Νέα

Call Girl από Βουλγαρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Και να φανταστειτε οτι εκει ζει με 150ε το μηνα!!!

Οι Βουλγαρες ξυπνησαν,εσυ Ελληνα κοιμησου...

Έχεις προσωπική εμπειρία από Βουλγαρία - Σόφια? ποιός σου έιπε πως ζούν με 150 τον μήνα? εξάλου πλέον και εδώ κάποιοι ζούν με 350-400 τον μήνα.. δεν έιδα πολλά κορίτσια να προσαρμόζουν τις τιμές τους...
Στο κάτω κάτω δεν πιέζει κάποιον να πάει μαζί της... όποιος θέλει και έχει την οικονομική δυνατότητα το κάνει...τα 70 δεν νομίζω πως είναι αποαγορευτικό νούμερο. Την πρώτη φορά που την έφερα μόνος μου, έδωσα πολλά παραπάνω αλλά για μένα σημασία έχει να περνάω όσο μπορώ καλύτερα.... όλα σχετικά είναι λοιπον...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Και να φανταστειτε οτι εκει ζει με 150ε το μηνα!!!

Οι Βουλγαρες ξυπνησαν,εσυ Ελληνα κοιμησου...

Φίλε, δεν ζεί με 150 γιούρια. Μια καλή βίζιτα με σερβίτσιο και εμφάνιση, χτυπάει ως και 150 λβ (75 ευρώ) την ώρα και στην πατρίδα της
χωρίς να χρειαστεί να κουνηθεί.
Μάλιστα, το γερό πυροβολικό, τους θερινούς μήνες τραβιέται στα παραθαλάσσια θέρετρα και χτυπάει 100 ευρώ (λόγω ξένων, αλλά
τα δίνουν και Βούλγαροι, να ξέρεις). Ρίχνω παράδειγμα, για να μη νομίζεις ότι λέω λόγια στον αέρα: Πάντως, οι νορμάλ περιπτώσεις, παίζουν εκεί γύρω στα 50 ευρώ και συνήθως το αναλ πάει +25.
Η κοπελίτσα που προτείνει ο φίλος, μπορεί να είναι καλή, δεν αντιλέγω. Προσωπικά, με 80 ευρώ, σε δεδομένα Ελλάδας, θα προτιμούσα
λ.χ. συγκεκριμένη ανεξάρτητη από το Ντονέτσκ της Ουκρανίας, με καραφούλ (ονόματα δεν λέμε). Πάντως έχει συμπαθητική φατσούλα.  

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Έχεις προσωπική εμπειρία από Βουλγαρία - Σόφια? ποιός σου έιπε πως ζούν με 150 τον μήνα? εξάλου πλέον και εδώ κάποιοι ζούν με 350-400 τον μήνα.. δεν έιδα πολλά κορίτσια να προσαρμόζουν τις τιμές τους...
Στο κάτω κάτω δεν πιέζει κάποιον να πάει μαζί της... όποιος θέλει και έχει την οικονομική δυνατότητα το κάνει...τα 70 δεν νομίζω πως είναι αποαγορευτικό νούμερο. Την πρώτη φορά που την έφερα μόνος μου, έδωσα πολλά παραπάνω αλλά για μένα σημασία έχει να περνάω όσο μπορώ καλύτερα.... όλα σχετικά είναι λοιπον...

Ολα σχετικα ειναι τυπε και ζουνε με 150ε δεν ξερω ποτε πηγες η πως πηγες και που πηγες!!!
Η βινιετα εχει 5ε και την πουλανε 10ε,οι μπατσοι σε σταματανε καθε 100χιλ και σου ζητανε 5ε στην ψυχρα και οι γκομενιτσες που ειδαν οτι στην Ελλαδα εχει αξια το μουνι,ερχονται εδω και στο πουλανε σε τιμες Ελβετιας!!!
Να σου θυμισω οτι στη Βουλγαρια πριν 3-4 χρονια γαμουσες ολο το βραδυ με 20-30ε οχι πως τωρα δεν γινεται  ;)

OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ολα σχετικα ειναι τυπε και ζουνε με 150ε δεν ξερω ποτε πηγες η πως πηγες και που πηγες!!!
Η βινιετα εχει 5ε και την πουλανε 10ε,οι μπατσοι σε σταματανε καθε 100χιλ και σου ζητανε 5ε στην ψυχρα και οι γκομενιτσες που ειδαν οτι στην Ελλαδα εχει αξια το μουνι,ερχονται εδω και στο πουλανε σε τιμες Ελβετιας!!!
Να σου θυμισω οτι στη Βουλγαρια πριν 3-4 χρονια γαμουσες ολο το βραδυ με 20-30ε οχι πως τωρα δεν γινεται  ;)

πήγαινα και πηγαίνω εδώ και 10 χρόνια. Μόνιμος κάτοικος για 3.  Τη βινιέτα αν την πάρεις από τα σύνορα ή από βενζινάδικο έχει 5 και την χρεώνουν 5 ευρώ.... ναι οι μπάτσοι ζητάνε λεφτά για να μην σε γράψουν και τα πέρνουν αλλά μόνο αν κάνεις κάτι.... αυτό το πρίν 3-4 χρόνια εγώ θα το έκανα 6-7 και πάντα εξαρτάται τί γαμούσες.... τα καλά μωρά πάντα ήταν πιό ακριβά. μέση τιμή ήταν και είναι τα 100 λεβα αν πάρεις από γραφείο ή ξεκινάνε από 150 ευρώ την ώρα αν πάρεις από Agency...
με 20-30 ευρώ γαμάς και σήμερα όλο το βράδυ....τί εφιάλτες βλέπεις μετά δεν ξέρω...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Φίλε, δεν ζεί με 150 γιούρια. Μια καλή βίζιτα με σερβίτσιο και εμφάνιση, χτυπάει ως και 150 λβ (75 ευρώ) την ώρα και στην πατρίδα της
Μάλιστα, το γερό πυροβολικό, τους θερινούς μήνες τραβιέται στα παραθαλάσσια θέρετρα και χτυπάει 100 ευρώ (λόγω ξένων, αλλά
τα δίνουν και Βούλγαροι, να ξέρεις). Ρίχνω παράδειγμα, για να μη νομίζεις ότι λέω λόγια στον αέρα: Πάντως, οι νορμάλ περιπτώσεις, παίζουν εκεί γύρω στα 50 ευρώ και συνήθως το αναλ πάει +25.
Η κοπελίτσα που προτείνει ο φίλος, μπορεί να είναι καλή, δεν αντιλέγω. Προσωπικά, με 80 ευρώ, σε δεδομένα Ελλάδας, θα προτιμούσα
λ.χ. συγκεκριμένη ανεξάρτητη από το Ντονέτσκ της Ουκρανίας, με καραφούλ (ονόματα δεν λέμε). Πάντως έχει συμπαθητική φατσούλα.  

Τυπε,η κοπελα που ανεβασες ειναι ωραιο μουνι (δεν πιστευω οι φωτογραφιες να ειναι αληθινες)ζηταει 100ε για μιση ωρα ενω ειναι 29 χρονων!!!
Πιστευω τα λογια ειναι περιττα,οποιος παει και δινει 100ε(ακομα και για μια ωρα)σε κοπελες πανω απο τα 25 για μενα ειναι Μπουφος!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
πήγαινα και πηγαίνω εδώ και 10 χρόνια. Μόνιμος κάτοικος για 3.  Τη βινιέτα αν την πάρεις από τα σύνορα ή από βενζινάδικο έχει 5 και την χρεώνουν 5 ευρώ.... ναι οι μπάτσοι ζητάνε λεφτά για να μην σε γράψουν και τα πέρνουν αλλά μόνο αν κάνεις κάτι.... αυτό το πρίν 3-4 χρόνια εγώ θα το έκανα 6-7 και πάντα εξαρτάται τί γαμούσες.... τα καλά μωρά πάντα ήταν πιό ακριβά. μέση τιμή ήταν και είναι τα 100 λεβα αν πάρεις από γραφείο ή ξεκινάνε από 150 ευρώ την ώρα αν πάρεις από Agency...
με 20-30 ευρώ γαμάς και σήμερα όλο το βράδυ....τί εφιάλτες βλέπεις μετά δεν ξέρω...
πας 10 χρονια βουλγαρια και ζεις μονιμα εκει αλλα 3 και δεν καταλαβες τι σου εγραψε ο ποποβ και ρωτουσες???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
πας 10 χρονια βουλγαρια και ζεις μονιμα εκει αλλα 3 και δεν καταλαβες τι σου εγραψε ο ποποβ και ρωτουσες???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ναι γιατί σου φαίνεται περίεργο? ποτέ δεν χρειάστηκε να μάθω. Μιλούσα πάντα ελληνικά ή αγγλικά, δεν χρειάστηκα τα βουλγάρικα....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, την πιτσιρίκα που πλασσάρεις, ανέφερες ότι την έχεις πάρει τόσο στη Σόφια όσο και στην Ελλάδα.
Εσένα προσωπικά, και στις δύο περιπτώσεις πόσο σου χρέωνε την ώρα; Έδινες δηλαδή το 2014, 200λβ και 300λβ στο δίωρο;
Εντάξει, τώρα για Ελλάδα δίνει τιμολόγιο 70 ευρώ/ ώρα. Κατανοητό από μια πλευρά, εφόσον γλιτώνει τα έξοδα γαμιστρώνα
που θα πλήρωνε ενδεχομένως στην πατρίδα της (κάνοντας βίζιτες σε χοτέλια εννοώ). Θέλω να καταλάβω όμως το σκεπτικό σου
της "συμφέρουσας τιμής" στο αρχικό ποστάρισμα, δηλ. σε ποιά δεδομένα ανταποκρίνεται. Ρωτώ, διότι με άφησες με την απορία
-μπορεί και να κατάλαβα λάθος- ότι εξαρχής την πήρες στα 100 ευρώ σε Βουλγαρία και Ελλάδα και σου φάνηκε κομπλέ.
Δεν θα συμφωνήσω, εντούτοις ότι με 40-60λβ "γαμάς και σήμερα όλο το βράδυ". Δεν μιλάμε φυσικά για γύφτισσες, πρεζούδες του δρόμου.
Η νυχτιά παίζει από 300-400 για κάτι μέτριο και γύρω στα 700 και άνω για κάτι πιο καλό (στο εξάωρο).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
ναι γιατί σου φαίνεται περίεργο? ποτέ δεν χρειάστηκε να μάθω. Μιλούσα πάντα ελληνικά ή αγγλικά, δεν χρειάστηκα τα βουλγάρικα....
ρε δαδερφε 3 χρονια επι 365 μερες απο μια λεξη να μθαινες κθε μερα =1000 λεξεις δλδ να μιλας μια καθημερινη συζητηη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
για καυσε και στρωσου στο διαβασμα :s&m_3:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Φίλε, με τις βιζιτούδες μόνο στα αγγλικά έπαιζες μπάλα; Απο περιέργεια ρωτάω...  :rolleyes:

OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
ρε δαδερφε 3 χρονια επι 365 μερες απο μια λεξη να μθαινες κθε μερα =1000 λεξεις δλδ να μιλας μια καθημερινη συζητηη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
για καυσε και στρωσου στο διαβασμα :s&m_3:

τι να κάνω? τα είχα όλα εύκολα. Στο γραφείο το 70% μιλούσε ελληνικά και οι υπόλοιποι αγγλικά. για τις περιπτώσεις που χρειαζόμουν βοήθεια στη γλώσσα είχα καποιον να μου μεταφράζει. εδώ ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω μπερδεύω το νε με το δα. σκέψου πως την τελευταία φορά παραλίγο να μην μου ανανεώσουν την άδεια παραμονής επειδή με ρώτησαν αν μενω στη σοφια μόνιμα και είπα νε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, την πιτσιρίκα που πλασσάρεις, ανέφερες ότι την έχεις πάρει τόσο στη Σόφια όσο και στην Ελλάδα.
Εσένα προσωπικά, και στις δύο περιπτώσεις πόσο σου χρέωνε την ώρα; Έδινες δηλαδή το 2014, 200λβ και 300λβ στο δίωρο;
Εντάξει, τώρα για Ελλάδα δίνει τιμολόγιο 70 ευρώ/ ώρα. Κατανοητό από μια πλευρά, εφόσον γλιτώνει τα έξοδα γαμιστρώνα
που θα πλήρωνε ενδεχομένως στην πατρίδα της (κάνοντας βίζιτες σε χοτέλια εννοώ). Θέλω να καταλάβω όμως το σκεπτικό σου
της "συμφέρουσας τιμής" στο αρχικό ποστάρισμα, δηλ. σε ποιά δεδομένα ανταποκρίνεται. Ρωτώ, διότι με άφησες με την απορία
-μπορεί και να κατάλαβα λάθος- ότι εξαρχής την πήρες στα 100 ευρώ σε Βουλγαρία και Ελλάδα και σου φάνηκε κομπλέ.
Δεν θα συμφωνήσω, εντούτοις ότι με 40-60λβ "γαμάς και σήμερα όλο το βράδυ". Δεν μιλάμε φυσικά για γύφτισσες, πρεζούδες του δρόμου.
Η νυχτιά παίζει από 300-400 για κάτι μέτριο και γύρω στα 700 και άνω για κάτι πιο καλό (στο εξάωρο).

Για πρώτη φορά την πήρα πρίν 5 χρόνια περίπου, μέσω της ιβελίνας για όσους ξέρουν....150 ευρώ το δίωρο ήταν και νομίζω παραμένει το ίδιο. Το αρχικό ποστ ήταν αυτό που μου είχε ζητήσει τότε για να έρθει. της εξήγησα την κατάσταση όμως και το τί παίζει εδώ, τί μωρά μπορείς να πάρεις στην ώρα με τα λεφτά που ζητούσε και έριξε τιμή.
για το 30-40 αυτό εννοούσα για γύφτισες και πρεζάκια γι' αυτό εγραψα στο τέλος τί εφιάλτες θα βλέπεις μετά.... οι τιμές είναι αυτές που λές για τώρα.
όσο για το επόμενο ποστ που ρωτάς αν με τις πουτάνες μίλαγα πάντα αγγλικά, ναι γιατί ποτέ δεν επερνα από αγγελίες. είτε απο ιβελίνα που όλες μιλάνε αγγλικά είτε μέσω γνωστού. στις λίγες περιπτώσεις που δεν μιλούσαν αγγλικα, τα λόγια ήταν περιτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.339
Πόντοι
22.266
ivelina ποια ειναι αυτη παλι?????????????????????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τι να κάνω? τα είχα όλα εύκολα. Στο γραφείο το 70% μιλούσε ελληνικά και οι υπόλοιποι αγγλικά. για τις περιπτώσεις που χρειαζόμουν βοήθεια στη γλώσσα είχα καποιον να μου μεταφράζει. εδώ ακόμα και τώρα όταν πηγαίνω μπερδεύω το νε με το δα. σκέψου πως την τελευταία φορά παραλίγο να μην μου ανανεώσουν την άδεια παραμονής επειδή με ρώτησαν αν μενω στη σοφια μόνιμα και είπα νε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φιλαράκι, κάτι δεν μας λές καλά ή μιλάς κατά προσέγγιση. Ζώντας σταθερά για τρία χρόνια -όπως λες- στη Βουλγαρία (για δουλειά, υποθέτω) αυτό σημαίνει ότι σου είχαν δώσει αρχικά το καθεστώς продължително пребиваване (παρατεταμένης παραμονής) με διάρκεια ενός έτους, που κάθε
χρόνο ανανεώνεται. Για να γίνει η ανανέωση, πρέπει να αποδειχτεί μεταξύ άλλων (συνήθως π.χ. με συμβόλαιο μισθώματος ακινήτου ή δήλωση ιδιοκτήτη ακινήτου σε περίπτωση φιλοξενίας) ότι ο αιτών, έχει εξασφαλίσει (ή του έχει εξασφαλίσει η εργοδοσία) σταθερή στέγη για τον χρόνο που ζητάει την ανανέωση, και ως εκ τούτου, κανείς υπάλληλος απ' την Ντιρέκτσια Μιγκράτσια δεν πιστεύω ότι έχει λόγο να ρωτήσει τον ξένο, αν π.χ. μένει μόνιμα στην Σόφια, και να κρίνει τι να πράξει απ' την απάντησή του, διότι έχει μπροστά
του την υπόθεση, με τα απαιτούμενα έγγραφα, την οποία, συνήθως (όταν υπάρχει σχέση εργασίας και υπάρχουν, πέρα του ενός, απασχολούμενοι ξένοι εργαζόμενοι) χειρίζεται ο αρμόδιος Βούλγαρος νομικός σύμβουλος, που εκπροσωπεί την εργοδοσία.

Τώρα, στο άλλο θέμα που παραδέχεσαι (και είναι, νομίζω, το πιο σοβαρό για όλους εδώ μέσα) μου λες ότι το 2014, έδωσες οικειοθελώς και ενσυνείδητα σε αματούρι 100 ευρώ (200λβ) την ώρα (και δίχως άναλ), και 150 ευρώ (300 λβ) το δίωρο (δίχως άναλ). Αυτό για μένα, μεταφράζεται ως εξής: πιάστηκα μέγας κώτσος, και ακριβογάμης, εν γνώσει μου (ίσως και λόγω καψούρας), σε μια χώρα όπου πάνω από 50 ευρώ την ώρα και 100 στο δίωρο είναι ΠΟΛΛΑ να δίνει κάποιος, και ειδικά σε αματούρι (και στις φιλενάδες που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν ξέρεις γλώσσα και είσαι τάχα "παραλής" Έλληνας). Εσύ ο ίδιος παραδεχόσουν πιο πριν ότι τα 100λβ(50 ευρώ) είναι η σταθερή τιμή που παίζει στον κανόνα. Και έρχεσαι μετά την 100άρα ευρώ που έδωσες στο κοριτσάκι, προ διετίας και εντός έδρας της, να της δίνεις νουθεσίες να ρίξει τώρα την τιμή στα 70 στο παζάρι της Ελλάδας, που είναι έτσι κι αλλιώς πιο ακριβό από την Βουλγαρία; Ειλικρινά, δεν σε καταλαβαίνω καθόλου.
Δηλαδή, εκεί που θα σε δάγκωνε ακόμα στη Βουλγαρία στα 100 ευρώ, τώρα της κάνεις κονέ για να κατέβει Ελλάδα, και να την τρώς κι εσύ στα 70 ευρώ όπως οι άλλοι (έγραφες, "να περνάω καλά κι εγώ");;;;. Εκτός και αν σου έχει τάξει άλλα οφέλη, οπότε πάω πάσο. Όχι ότι τα 70 ευρώ είναι υπερβολικά για δεδομένα Ελλάδας, μην παρεξηγούμαι. Και δίχως να υπονοώ, επίσης, ότι το κοριτσάκι είναι σκάρτο.
Εφόσον, όμως, είσαι παλιός στην πουτανόπιατσα (κάπου ανέφερες ότι γυρίζεις από το 1985) και βλέπω ότι έχεις εμπειρίες από το παχνίδι εκτός
Ελλάδος (Ταυλάνδη) θεωρώ α) απαράδεκτο να αποδέχεσαι ό,τι νά 'ναι ταρίφες σου ορίζει το κάθε κοριτσάκι, ενώ σε παίρνει να έχεις καλή γνώση του παζαρέματος και των τιμών β) απαράδεκτο -κι εδώ έχει δίκιο ο φίλος Volcano που είναι παλιός στο κουρμπέτι και δυνατός παίκτης- να κινείσαι σε έναν συγκεκριμένο χώρο δέκα χρόνια, και να μένεις σταθερά τρία, και να μην έχεις μάθει τουλάχιστον τα βασικά του πορνοπαζαρέματος ώστε να αφήνεις να σε κουμαντάρουν αγγλομαθή πιτσιρίκια με τις φιλενάδες τους. Φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε θίξω.  :hi:

ΥΓ. Τι εστί, αλήθεια, Ivelina? Ρίξε φώς...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Για πρώτη φορά την πήρα πρίν 5 χρόνια περίπου, μέσω της ιβελίνας για όσους ξέρουν....150 ευρώ το δίωρο ήταν και νομίζω παραμένει το ίδιο.
[...]
όσο για το επόμενο ποστ που ρωτάς αν με τις πουτάνες μίλαγα πάντα αγγλικά, ναι γιατί ποτέ δεν επερνα από αγγελίες. είτε απο ιβελίνα που όλες μιλάνε αγγλικά είτε μέσω γνωστού. [...]

Τώρα το πρόσεξα!  :o
150 ευρώ (300 λβ) το δίωρο / και λογικά, 100 ευρώ την ώρα, για απλό πρόγραμμα
το... 2011!  :S :headbang: και όχι το ...2014 (που και πάλι είναι  :headbang: ).
Το τερμάτισες, φίλε...

OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Φιλαράκι, κάτι δεν μας λές καλά ή μιλάς κατά προσέγγιση. Ζώντας σταθερά για τρία χρόνια -όπως λες- στη Βουλγαρία (για δουλειά, υποθέτω) αυτό σημαίνει ότι σου είχαν δώσει αρχικά το καθεστώς продължително пребиваване (παρατεταμένης παραμονής) με διάρκεια ενός έτους, που κάθε είχα δική μου εταιρεία και άδεια παραμονής για 4 χρόνια
χρόνο ανανεώνεται. Για να γίνει η ανανέωση, πρέπει να αποδειχτεί μεταξύ άλλων (συνήθως π.χ. με συμβόλαιο μισθώματος ακινήτου ή δήλωση ιδιοκτήτη ακινήτου σε περίπτωση φιλοξενίας) ότι ο αιτών, έχει εξασφαλίσει (ή του έχει εξασφαλίσει η εργοδοσία) σταθερή στέγη για τον χρόνο που ζητάει την ανανέωση, και ως εκ τούτου, κανείς υπάλληλος απ' την Ντιρέκτσια Μιγκράτσια δεν πιστεύω ότι έχει λόγο να ρωτήσει τον ξένο, αν π.χ. μένει μόνιμα στην Σόφια, και να κρίνει τι να πράξει απ' την απάντησή του, διότι έχει μπροστά
του την υπόθεση, με τα απαιτούμενα έγγραφα, την οποία, συνήθως (όταν υπάρχει σχέση εργασίας και υπάρχουν, πέρα του ενός, απασχολούμενοι ξένοι εργαζόμενοι) χειρίζεται ο αρμόδιος Βούλγαρος νομικός σύμβουλος, που εκπροσωπεί την εργοδοσία. είχα και ακόμα έχω ενοικιαζόμενο διαμέρισμα εκει και το αυτοκινητό μου είναι με πινακίδες από εκεί. ακόμα ασχολούμε αλλά λόγω μείωσης της δουλειάς δεν μένω μόνιμα και δεν ανεβαίνω τόσο συχνά όπως πρίν.

Τώρα, στο άλλο θέμα που παραδέχεσαι (και είναι, νομίζω, το πιο σοβαρό για όλους εδώ μέσα) μου λες ότι το 2014, έδωσες οικειοθελώς και ενσυνείδητα σε αματούρι 100 ευρώ (200λβ) την ώρα (και δίχως άναλ), και 150 ευρώ (300 λβ) το δίωρο (δίχως άναλ). Αυτό για μένα, μεταφράζεται ως εξής: πιάστηκα μέγας κώτσος, και ακριβογάμης, εν γνώσει μου (ίσως και λόγω καψούρας)καψούρα δεν υπάρχει, κακό είναι που μου αρέσει να περνάω καλά?, σε μια χώρα όπου πάνω από 50 ευρώ την ώρα και 100 στο δίωρο είναι ΠΟΛΛΑ να δίνει κάποιος,και εδώ τα 120-150-300 είναι πολλά αλλά κάποιοι τα δίνουν. Εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ποιό είναι το προβλημά σου? Πιστεύω πως η τιμή είναι πάντα ανάλογη με το τί πέρνεις.... και ειδικά σε αματούρι (και στις φιλενάδες που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι δεν ξέρεις γλώσσα και είσαι τάχα "παραλής" Έλληνας). Εσύ ο ίδιος παραδεχόσουν πιο πριν ότι τα 100λβ(50 ευρώ) είναι η σταθερή τιμή που παίζει στον κανόνα.100 λεβα είναι η στάνταρ τιμή σε αγγελίες που έχουν και δεν ξέρεις τί θα σου έρθει. το δοκίμασα μερικές φορες αλλα το τί μπάζο μου είχε έρθει δεν λέγεται... Και έρχεσαι μετά την 100άρα ευρώ που έδωσες στο κοριτσάκι, προ διετίας και εντός έδρας της, να της δίνεις νουθεσίες να ρίξει τώρα την τιμή στα 70 στο παζάρι της Ελλάδας, που είναι έτσι κι αλλιώς πιο ακριβό από την Βουλγαρία; Ειλικρινά, δεν σε καταλαβαίνω καθόλου. ελπίζω να κατάλαβες
Δηλαδή, εκεί που θα σε δάγκωνε ακόμα στη Βουλγαρία στα 100 ευρώ, τώρα της κάνεις κονέ για να κατέβει Ελλάδα, και να την τρώς κι εσύ στα 70 ευρώ όπως οι άλλοι (έγραφες, "να περνάω καλά κι εγώ");;;;. Εκτός και αν σου έχει τάξει άλλα οφέλη, οπότε πάω πάσο. Όχι ότι τα 70 ευρώ είναι υπερβολικά για δεδομένα Ελλάδας, μην παρεξηγούμαι. Και δίχως να υπονοώ, επίσης, ότι το κοριτσάκι είναι σκάρτο. δεν έχω κάποιο όφελος, εκτός του ότι θα έρθει μόνη της πλέον, δεν πληρώνο μεταφορικά και διαμονή όσο για το αν είναι καλή σε αυτό που κάνει ή όχι, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μιας και υπάρχει και χημεία μεταξύ μας... αυτό θα το πουν αν δοκιμάσουν κάποιοι άλλοι...
Εφόσον, όμως, είσαι παλιός στην πουτανόπιατσα (κάπου ανέφερες ότι γυρίζεις από το 1985) και βλέπω ότι έχεις εμπειρίες από το παχνίδι εκτός
Ελλάδος (Ταυλάνδη) θεωρώ α) απαράδεκτο να αποδέχεσαι ό,τι νά 'ναι ταρίφες σου ορίζει το κάθε κοριτσάκι, ενώ σε παίρνει να έχεις καλή γνώση του παζαρέματος και των τιμών β) απαράδεκτο -κι εδώ έχει δίκιο ο φίλος Volcano που είναι παλιός στο κουρμπέτι και δυνατός παίκτης- να κινείσαι σε έναν συγκεκριμένο χώρο δέκα χρόνια, και να μένεις σταθερά τρία, και να μην έχεις μάθει τουλάχιστον τα βασικά του πορνοπαζαρέματοςγιατί πολύ απλά δεν μου χρειάστηκε ποτέ, πάντα έκανα κονέ με άτομα που μιλάνε αγγλικά ή ελληνικά ώστε να αφήνεις να σε κουμαντάρουν αγγλομαθή πιτσιρίκια με τις φιλενάδες τους. Φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε θίξω.  :hi:απορώ γιατί μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τί έχω γράψει στο σιτε... τόσο σημαντίκό είναι να μου πας κόντρα?

ΥΓ. Τι εστί, αλήθεια, Ivelina? Ρίξε φώς...διάβασες τόσα και τόσα, διάβασε και το κομμάτι της βουλγαρίας θα την βρείς εκεί.

ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες, γιατί δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ.

Συνημμένα

• 20160601_103354.jpg
    20160601_103354.jpg
    221 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 20160601_103328.jpg
    20160601_103328.jpg
    94,6 KB · Εμφανίσεις: 60

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
λοιπον
ελα να κλεινουμε στα 70 η μιαμιση κ 100 το διωρο

iouliosV

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Φίλε συναγωνιστή δώσε παραπάνω πληροφορίες και για μας τα "νεούδια".....(έστω και με πμ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ελπίζω να σου έλυσα όλες τις απορίες, γιατί δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ.

Φίλε, δεν σε περνάει κανείς από λαικό δικαστήριο, ώστε να μπαίνεις σε κόπο να παρουσιάζεις αποδεικτικά αθωότητας
(удостоверение, л. карта κλπ). Δεν αμφισβήτησα ότι έχεις άδεια παραμονής (μάλιστα γνώριζα, όπως είδες, και το status
που έχει, προτού την ανεβάσεις). Απλώς γελάω, με αυτό που έγραφες, ότι ο υπάλληλος απ' τη Μιγκράτσια παραλίγο να μην σου
την ανανεώσει, επειδή σε ρωτησε και απάντησες "Νε". Δηλαδή, έκανες όλη τη διαδικασία μόνος σου, και στα βουλγαρικά
που παραδεδεγμένα δεν γνωρίζεις; Επειδή έχω περάσει από την ίδια γραφειοκρατία, εδώ και χρόνια, και ξέρω καλά
για τι γίνεται λόγος, επίτρεψέ μου να εξακολουθώ να έχω μεγάλες αμφιβολίες, για το κατά πόσο είχες τέτοιου είδους
κουβέντα με τον Βούλγαρο υπάλληλο, που κόντεψε να μην σου ανανεώσει την άδεια, επειδή απάντησες "Νε" και όχι "Ντα".
Εννοείται, ότι αν ο υπάλληλος, είχε κάνει διάλογο με ξένο που δεν γνωρίζει τη γλώσσα, (και δεν παρίσταται άλλος,
που να του μεταφράζει) η απάντηση, θα ήταν "Yes" ή "No". Κατά τ' άλλα, δεν αμφισβήτησα ότι μένεις Βουλγαρία.

Τώρα, για τα άλλα που γράφεις, απαντώ τα εξής:

καψούρα δεν υπάρχει, κακό είναι που μου αρέσει να περνάω καλά?

Κακόν ουδέν να θέλουμε να περνάμε καλά, αλλά και να κοιτάμε παράλληλα το συμφέρον μας.

Εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ποιό είναι το προβλημά σου? Πιστεύω πως η τιμή είναι πάντα ανάλογη με το τί πέρνεις....

Ο καθένας δίνει, όπου και όσα θέλει. Σ' αυτό συμφωνούμε. Αν όμως μια κοπελίτσα το 2011 σε χρεώνει (εσένα) στη Βουγαρία δίχως άναλ, 100 ευρώ την ώρα, ενώ αυτή η ταρίφα δεν είναι φιξαρισμένη για όλους, και αυτό το αποδέχεσαι (δικαίωμά σου φυσικά), δίνεις δικαίωμα να γελάει ο κόσμος μαζί σου. Ακριβές βίζιτες υπάρχουν και στην Ελλάδα, σαφώς, αλλά δεν είναι επιλεκτικά ακριβές, αλλά εξίσου ακριβές με όλους, και ο καθένας διαλέγει και παίρνει, αν το επιτρέπει η τσέπη του. Όχι, όμως να μας πείς ότι η εν λόγω κοπελίτσα, τόσα χρέωνε ανεξαιρέτως
-σε μια Σόφια με τέτοιο ανταγωνισμό- αλλά ότι σε σένα ειδικά τόσα χρέωνε (επειδή έτσι σε έκοψε και ζύγισε - δικαίωμά της, φυσικά, να ψάχνει για θύματα, και αυτό, συναινετικά, να το αποδέχεσαι). Αυτό που γράφεις σχετικά με την πιστιρίκα σου, "Πιστεύω πως η τιμή είναι πάντα ανάλογη με το τί πέρνεις" δείχνει ασχετοσύνη, αν ξέρεις όντως συγκριτικά, τι μπορεί να πάρει κάποιος το 2011 στα 100 ευρώ στη Σόφια.

100 λεβα είναι η στάνταρ τιμή σε αγγελίες που έχουν και δεν ξέρεις τί θα σου έρθει. το δοκίμασα μερικές φορες αλλα το τί μπάζο μου είχε έρθει δεν λέγεται...

Πολλοί παλιοί παίκτες, που ξέρουν να παίζουν σωστά μπάλα και να ξεχωρίζουν τις μούφες στις αγγελίες, δεν έχουν πρόβλημα. Στα 100λβ πετυχαίνουν αστέρια, επειδή υπάρχουν πολλά αστέρια στο εκατοστάρικο. Μια χαρά δουλεύουν οι αγγελίες για όποιον ξέρει. Πρόβλημα έχουν κυρίως τύποι σαν κι εσένα, που δεν έχουν πρόσβαση στη γλώσσα για να λάβουν τις σωστές πληροφορίες και να κάνουν το σωστό "σκανάρισμα".
Και για να μην πιάνεσαι άλλη φορά θύμα, θα σου πρότεινα, όταν ξαναπάς στη Σόφια, να κάνες ένα κόπο να βρείς τη Βικάρα
που πίνει όλη η Σόφια νερό στο όνομά της. Στο 100λβ την ώρα απλό, στα 200λβ το δίωρο (+50λβ για αναλ). Μιλάει και αγγλικά και άριστα ιταλικά (κάλεσέ την, μόνο, το πρωί στις 11 γιατί μετά είναι αδύνατον, από το προσκύνημα που γίνεται). Κάνε ένα κόπο, κι ας μην ξέρεις βουλγάρικα να δείς λιγάκι στα 189 σχόλια των σοφιανών συμπαικτών, στην τελευταία ομπιάβα της, και θα καταλάβεις τι θα πεί vfm και κατά πόσο μέσω αγγελιών παίζεται ή όχι καλή μπάλα, στο εκατοστάρικο, αρκεί να ξέρεις.

Αυτά και σου εύχομαι κάθε καλό.  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom