mpoutolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα,εχει παρει κανεις την κυρια απο ιωαννινα ? 6998072215
Η τζενη είναι καλη τουλάχιστον;;Λέω χτες στα Γιάννενα να πάω κάπου να διώξω λιγω τα χοντρά ψάχνω στο κάνε σεχ βρισκο ην Τζένη περνώ τηλέφωνο μου ζητούσε 70 100 ευρώ πια η Τζένη η γυφτοαλβανιδα που γαμαω τανε με 30 ευρώ άσε ρε όλες ντίβα το πεζουνε
Όχι για 70 και 100 ευρώ ποιος η ΤζένηΗ τζενη είναι καλη τουλάχιστον;;
Δεν μου λέει κάτι το όνομα..Καλησπερα,εχει παρει κανεις την κυρια απο ιωαννινα ? 6998072215
Όχι,δν σηκώνει τηλέφωνο.Δεν μου λέει κάτι το όνομα..
Την δοκίμασες τελικά;
Πριν από ένα χρόνο περίπου και πέρασα πολύ καλά. Έχει εξαιρετικό σώμα και ωραίο πρόσωπο. Τιμάει τα χρήματα που παίρνειΜε αρτεμις από σιρινα έχει πάει κανείς ;
Συμφωνω, εγω που την ειχα παρει και αναλ ειναι πολυ καλη..Πριν από ένα χρόνο περίπου και πέρασα πολύ καλά. Έχει εξαιρετικό σώμα και ωραίο πρόσωπο. Τιμάει τα χρήματα που παίρνει
Μακρυα απο την εν λογω. Δεχεται στην Βηλαρα και ειναι ολη πλαστικη και στα του αγωνα τιποταΚαλησπερα,εχει παρει κανεις την κυρια απο ιωαννινα ? 6998072215
Καλημέρα με την Αλεξάνδρα έχω πάει την πρώτη φορά που ήρθε εργαλείο από τα λίγα δεν έλεγε όχι σε τίποτα και στα 50 ευρώκαλημερα. εχει κανεις αποψη για εδω?
Από αύριο 2 Νοεμβρίου στην Ιωάννινα για 4 μέρες
Ιμε Αλεξάνδρα Ρωσίδα και τχα ιμε στην Ιωάννινα από αύριο μετά από ορα 15:00! Σε περιμένω μωράκι μου να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον μου αρέσουν τα φιλιά και αγκαλιές κ κάνω υπέροχο στοματικό αργό κ τρυφερό ,και σεχ με όρεξη και καυλες !!kanesex.comΖουμερό κορίτσι στα Ιωάννινα 6977121843
Γεια σε ολους! Είμαι ψηλή, πληθωρική, 29 ετών, ανεξάρτητη Ελληνίδα, με δικό μου χώρο.Πολύ ερωτική, δοτική και πρόθυμη για να δώσω την απόλυτη ευχαρίστηση στο άτομο που έχω απέναντί μου! Πληροφορίες για ραντεβού και μόνο αν είστε σίγουροι στο 6977121843. (Παρακαλώ πολύ όχι άσκοπες κλήσεις και...kanesex.com