redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ετσι ρε τυπε βγαλτα ολα στην φορα
Αφού επιμενεις και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.....
ετσι ρε τυπε βγαλτα ολα στην φορα
Αφού επιμενεις και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.....
Φίλε καταλαβαινεις τι κανει?
Λεει οτι δεν θυμαται να εταξε αυξησεις ο ΓΑΠ.
Τρελαινεσαι?
α μαλιστα αυξησεις πανω απο τον πληθωρισμο και οπως λεει η δημοσιαγραφος για 30 λεπτα την ημερα 0.22
αυτο πτωχευσε την χωρα
ποιος πρεπει να ντρεπετε
Πότε διαγραφεσαι?α μαλιστα αυξησεις πανω απο τον πληθωρισμο και οπως λεει η δημοσιαγραφος για 30 λεπτα την ημερα 0.22
αυτο πτωχευσε την χωρα
ποιος πρεπει να ντρεπετε
αυτος κατι μου λεει οτι μισει παραφορα του πασοκ ( κατι θα του χουν κανει) και θελει με καθε τροπο να το προβοκαρει. Δεν εξηγειται αλλιως
Δεν εχει κατι μεσα ο εγκεφαλος του
του βάλανε αγραφο οταν γεννηθηκε, κι ετσι εμεινε
Ελα λιγο στη θεση του ομως. 50 χρονων ανθρωπος και ψηφοφορος δεκαετιες του ΠΑΣΟΚ. Πώς να αποδεχθει οτι ολοκληρη η ζωη του οσον αφορα τις πολιτικες του επιλογες ηταν ενα ελεεινο παραμυθι? Δεν μπορεις να το αποδεχθεις ευκολα και να πεταξεις στα σκουπιδια ολα αυτα με τα οποια μεγαλωσες. Μεχρι ενος σημειου τον καταλαβαινω. Μεχρι ενος σημειου ομως. Αλλά οχι και να κανουμε το ασπρο μαυρο.κοιτα επειδη δε μπορει να ειναι τοσο χαζος ωστε να νομιζει οτι πειθει εστω ΕΝΑΝ με αυτα που λεει και γραφει για αυτο λεω οτι σιγουρα παει να το προβοκαρει.
Εκφραζει βεβαια τον " πασοκισμο" αλλα μεχρι και οι γνησιοι πασοκοι ξερουν μεχρι που τους παιρνει να πουνε τις παπατζες τους ( επωνομαζομενοι και παπατζηδες οι αρχηγοι τους). Εχουν καταλαβει οτι απο ενα σημειο και μετα πεφτουν φαπες. Εδω υπαρχουν πασοκοι που λενε δημοσια οτι εχουν τυψεις που ψηφιζαν πασοκ.
Τουτος εδω μαλλον εργολαβικα θελει να το θαψει ακομη περισσοτερο.
βαλε ενα βιντεο τσιπρα και ενα απο αυτα και βγαλε συμπερασματα...ιδια παροχολογια ταξιμο παντου με διαφορετικα λογια.Πότε διαγραφεσαι?
Εγω τα εχω βγαλει τα συμπερασματα μου.βαλε ενα βιντεο τσιπρα και ενα απο αυτα και βγαλε συμπερασματα...ιδια παροχολογια ταξιμο παντου με διαφορετικα λογια.
Ελα λιγο στη θεση του ομως. 50 χρονων ανθρωπος και ψηφοφορος δεκαετιες του ΠΑΣΟΚ. Πώς να αποδεχθει οτι ολοκληρη η ζωη του οσον αφορα τις πολιτικες του επιλογες ηταν ενα ελεεινο παραμυθι? Δεν μπορεις να το αποδεχθεις ευκολα και να πεταξεις στα σκουπιδια ολα αυτα με τα οποια μεγαλωσες. Μεχρι ενος σημειου τον καταλαβαινω. Μεχρι ενος σημειου ομως. Αλλά οχι και να κανουμε το ασπρο μαυρο.
Εγω παραδεχομαι παντως τον κολλητο μου, ΠΑΣΟΚο σκληρό επί χρονια, ο οποιος το 2012 εκανε ολοκληρη απολογία σε ολους εμας τους φιλους του για το ΠΑΣΟΚ και δηλωσε οτι το χειροτερο που θα μπορουσε να γινει αυτη τη στιγμη, θα ειναι να ψηφισει ενας παλιος πασοκος Συριζα ως το...νεο ΠΑΣΟΚ.ε ενταξει αρκετοι το εχουνε κανει. Για αυτο το πασοκ στις επομενες εθνικες εκλογες θα παλαιψει για να μπει στη Βουλη μαζι με το Λεβεντη και τους Οικολογους η τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρεπει να μη στεκει καλα στα μυαλα του καποιος για να ειναι τοσο προσκολημενος σε κατι , οτιδηποτε και να ειναι αυτο
Εγω παραδεχομαι παντως τον κολλητο μου, ΠΑΣΟΚο σκληρό επί χρονια, ο οποιος το 2012 εκανε ολοκληρη απολογία σε ολους εμας τους φιλους του για το ΠΑΣΟΚ και δηλωσε οτι το χειροτερο που θα μπορουσε να γινει αυτη τη στιγμη, θα ειναι να ψηφισει ενας παλιος πασοκος Συριζα ως το...νεο ΠΑΣΟΚ.
Και ψηφισε ενσυνειδητα ΝΔ για να μην βγει ο Συριζα.
Αυτο πραγματικα το προσκυνω ως πραρξη μεγιστης πολιτικης ευθυνης. Και του το εχω πει.
Εγω παραδεχομαι παντως τον κολλητο μου, ΠΑΣΟΚο σκληρό επί χρονια, ο οποιος το 2012 εκανε ολοκληρη απολογία σε ολους εμας τους φιλους του για το ΠΑΣΟΚ και δηλωσε οτι το χειροτερο που θα μπορουσε να γινει αυτη τη στιγμη, θα ειναι να ψηφισει ενας παλιος πασοκος Συριζα ως το...νεο ΠΑΣΟΚ.
Και ψηφισε ενσυνειδητα ΝΔ για να μην βγει ο Συριζα.
Αυτο πραγματικα το προσκυνω ως πραρξη μεγιστης πολιτικης ευθυνης. Και του το εχω πει.
Καθε μερα τον βλεπω, η μονη του απορια ειναι (οπως και η δικη μου), πώς ειναι δυνατον ο Συριζα και η Χρυση Αυγη να θεωρουνται λυση απο εμφρονα ανθρωπο.Ρωτησε τον τωρα αν εκανε μαλακια παλι και ελα να μας πεις τι σου απαντησε
Απο το ΠΑΣΟΚ επεσε. Τα εχουμε ξαναπει αυτα.ενταξει η νεα δημοκρατια παντως εχει αλλα... αμαρτηματα. Και δε της αναγνωριζω οτι κανει καμια γενναια προσπαθεια. Ανηλεη σφαγη αθωων κανει. Ειτε απο ανικανοτητα ειτε απο προθεση. Και λαθη επι λαθων.
Οπως και η κυβερνηση Καραμανλη του δευτερου ναυαγιο με ελαχιστα σωστα. Θα ελεγα οτι και του πρωτου Καραμανλη η κυβερνηση ξεκινησε τις βασεις για τη μετεπειτα αποσαθρωση.
Μοναδικη καλη κυβερνηση ΝΔ και συνολικα καλυτερη της μεταπολιτευσης η κυβερνηση Μητσοτακη. Και αυτο φανηκε απο ολο το σαπιο συστημα που επεσε να τη φαει και δεχτηκε παρα πολυ πολεμο. Και μη ξεχναμε απο ποιον επεσε...
το ειχα σκεφτει και εγω αυτο τυπε.υπαρχει ομως σε πασοκ και νδ ενας σκληρος πυρηνας που ειναι συνδεδεμενος με τα κυτταρα του με αυτες τις παραταξεις οτι και αν συμβει και το συναισθηματικο δεσιμο ειναι μεγαλο.ο τζονυ ισως ειναι ενας απο αυτους.τον καταλαβαινω και δικαιωμα του αλλωστε.το θεμα ομως ειναι οτι το ποταμι παει μπροστα και απο εδω και περα η χωρα χρειαζεται αληθειες και λυσεις πρακτικες απλες η συνθετες και οχι αοριστολογιες, τσακωμοι για το ποιος εφταιγε περισσοτερο και φυσικα ψευτικες υποσχεσεις χωρις ουσια.κοιτα επειδη δε μπορει να ειναι τοσο χαζος ωστε να νομιζει οτι πειθει εστω ΕΝΑΝ με αυτα που λεει και γραφει για αυτο λεω οτι σιγουρα παει να το προβοκαρει.
Εκφραζει βεβαια τον " πασοκισμο" αλλα μεχρι και οι γνησιοι πασοκοι ξερουν μεχρι που τους παιρνει να πουνε τις παπατζες τους ( επωνομαζομενοι και παπατζηδες οι αρχηγοι τους). Εχουν καταλαβει οτι απο ενα σημειο και μετα πεφτουν φαπες. Εδω υπαρχουν πασοκοι που λενε δημοσια οτι εχουν τυψεις που ψηφιζαν πασοκ.
Τουτος εδω μαλλον εργολαβικα θελει να το θαψει ακομη περισσοτερο.
Απο το ΠΑΣΟΚ επεσε. Τα εχουμε ξαναπει αυτα.
Ναι, και θυμομαστε ολοι την εμετικη αντιπολιτευση της εποχης.απο τον σημερινο πρωθυπουργο επεσε ... Μη τολμησει να πει κανας πασοκος για την τοτε κυβερνηση μητσοτακη. Γιατι αυτα που εκανε αυτη τοτε ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να κανει ο ΓΑΠ αργοτερα και αυτα ακριβως χαρακτηριζουν ως αναγκαια οι px75 και johnny68 τωρα και ασκουν κριτικη γιατι δεν γινονται. Και μαλιστα η τοτε κυβερνηση Μητσοτακη σε πιο σωστες και υγιεις βασεις προσπαθησε να τα κανει.
Καθε μερα τον βλεπω, η μονη του απορια ειναι (οπως και η δικη μου), πώς ειναι δυνατον ο Συριζα και η Χρυση Αυγη να θεωρουνται λυση απο εμφρονα ανθρωπο.
Και φυσικα υποστηριζει την αδιαταρακτη διακυβερνηση απο την παρουσα κατασταση για δυο τετραετιες τουλαχιστον.