Το 90% ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ψηφιζανε? Για ποιους μιλας?
τρομερη αποψη.....δηλαδη θες να πεις οτι το 90% των ελληνων επειδη τους ψηφιζε στο παρελθον....ειναι ολοι λαμογια και ρουσφετολογοι ???
Οταν ο Ακης ηταν υπουργος ,δεν βγηκε κανεις να ενημερωσει τους ψηφοφορους του πασοκ οτι ο Ακης ετρωγε με χρυσες κουταλες και μαζευε για τα γεραματα του....ουτε ενημερωσαν τους νεοδημοκρατες οτι ο λιαπης εφτιαχνε βιλες με κοινοτικα κονδυλια!!!! το οτι και τα δυο κομματα εξυπηρετουσαν πολιτικες σκοπιμοτητες για ψηφους...αυτο ειναι γνωστο....παντου σε ολο τον πλανητη γινεται αυτο......θα μου δωσεις ...να σου δωσω....αλλιως τι σκατα να σε ψηφιζω ,επειδη εχεις ωραια καραφλα ??? Και ο Ομπαμα για παραδειγμα ,εταξε καθολικο συστημα υγειας στα 50 μυρια ανασφαλιστους αμερικανους,για να βγει προεδρος....τελικα για καμια καθολικη εκκλησια μπορεσε να φτιαξει και αυτος !!!
Το να διοριζονταν πολιτες στο δημοσιο για εναν μισθο ,αυτο δεν διαγραφει στην αλλη πλευρα τις μιζες και τις λαμογιες......ισα ειναι ενας μισθος που πηρε καποιος ψηφοφορος απο το δημοσιο π.χ. με την επιδοτηση του Λιαπη ???να τα βαλεις σε μια ζυγαρια και να τα ζυγιζεις ολα αυτα προτου τα πεταξεις στον αερα !!! Οσο περισσοτερες ηταν οι βρωμιες που εκαναν οι πολιτικοι για να κερδιζουν δις τοσα ετη ,τοσο περισσοτερα μικρορουσφετια εκαναν σε περισσοτερους πολιτες !!! Πως αλλιως θα βουλωναν στοματα ??? μοιρασαν ψιχουλα για να εχουν την ατιμωρισια στο μελλον.....
Οταν εγω ως βουλευτης προσπαθω να βαλω ψηφοφορυς σε "βρωμια" ,θα το κανω για να παρω τις ψηφους τους κατα πρωτον,και κατα δευτερον οταν εγω θα αρπαζω τα περισσοτερα ,οι "λερωμενοι" ψηφοφοροι μου,να κοιταζουν την δουλεια τους !!!
Εδω ποιος ηξερε τον Καντα πριν ?? ποσοι πολιτες ψηφοφοροι το γνωριζαν αυτο ονομα που πηρε 14 μυρια μιζες ??? με ποιων την ανοχη τα εκανε ??? και για να πηρε αυτος τοσα,φαντασου οι υπουργοι που τον καλυψαν ,ποσα θα πηραν......για αυτο μην λες μαλακιες,εσκασε και η υποθεση με το ΤΤ ,ετσι για να δεις και εσυ δικηγορακο,πως το ιδιωτικο χρεος εγινε εθνικο !!!!αλλοι επαιρναν τα δανεια ,και σε αλλους λενε να πληρωσουν......επειδη τα εφαγαν οι δημοσιοι υπαλληλοι...χαχαχαχαχαχαχαχα..........πεταξε μια μαλακια ο παγκαλος "μαζι τα φαγαμε".....ελα μου ντε που απο οτι φαινεται,μονοι τους τα εφαγαν!!!!
Για αυτο στο ξκαναλεω....ξεκινα να κοβεις εσυ αποδειξεις στο επαγγελμα σου πρωτα....για να φτιαξουν και ολοι οι υπολοιποι.....αλλιως ως "λερωμενος" δεν μετραει η αποψη σου και η κατηχηση σου!!!!