Νέα

"Bροχή" ενταλμάτων σύλληψης για το Ταχυδρομικό.Ταμιευτήριο. Όλα τα ονόματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Θες να παραθέσω καμιά 100στη ονόματα ακόμη; Μάθε να το βουλώνεις προτού γίνεις τελείως ρόμπα.
...ειπε ο ΠΑΣΟΚος.
Τα περι γαιδαρου και πετεινου που τον ειπε κεφαλα ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ο Τρελαντώνης εφαρμόζει τις ίδιες ακριβώς πολιτικές που εφάρμοσε ο ΓΑΠ. Για να μη μιλήσουμε για την κωλοτούμπα του που όποτε πάει εξωτερικό εκθειάζει την προσπάθεια που έγινε μεταξύ 2009-11 και προσπαθεί να την καρπωθεί.

Παψε ρε πανιβλακα που μιλας κιολας
ξεχασαμε πως ειχες λυσσαξει να υποστηριζεις τον  ΓΑΠ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
φιλε μου οποιος γνωριζει λιγο ιστορια θα πρεπει να βλεπει πολυ παραδοξα πραγματα.
Αν ελεγες σε εναν αληθινο αυθεντικο ΔΕΞΙΟ προπολεμικα οτι ο εγγονος του Μπενακη και τα ανιψια του Βενιζελου ειναι ΔΕΞΙΑ θα παθαινε εγκεφαλικο...
Πολύ σωστο. Προσυπογραφω.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Ο Τρελαντώνης εφαρμόζει τις ίδιες ακριβώς πολιτικές που εφάρμοσε ο ΓΑΠ. Για να μη μιλήσουμε για την κωλοτούμπα του που όποτε πάει εξωτερικό εκθειάζει την προσπάθεια που έγινε μεταξύ 2009-11 και προσπαθεί να την καρπωθεί.

εγω δε προσπαθω να βγαλω λαδι κανενα τρελαντωνη και κανενα χοντρο ομως. Αρα μη μου το φερνεις ως επιχειρημα. Στα @@ μου λοιπον .
Εσυ με τον johnny68 εχετε αντιθετα μια αγωνια να βγαλετε λαδι το Σημιτη τον ΑΓΠ και τον ΓΑΠ. Γιατι ετσι? Το θεωρεις αντικειμενικο η σωστο?
Σε κοβω για σοβαρο ατομο. Θεωρεις οτι εχει οποιοδηποτε στοιχειο σοβαροτητας η θεση οτι για τη χρεωκοπια φταιει αποκλειστικα ο χοντρος της Ραφηνας και ειναι αμετοχες οι προηγουμενες κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και οπως παντα σε μια σωστη οικογενειακη κοντρα η συζητηση περιστρεφεται στο ποιος τα εκανε λιγοτερο σκατα. Η μαλλον περισσοτερο σκατα.

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Πολύ σωστο. Προσυπογραφω.

οπου σημειωτεον τοτε υπηρχε πολυ ΜΙΣΟΣ εκατερωθεν. Εθνικος Διχασμος 15, Νοεμβριανα, ναυτικος αποκλεισμος Νοτιας ( βασιλικης) Ελλαδας, πραξικοπηματικη ανοδος Βενιζελου το 17, δολοφονια ιωνα δραγουμη, εκλογες 20 και διωξεις βενιζελικων ( δολοφονια εκδοτη ελευθερου βηματος)
δικη και εκτελεση των 6 , πραξικοπημα Παγκαλου, επειτα πραξικοπημα Κονδυλη και εκτελεσεις Βενιζελικων κλπ κλπ.
Για αυτο το λεω αυτο κατι τετοιο δε νοουταν με ΤΙΠΟΤΑ. Δε το ειπα ετσι φιλολογικα η για να περνα η ωρα

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πηγαινε στην στανη να παιξεις με τα προβατακια

για κοιτα στο 3.05 τι λεει η νομαρχης

αντε θελετε να βαζετε και βιντεακια τρομαρα σας

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Λιγες ειναι ακομα οι μερες σας παρασιτο της κοινωνιας...

ο πουλος απο τον λαο ερχεται  :birdman:

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
αυτος κατι μου λεει οτι μισει παραφορα του πασοκ ( κατι θα του χουν κανει) και θελει με καθε τροπο να το προβοκαρει. Δεν εξηγειται αλλιως
Φίλε καταλαβαινεις τι κανει?
Λεει οτι δεν θυμαται να εταξε αυξησεις ο ΓΑΠ.
Τρελαινεσαι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom