπορεις να μας πεις γιατι σε αλλα τρωμε πορτα αν αποφασισουμε να παμε η να καλεσουμε call girl.Eνω σε αυτα μπορει να γινει διανυκτερευση.Ετσι δεν ειναι ;

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
Σε ποια αδερφε μπορεις να μας πεις γιατι σε αλλα τρωμε πορτα αν αποφασισουμε να παμε η να καλεσουμε call girl.Eνω σε αυτα μπορει να γινει διανυκτερευση.Ετσι δεν ειναι ;
Ναι μπορεί να γίνει διανυκτέρευση.
Απλά δεν έχω καταλάβει αν ρωτάς που διαμένουν η αν ρωτάς που προτείνεται για συνάντηση.

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846
OP
OP
K

KAVLIARIS33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
1.278
Πόντοι
201
Έχει μια μικρή διαφορά έτσι.
Για ξενοδοχεία ημιδιαμονης υπάρχουν reviews και αντίστοιχα threads όπου μπορείς να επιλέξεις και να δεις τι σε ενδιαφέρει.
Δεν με ενδιαφερει η ημιδιαμονη.Μενδιαφερουν ξενοδοχεια για διαμονη μιας μερας η 2.Ββαια το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης δεν μου προσφερουν την δυνατοτητα διαμονης μιας ολοκληρης ημερας γιαυτο και μπαινω στον κοπο της ερωτησης.Εμαστε και εμεις απο την επαρχια οπου πρεπει να διανυκτερευσουμε καπου.Απο την αλλη δεν μπορω να παω και σε ημιαδομονης να κλεισω και αλλο για να κοιμιθω

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Δεν με ενδιαφερει η ημιδιαμονη.Μενδιαφερουν ξενοδοχεια για διαμονη μιας μερας η 2.Ββαια το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης δεν μου προσφερουν την δυνατοτητα διαμονης μιας ολοκληρης ημερας γιαυτο και μπαινω στον κοπο της ερωτησης.Εμαστε και εμεις απο την επαρχια οπου πρεπει να διανυκτερευσουμε καπου.Απο την αλλη δεν μπορω να παω και σε ημιαδομονης να κλεισω και αλλο για να κοιμιθω
Αυτό δεν ισχύει. Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής προσφέρουν και τη δυνατότητα διανυκτέρευσης. Απλά η τιμή είναι άλλη από ότι στην ημιδιαμονή, αλλά όχι μεγάλη διαφορά.
Π.χ. στο ξενοδοχείο Πρίαμος έχει δωμάτια από 35 ως 90 ευρώ για διανυκτέρευση, με πρωινό, αναλόγως του δωματίου. Στο Salem έχει από 35 ως 80 ευρώ με πρωινό. Στο Madison θα βρείς με 70 ευρώ, με πρωινό. Στο Lacoba γύρω στα 50 ευρώ με πρωινό.
Μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο να τους ρωτήσεις, σε όποιο θα σε ενδιέφερε να μείνεις.
Απλά σκέψου τι παροχές θέλεις και τι ντεκόρ, δεδομένου ότι θα διανυκτερεύσεις κιόλας, εκτός από το ραντεβού που θα κάνεις.
Επίσης, να υπολογίσεις ότι αν κάνεις πολλά ραντεβού, μπορεί να σε χρεώσουν κάτι παραπάνω.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Κανονικά παίζει διαμονή στα xxxhotels.
Απλώς οι περισσότεροι κάνουν ημιδιαμονη.
Έχουν κανονικά σαν υπηρεσία τη διανυκτέρευση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom