Poulmanakious
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Εγώ που πήγα ήταν πολύ τοπ είχα ξαναπεί σε άλλη στο ίδιο ακριβώς σπίτι και ήταν πάλι πολύ καλά
εντυπώσεις από άνθρωπο που την εχει επισκεφθείτην εχεις επισκεφθει;
Βουλγάρα, καλή είναι σε μόνιμο δικό της χώρο. Κάνει πραγματακια αλλά έχει πολλά συν συν συν... Καλό μασαζακι καλυ δυνατή βαθειά πίπα. Πολλά τατουάζ. Λίγο υπερτιμημένη θα έλεγα.6998072215
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ .kanesex.com
Αυτή την έχει επισκεφτεί κανένας;
Πηγές με αυτή που λέει sexy mounaki? Εθνικότητα? 100 λέει. Παίζει αυτό?Εγώ που πήγα ήταν πολύ τοπ είχα ξαναπεί σε άλλη στο ίδιο ακριβώς σπίτι και ήταν πάλι πολύ καλά
Ναι ότι καλύτερο για τα λεφτά του πολύ φτηνό για το πόσο καλό μουνι είναιΠηγές με αυτή που λέει sexy mounaki? Εθνικότητα? 100 λέει. Παίζει αυτό?
Μια απο τα ιδια θα πω και εγω ...πολυ καληSexy mounaki..
Poli omorfi,estisiaki,poli kataro mounaki gia glipsimo…skisimo..mono sms ,vyber,what’s up 6976838513 λοιπον μετα απο κανα μινα λογο εργασιασ ζεστασ διακοπον ηπα σημερα ασ ξεκινισω ημουνα αναμεσα στην βανεσα και στην σοφια με την σοφια εχω παη 2 3 φορεσ δεν αξηζη κομοδινο ηπα να παω στην βανεσα μιλησα μεσω βαιπερ εκλισα ραντεβου μπενοντασ στο δωματιο φορουσε ενα ασπρο ολοσομο μινη φορεμαη κοπελα ηνε ουκρανεζα ψηλη αδηνατη με πολι γλυκο ομορφο προσοπο αφου μπικαμε μαζι στην ντουζιερα για μπανιο προχωρισαμε και στα υπολιπα τελοια σε ολα δεν ελεγε οχι θα ξαναπαω και παλι και παλι περασα τελια
Τιμή;;Μια απο τα ιδια θα πω και εγω ...πολυ καλη