Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αυτη την απορια την εχω κι εγω,,,,,,,,,,το θεμα ειναι που βρισκει τα λεφτα για τετοιου ειδους πραξεις ο κοσμος
αυτη την απορια την εχω κι εγω,,,,,,,,,,το θεμα ειναι που βρισκει τα λεφτα για τετοιου ειδους πραξεις ο κοσμος
ε ακριβα μας τα λεει ρε.εδω οι ελληνιδες δεν παιρνουν τοσα την ωρα οχι η βουλγαρα
εαν λεει οχι δεν ειναι πολλα ;)Και η κάθε τσέχα ή ρωσίδα που έρχεται ως τούρ τόσα παίρνει αλλά χρεώνει 300 το δίωρο.... στο τρίωρο βγαίνει 60 την ώρα.. πολλά είναι?
εαν λεει οχι δεν ειναι πολλα ;)
εαν κανει καλο γαμησι δηλ κι εαν ειναι πανω απο 1.70 κι εαν ειναι οχι γυφτοπουλα βιπ :S
αλλα φοβαμαι τετοια θαναι,,,
κατω απο 1,70,,,,οκ εαν ειναι καλη σας ευχομαι καλο βολι,,ετσι κι αλλιως ειμαι μακρια κ δεν γαμω βιζιτες κατω απο 1,75 γενικα,,, ;)Ξαναλέω πως την έχω συναντήσει πολλές φορές στη Σόφια. Πολύ πιθανόν και άλλοι από εδώ που έχουν επισκεφτεί τη Σόφια. Κάνει καλό μαμήσι αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να την φέρω.... Δεν πρόκειται για τσιγγανάκι ή μαυρίδερή, ξανθιά με γαλάζια μάτια αλλά θα στα χαλάσω στο ύψος.... Φώτος θα έχω σε λίγες μέρες όταν μου στείλει...
Ελπίζω να σε κάλυψα....
+1Τυπε,η γκομενα που λες και καθε αλλη Βουλγαρα παιρνει 150 ευρω το μηνα στη Βουλγαρια!!!
Εσυ θα τη φερεις εδω και θελει 150ε το δυωρο?
Ξαναλέω πως την έχω συναντήσει πολλές φορές στη Σόφια. Πολύ πιθανόν και άλλοι από εδώ που έχουν επισκεφτεί τη Σόφια. Κάνει καλό μαμήσι αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να την φέρω.... Δεν πρόκειται για τσιγγανάκι ή μαυρίδερή, ξανθιά με γαλάζια μάτια αλλά θα στα χαλάσω στο ύψος.... Φώτος θα έχω σε λίγες μέρες όταν μου στείλει...
Ελπίζω να σε κάλυψα....
οκ kostakis.... περιμένω τηλέφωνο από ελληνίδα που ξέρεις εσύ με τέτοια τιμή.... ας αφήσουμε τη βουλγάρα στη βουλγαρία... το ντόπιο είναι πίο καλό...
ωρε μαγκα μου 50χρονια εφορος λεει,εχει φαει λεφτα ο κωλογερος
Ξαναλέω πως την έχω συναντήσει πολλές φορές στη Σόφια. Πολύ πιθανόν και άλλοι από εδώ που έχουν επισκεφτεί τη Σόφια. Κάνει καλό μαμήσι αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να την φέρω.... Δεν πρόκειται για τσιγγανάκι ή μαυρίδερή, ξανθιά με γαλάζια μάτια αλλά θα στα χαλάσω στο ύψος.... Φώτος θα έχω σε λίγες μέρες όταν μου στείλει...
Ελπίζω να σε κάλυψα....
ενδιαφερον ακουγεται αλλα.. δεν υπαρχει καποιο λινκ , να δουμε εστω χωρις προσωπο για τι πραγμα μας μιλας ;
επισης , οσον αφορα το οικονομικο κοματι, φανταζομαι οσους πιο πολλους υποψηφιους μαζεψεις, τοσο πιο πολυ θα μειωνεις την τιμη κατ'ατομο ... π.χ. αν μαζεψεις 20 ατομα, θα τους ζητησεις απο ενα ταληρο, σωστα ;
.. και μεχρι να ρθει η κοπελια, αν εχουν τσιμπησει αλλοι 20 , θα επιστρεψεις 2,5 ευρω σε καθε εναν απο τους πρωτο-συμμετεχοντες , σωστα;;
ενδιαφερον ακουγεται αλλα.. δεν υπαρχει καποιο λινκ , να δουμε εστω χωρις προσωπο για τι πραγμα μας μιλας ;
επισης , οσον αφορα το οικονομικο κοματι, φανταζομαι οσους πιο πολλους υποψηφιους μαζεψεις, τοσο πιο πολυ θα μειωνεις την τιμη κατ'ατομο ... π.χ. αν μαζεψεις 20 ατομα, θα τους ζητησεις απο ενα ταληρο, σωστα ;
.. και μεχρι να ρθει η κοπελια, αν εχουν τσιμπησει αλλοι 20 , θα επιστρεψεις 2,5 ευρω σε καθε εναν απο τους πρωτο-συμμετεχοντες , σωστα;;
Κάποιο λινκ δεν υπάρχει αλλά θα έχω φωτογραφίες σύντομα. Δεν πάμε για 20 άτομα, η κοπέλα θα έρθει για 2-3 μέρες οπότε το πολύ 5-6 άτομα. Εγώ δεν θα ζητήσω τίποτα... η πληρωμή απευθείας στην κοπέλα ανάλογα με το πόσα ραντεβού θα κλείσει, αλλά ναι το σκεπτικό είναι να μοιραστούμε τα έξοδα
ποσο βγαινει συνολικα δηλαδη τυπε για 5-6 ατομα κ ανα ατομο?
τα διαλεξες τα ατομα η θα τα περασεις τεστ πρωτα?
Αφού δεν σε ενδιαφέρει καθώς όπως λές έχεις άλλες με τα ίδια λεφτά γιατί ασχολήσε?
Ακόμα περιμένω να μου δώσεις τηλέφωνα από τις φτηνές και καλές που έχεις εδώ....
τυπε εχεις παρε δωσε με γυφτους?