Νέα

"Bροχή" ενταλμάτων σύλληψης για το Ταχυδρομικό.Ταμιευτήριο. Όλα τα ονόματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 358
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ανετα!!!!
ειναι γερο τρολακι η απιστευτος μαλακας....
τυπε μου, ας αποφυγουμε τετοιους χαρακτηρισμους για ατομα που συνανταμε σ'ενα φορουμ για να περασουμε την ωρα μας. δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ο αλλος ειναι μαλακας η οχι. τα κειμενα του κρινουμε.
και τα κειμενα του συγκεκριμενου συναγωνιστη με ξενιζουν πολλες φορες οπως του εχω επισημανει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τυπε μου, ας αποφυγουμε τετοιους χαρακτηρισμους για ατομα που συνανταμε σ'ενα φορουμ για να περασουμε την ωρα μας. δεν μπορουμε να γνωριζουμε αν ο αλλος ειναι μαλακας η οχι. τα κειμενα του κρινουμε.
και τα κειμενα του συγκεκριμενου συναγωνιστη με ξενιζουν πολλες φορες οπως του εχω επισημανει.
δεν συμφωνω Γεροντα....τα κειμενα του τον χαρακτηριζουν,τον χαρακτηριζω και εγω

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.571
Πόντοι
2.606
ΑΥΤΟ που θα επρεπε να σε ξενιζει ,ειναι οτι δεν σε ξενιζουν ΟΛΕΣ τις φορες....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αποψη σου. η αποψη μου παλι ειναι πως αν καποιος εχει λογαριασμο και εδω και στο τουιτα με το ιδιο νικ παντα υπαρχει ο κινδυνος διασυνδεσης. αν αυτοι οι δυο λογαριασμοι ανηκουν στο ιδιο ατομο γιατι υπαρχουν και συμπτωσεις.

νταξει ρε παικτη. ειπαμε τις αποψεις μας παμε παρακατω  :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.179
Πόντοι
6.515
Αν ο Σαμ καταφερει να μαντρωσει 5-6 καριολια ως τις ευρωεκλογες (Γιαννο, Λιακουνακο, Κοντομηνα κλπ...), ο λαος θα τον επιβραβευσει με κανα διψηφιο - Αλλιως, ποσοστα Βεργη.

Εξαλλου, ειπαμε: Ο λαος θελει ΑΙΜΑ!
Ουτε λεφτα, ουτε προοδο, ουτε θεσμους και αηδιες. Μονο αιμα.
Οποιος του το προσφερει, δεν θα χασει...

:rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
τωρα το ειδα το παραπανω ποστ που παραθετει ο geoman...
θα τους κλασει μια μαντρα...εδω ειμαστε....
τροφη για το ποπολο

αν θελει ο σαμ ας ξεκινησει απ τον φιλο του τον μελι που κατηγορειται για λαθρεμποριο πετρ, οπου εχει για δικηγορο το συμβουλο του σαμ τον χοντρομπουχεσα..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
Έλα ρε μπατσόνι, μιλάς εσύ για προσωπικά δεδομένα που έβγαλες φόρα-παρτίδα το επίθετο του αχαχούχα;

Πλάκα μας κάνεις;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε φτύνει μέχρι και ο Λάκης και νομίζεις ότι βρέχει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τεράστιε Τραμουντάνα, να αρχίσω να ποστάρω τα πριντσκρινς με το ποιος βρίζει οικογένειες και μάνες;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ξεβράκωμα έφαγες προχθές...έχω δεχθεί τόσα...συλληπητήρια (ακούγεται ότι σε έβγαλε από τις λίστες ο Τζήμερος και βάζει Πιεξούλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε πολιτευτή Καλοχαιρέτα  :2funny: :2funny: :2funny:

χμμμμμμ  :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τεράστιε Τραμουντάνα, να αρχίσω να ποστάρω τα πριντσκρινς με το ποιος βρίζει οικογένειες και μάνες;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ξεβράκωμα έφαγες προχθές...έχω δεχθεί τόσα...συλληπητήρια (ακούγεται ότι σε έβγαλε από τις λίστες ο Τζήμερος και βάζει Πιεξούλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε πολιτευτή Καλοχαιρέτα  :2funny: :2funny: :2funny:

να τος παλι....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τωρα το ειδα το παραπανω ποστ που παραθετει ο geoman...
θα τους κλασει μια μαντρα...εδω ειμαστε....
τροφη για το ποπολο

αν θελει ο σαμ ας ξεκινησει απ τον φιλο του τον μελι που κατηγορειται για λαθρεμποριο πετρ, οπου εχει για δικηγορο το συμβουλο του σαμ τον χοντρομπουχεσα..

εεε αφού το πόπολο αίμα θέλει τέτοιο θα τους δώσει..

θα κριθούν τα μικρά ψαράκια προφυλακιστέα και τα μεγάλα δεν θα προφυλακιστούν ή θα προφυλακιστούν για καμμια βδομάδα και μετά η προφυλακιση θα αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης...

και γιατι κολώνει να στήσει ένα τέτοιο σκηνικό και με τον μελισανιδη??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
Tύπε μου, για τον Ισπανό και τον αχαχούχα θα στο επιβεβαιώσουν δεκάδες εδώ μέσα.

Όσο για τον τραμού, τα έχουν δει και άλλα δύο μέλη του φόρουμ.

Τραμουντάνα, ρεζίλι των μυθομανών 6500Χ16+bonus για σένα και την...ομάδα σου (τη χήρα με τα 5 όρφανά  :2funny: :2funny: :2funny:)
αν και παρακολουθω καιρο το σαιτ (οπως φαινεται κι συ αλλωστε)...αυτα δεν τα εχω εις γνωση μου
κιπ ον... χρειαζονται πολλες κ διαφορετικες φωνες εδω μεσα...plurality....(αρκει σε "κοσμια πλαισια") μην σε ταραξουνε και στα μπαν  ;)

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
όσο για την πιεξούλα, μην σε παραξενεύει κάτι. Επειδή είχε παιχθεί ακριβώς το ίδιο έργο πριν 3-4 χρόνια και είχα δεχθεί άμεση, εντός πενταλέπτου, καρατόμηση μιλάμε για κλασική περίπτωση παρενδυσίας/cross-dressing. Όχι επειδή είναι τραβελοφίλ, στο επίπεδο του σάιτ εννοώ  :sunglasses:

:2funny: :2funny: :2funny:

μην ξεχνας και την κτηνοβασια  :zfuck:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν πιανουν κανεναν για σκανδαλα, τους καλυπτουν, πιανουν, θα τους κλασουν!! αποφασιστε!!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Here we are  :grin:

index.php

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
εεε αφού το πόπολο αίμα θέλει τέτοιο θα τους δώσει..

θα κριθούν τα μικρά ψαράκια προφυλακιστέα και τα μεγάλα δεν θα προφυλακιστούν ή θα προφυλακιστούν για καμμια βδομάδα και μετά η προφυλακιση θα αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης...

και γιατι κολώνει να στήσει ένα τέτοιο σκηνικό και με τον μελισανιδη??
αυτο λεω κι εγω

με το μελι, δεν βλεπω να γινεται μεχρι τωρα κατι τετοιο..τα δεδομενα απλα παραθετω....τι γινεται μεχρι τωρα....εχει παρει 8 ή 9 αναβολες η δικη και ετσι οπως παει στο τελος θα τη βγαλει καθαρη ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
δεν πιανουν κανεναν για σκανδαλα, τους καλυπτουν, πιανουν, θα τους κλασουν!! αποφασιστε!!
θελουμε δικαιοσυνη και ισονομια....ΑΥΤΟ

τωρα τα υπολοιπα εκ του αποτελεσματος...
απλα συζητηση κανουμε, υποθεσεις και προβλεψεις...
εσυ πιστευεις οτι παιζει να βαλουν μεσα πχ τυπους σαν τον κοντομινα?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτο λεω κι εγω

με το μελι, δεν βλεπω να γινεται μεχρι τωρα κατι τετοιο..τα δεδομενα απλα παραθετω....τι γινεται μεχρι τωρα....εχει παρει 8 ή 9 αναβολες η δικη και ετσι οπως παει στο τελος θα τη βγαλει καθαρη ;)

εντάξει ... και ζωή η κωνσταντοπούλου 12 αναβολές έχει πάρει για τον πελάτη της τον βιαστή..

επειδή δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους δόθηκαν οι αναβολές αυτές δεν μπορώ να μιλήσω...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εντάξει ... και ζωή η κωνσταντοπούλου 12 αναβολές έχει πάρει για τον πελάτη της τον βιαστή..

επειδή δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους δόθηκαν οι αναβολές αυτές δεν μπορώ να μιλήσω...

βοηθεια βοηθεια  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom