KAVLIARIS33
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.278
- Πόντοι
- 201
oxi ρε μαγκα μου θα παω να μεινω 2 μερες να δω ολα τα κοριτσακια και να διαλεξωΔηλαδή αν σου πουν ονόματα και ξενοδοχεία, θα πας με αντισκηνο απ' έξω;
oxi ρε μαγκα μου θα παω να μεινω 2 μερες να δω ολα τα κοριτσακια και να διαλεξωΔηλαδή αν σου πουν ονόματα και ξενοδοχεία, θα πας με αντισκηνο απ' έξω;
Ερωτηση Μπορει καποιος να παει σε ενα καλο ξενοδοχειο και να μην αφησουν την κοπελα που κανει βιζιτα να ερθει και να συνευρεθει με τον πελατη.Υπαρχει τετοια περιπτωση.Θελω να παω presindent hotel η stanley υπαρχει τετοια περιπτωση ;oxi ρε μαγκα μου θα παω να μεινω 2 μερες να δω ολα τα κοριτσακια και να διαλεξω
Προχωρα αφοβα αρχηγέΕρωτηση Μπορει καποιος να παει σε ενα καλο ξενοδοχειο και να μην αφησουν την κοπελα που κανει βιζιτα να ερθει και να συνευρεθει με τον πελατη.Υπαρχει τετοια περιπτωση.Θελω να παω presindent hotel η stanley υπαρχει τετοια περιπτωση ;
Άμα πας με καμία βίζιτα τρως πόρτα οπότε μην το επιχειρήσεις.Τώρα τελευταία όχι, έχω πολλά χρόνια να πάω. Άλλωστε απέχω από βίζιτες >100€....παλιά αυτά, τις καλές εποχές...
Αυτο το ξερω.Αρα λοιπον ποια παιζουν?Άμα πας με καμία βίζιτα τρως πόρτα οπότε μην το επιχειρήσεις.
Αν εννοείς εκεί που μένουν τα tour και γενικά τα call girls είναι προς Συγγρού μεριά και στα δύο ρεύματα.Αυτο το ξερω.Αρα λοιπον ποια παιζουν?
Σε ποια αδερφε μπορεις να μας πεις γιατι σε αλλα τρωμε πορτα αν αποφασισουμε να παμε η να καλεσουμε call girl.Eνω σε αυτα μπορει να γινει διανυκτερευση.Ετσι δεν ειναι ;Αν εννοείς εκεί που μένουν τα tour και γενικά τα call girls είναι προς Συγγρού μεριά και στα δύο ρεύματα.
Ναι μπορεί να γίνει διανυκτέρευση.Σε ποια αδερφε μπορεις να μας πεις γιατι σε αλλα τρωμε πορτα αν αποφασισουμε να παμε η να καλεσουμε call girl.Eνω σε αυτα μπορει να γινει διανυκτερευση.Ετσι δεν ειναι ;
και τα 2 βασικαΝαι μπορεί να γίνει διανυκτέρευση.
Απλά δεν έχω καταλάβει αν ρωτάς που διαμένουν η αν ρωτάς που προτείνεται για συνάντηση.
Έχει μια μικρή διαφορά έτσι.και τα 2 βασικα
Δεν με ενδιαφερει η ημιδιαμονη.Μενδιαφερουν ξενοδοχεια για διαμονη μιας μερας η 2.Ββαια το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης δεν μου προσφερουν την δυνατοτητα διαμονης μιας ολοκληρης ημερας γιαυτο και μπαινω στον κοπο της ερωτησης.Εμαστε και εμεις απο την επαρχια οπου πρεπει να διανυκτερευσουμε καπου.Απο την αλλη δεν μπορω να παω και σε ημιαδομονης να κλεισω και αλλο για να κοιμιθωΈχει μια μικρή διαφορά έτσι.
Για ξενοδοχεία ημιδιαμονης υπάρχουν reviews και αντίστοιχα threads όπου μπορείς να επιλέξεις και να δεις τι σε ενδιαφέρει.
Αυτό δεν ισχύει. Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής προσφέρουν και τη δυνατότητα διανυκτέρευσης. Απλά η τιμή είναι άλλη από ότι στην ημιδιαμονή, αλλά όχι μεγάλη διαφορά.Δεν με ενδιαφερει η ημιδιαμονη.Μενδιαφερουν ξενοδοχεια για διαμονη μιας μερας η 2.Ββαια το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης δεν μου προσφερουν την δυνατοτητα διαμονης μιας ολοκληρης ημερας γιαυτο και μπαινω στον κοπο της ερωτησης.Εμαστε και εμεις απο την επαρχια οπου πρεπει να διανυκτερευσουμε καπου.Απο την αλλη δεν μπορω να παω και σε ημιαδομονης να κλεισω και αλλο για να κοιμιθω
Κανονικά παίζει διαμονή στα xxxhotels.Δεν με ενδιαφερει η ημιδιαμονη.Μενδιαφερουν ξενοδοχεια για διαμονη μιας μερας η 2.Ββαια το θεμα ειναι οτι τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης δεν μου προσφερουν την δυνατοτητα διαμονης μιας ολοκληρης ημερας γιαυτο και μπαινω στον κοπο της ερωτησης.Εμαστε και εμεις απο την επαρχια οπου πρεπει να διανυκτερευσουμε καπου.Απο την αλλη δεν μπορω να παω και σε ημιαδομονης να κλεισω και αλλο για να κοιμιθω