The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.619
- Πόντοι
- 25.467
Δεδομένου ότι την Κυριακή, είναι Των Βαΐων (βοήθειά μας), το ανοίγω από σήμερα.
Καλή Ανάσταση.
Καλή Ανάσταση.
Κωλονοσκόπηση πρέπει να κάνει ο άντρας τουλάχιστον 1 φορά μέχρι τα 50 του. Είναι από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους. (Κλείνει η παρένθεση).κωλγκερλι δεν ξερω ξερω ομως εναν εδω μεσα που το ζηταει να κωλονοσκοπησθει
Οπωσδήποτε μετα τα 45, κάποιοι γιατροί λενε και μετα τα 40.Κωλονοσκόπηση πρέπει να κάνει ο άντρας τουλάχιστον 1 φορά μέχρι τα 50 του. Είναι από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους. (Κλείνει η παρένθεση).
Δεδομένου ότι την Κυριακή, είναι Των Βαΐων (βοήθειά μας), το ανοίγω από σήμερα.
Καλή Ανάσταση.
Με μέθη δεν καταλαβαίνεις τπτ ....η δακτυλοσκοπηση προστάτου που γίνεται στην ψύχρα είναι πολύ χειρότερη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαγιο,βαγιο το βαγιο τρωμε ψαρι και κωλο και την αλλη Κυριακη τρωμε διαλεχτο μουνι
Κωλονοσκόπηση πρέπει να κάνει ο άντρας τουλάχιστον 1 φορά μέχρι τα 50 του. Είναι από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους. (Κλείνει η παρένθεση).
Όλο λέω να πάω και όλο το καθυστερώ γμτσπτους!!!Κωλονοσκόπηση πρέπει να κάνει ο άντρας τουλάχιστον 1 φορά μέχρι τα 50 του. Είναι από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους. (Κλείνει η παρένθεση).
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως εκεί ΜΕΣΑ που είναι δεν τον έχουν κάνει κάπως έτσι;κωλγκερλι δεν ξερω ξερω ομως εναν εδω μεσα που το ζηταει να κωλονοσκοπησθει
Θα παίξετε τον χειρουργο από οτι καταλαβαίνω, μία διευκρίνιση μόνο η επέμβαση ανοιχτή λαπαροσκοπικά ή ρομποτικά?Όλο λέω να πάω και όλο το καθυστερώ γμτσπτους!!!
Το ανελέητο χέσιμο σκέφτομαι ρε πστημου
Επίσης για να είμαι και εντός θέματος, μήπως ξέρετε καμία κορασίδα που να δέχεται να της κάνω μια εγχείρηση; έτσι για εξάσκηση;;;;
Δε διαθέτω τέτοια τεχνολογία ένα μπαλταδάκι έχω μόνοΘα παίξετε τον χειρουργο από οτι καταλαβαίνω μία διευκρίνιση μόνο η επέμβαση ανοιχτή λαπαροσκοπικά ή ρομποτικά?
Αρα ανοικτη επεμβαση ...Θα χρειαστεις τοτε και 2ο call girl ντυμενο αναισθησιολογο να κραταει το σφυρι για την αναισθησια.Δε διαθέτω τέτοια τεχνολογία ένα μπαλταδάκι έχω μόνο
Επιβεβαιωμένο;@Ariadnaki σε καλουν...