st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 366
δημοκρατικοτατο σας βρισκωτα δρεπανηφόρα άρματα της διαχείρισης ανέλαβαν δράση... και πολύ αργήσανε αλλά λόγω εορτών είναι δικαιολογημένοι..
δημοκρατικοτατο σας βρισκωτα δρεπανηφόρα άρματα της διαχείρισης ανέλαβαν δράση... και πολύ αργήσανε αλλά λόγω εορτών είναι δικαιολογημένοι..
τι εγινε με τον τερελ και τα μνμ του???
το πρωην πασοκοσκυλο εβαλε τα μεγαλα μεσα? τι εγινε ρε πιξι σε πειραξε εξεθεσε το λογαριασμο σου στο τοιτερ και κλαφτηκες στη διευθυνση να τον σουταρουν?
ο λογος?καλα κανανε.
δημοκρατικοτατο σας βρισκω
εχει κι εναν ατλαντικο να περασει ρε τυπε. τι το περασες;Ενα τελευταιο μαστορα ,ποσο καιρο κανει να ερθει ελλαδα απο ουρουγουαη(παμπλο θρησκεια)ενα φαξ????
ωραια τα λατινικα σας...δεν τη ξερω αυτη την εννοια και θα το γκουγκλαρωDura lex, sed lex.
εχει κι εναν ατλαντικο να περασει ρε τυπε. τι το περασες;
Dura lex, sed lex.
ωραια τα λατινικα σας...δεν τη ξερω αυτη την εννοια και θα το γκουγκλαρω
εγω θα πω το εξης
ανωνυμοι λογαριασμοι ειναι και οι δυο...που τυγχανει να εχουν και το ιδιο user name...
που το μεμπτο?
δεν εξυβρισε, δεν προσεβαλε...
θα μπορουσαν απλα να σβηστουν τα δυο ποστ που υποτειθεται "εξεθεταν" το λογαριασμο του τουιτερ...αν και δεν μιλαμε για προσωπικα δεδομενα, απ τη στιγμη που ειναι παρα μονο ενας εικονικος λογαριασμος με το ονομα px75
και να γινει μια επιπληξη για να μην ξαναγινει, απ τη στιγμη που δεν το θελει ο πι εξ
αυτα
και ειλικρινα τον τερελ ουτε που τον ξερω
ωραια τα λατινικα σας...δεν τη ξερω αυτη την εννοια και θα το γκουγκλαρω
εγω θα πω το εξης
ανωνυμοι λογαριασμοι ειναι και οι δυο...που τυγχανει να εχουν και το ιδιο user name...
που το μεμπτο?
δεν εξυβρισε, δεν προσεβαλε...
θα μπορουσαν απλα να σβηστουν τα δυο ποστ που υποτειθεται "εξεθεταν" το λογαριασμο του τουιτερ...αν και δεν μιλαμε για προσωπικα δεδομενα, απ τη στιγμη που ειναι παρα μονο ενας εικονικος λογαριασμος με το ονομα px75
και να γινει μια επιπληξη για να μην ξαναγινει, απ τη στιγμη που δεν το θελει ο πι εξ
αυτα
και ειλικρινα τον τερελ ουτε που τον ξερω
αυτο δεν το γνωριζα!!!σκληρός νόμος, αλλά νόμος. ;)
πολλακις σε προηγούμενα ποστ του και μάλιστα και οικογενειες
αυτο δεν το γνωριζα!!!
εγω μιλησα για το συγκεκριμενο που υπεπεσε στη αντιληψη μου
παντως θα πρεπε ισως να ειχε δεχθει καποια προειδοπιηση τοτε (Warned)...για να το μαζεψει, αν εβριζε οικογενειες...
ο συγκεκριμένος έχει μπαναριστεί ίσα με 437527439749 φορές... οπότε το warned είναι άσκοπος δακτυλισμός ...
δεν διαφωνωειτε ανωνυμος ειτε επωνυμος ειναι κακοβουλο να συνδεεις με φβ ή τουιτερ εδω για να πικαρεις τον αλλον.
Δειξε λιγο σεβασμο ρε λιγουρη....ο ανθρωπος ειναι στο νοσοκομειο βαρια ξεβιδωμενος...συμαζεψου!βαλε φορους σαμαρα, τα παιδια εχουν αναγκες
γνωστος του βολτ45ποιος ηταν?
η αληθεια ειναι οτι τον ψιλοξεβρακωσε λιγο με αυτα τα δυο ποστ απ το τουιτερΤι έγινε? προσβλήθηκε η πιεξουλα κι αρχισε το κλάμα??
Μου κάνει και πολιτικη απο το τουιτερ, το σιχαμα