achilles66
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
..επειδή μάλλον είσαι καθηγήτρια..καί έχεις σχέση καί μέ Πυργί...την Μαριλιάνα τήν ξέρεις?προφανως...
..επειδή μάλλον είσαι καθηγήτρια..καί έχεις σχέση καί μέ Πυργί...την Μαριλιάνα τήν ξέρεις?προφανως...
..επειδή μάλλον είσαι καθηγήτρια..καί έχεις σχέση καί μέ Πυργί...την Μαριλιάνα τήν ξέρεις?
Χμμμ μαλλον καταλαβα τι εκανες εκει αλλα νταξει δεν γαμιεται δεν το λεω αμα δεν γουσταρεις.δεν ειμαι καθηγητρια και επισης δεν ειμαι απο το Πυργι
Χμμμ μαλλον καταλαβα τι εκανες εκει αλλα νταξει δεν γαμιεται δεν το λεω αμα δεν γουσταρεις.
Ισως πηγες για τις φυλακες της Χιου η αλλου δημοσιου οργανισμου. ;)σιτυ τουρ?
οχι πες σιγα...δεν εχω θεμα...αμα ισχυει ουτως ή αλλως δε θα το παραδεχτω
Ισως πηγες για τις φυλακες της Χιου η αλλου δημοσιου οργανισμου. ;)
Νταξει σιγουρος ειμαι πια.τσου...
Vous parlez très bien français. et l'anglais ainsi.δεν ειμαι καθηγητρια και επισης δεν ειμαι απο το Πυργι
Νταξει σιγουρος ειμαι πια.
Καριολακι κοινωνικη λειτουργος εισαι;
Vous parlez très bien français. et l'anglais ainsi.
Je ne suis pas sûr que d'être une femme.
je suis pas celle que vous croyez...et encore je ne connais pas la pettite fille que vous m' avez demande...
Mon ami est un professeur de français à Chios
J'ai imaginé que nous la connaissons ....
Puis-je savoir ce que vous faites;
Καριολακι καποια σχεση εχεις με τους δημιοσιους οργανισμους. Και ισως με την Φυλακη ανηλικων της Χιου.οχι ρε
θα μπορουσα ομως ε?
Καριολακι καποια σχεση εχεις με τους δημιοσιους οργανισμους. Και ισως με την Φυλακη ανηλικων της Χιου.
Στειλε τουλαχιστον πμ με ενα ναι η οχι.
Je comprends que vous appartenez aux forces de sécuriténon je ne la connais pas et non je ne suis pas professeur de francais et non je ne veux pas vous dire quel est mon metier...
Donne-moi une indication per ton profession si vous plaitca suffit alors...forces de securite???
Καλα κανεις μαν. Κρατα το μυστηριο.δε δινω βιογραφικο στο φορουμ...συγγνωμη...