- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Εξαιρετική κι η Ramona δε λέω.
Αλλά προτιμώ Brigitta.
Αλλά προτιμώ Brigitta.
Πρόκειται όντως περί απίστευτου μουνιού, διαστημικού.
Αλλά με συγχωρείτε αισθησιασμό εμένα προσωπικά δεν μου βγάζει! Γαμιέται με απίστευτη απάθεια, σαν να ξεσκονίζει ας πούμε.
Δυστυχως δεν γνωρισε αντρα σαν εσενα για να το κανει και να γουσταρειΓια τα λεφτά ιατρέ ....
Αν γαμιέται για να γουστάρει , δεν ξέρεις πως θα είναι.
Δυστυχως δεν γνωρισε αντρα σαν εσενα για να το κανει και να γουσταρει
Οταν ξεσκιζεται μπρος και πισω ταυτοχρονα με δυο γαιδουροπουτσες και δεν βγαζει αχνα μην περιμενης οτι θα βρεθει καποιος που θα την κανει να παρει φωτιαΣτις τσόντες μεροκάματο δεν είναι ;;
Άδικο έχω ;;
Οταν ξεσκιζεται μπρος και πισω ταυτοχρονα με δυο γαιδουροπουτσες και δεν βγαζει αχνα μην περιμενης οτι θα βρεθει καποιος που θα την κανει να παρει φωτια
Πρόκειται όντως περί απίστευτου μουνιού, διαστημικού.
Αλλά με συγχωρείτε αισθησιασμό εμένα προσωπικά δεν μου βγάζει! Γαμιέται με απίστευτη απάθεια, σαν να ξεσκονίζει ας πούμε.
Με δυό τεράστιες ψολές σαν γουδοχέρια, την μία στο μουνί και την άλλη στον κώλο, το πρόσωπό της δεν κάνει ούτε μία σύσπαση και τελειώνοντας παρτούζα με τρεις άντρες η κόμμωση και το μακιγιάζ έχουν μείνει άθικτα!!
Μου θυμίζει την Άντζελα την Ουκρανή που πηδιέται κάπως έτσι, αλλά τουλάχιστον αυτή είναι φτηνοβίζιτα του 80άρικου.
Γιατί δεν βάζουν σε όλα αυτά τα Ανατολικοευρωπαϊκά μοσχάρια εντατικά φροντιστήρια να δουν τσόντες των μιλφοαμερικανίδων, Lisa Ann, Shyla Stylez και Veronica Avluv (ιδίως της τελευταίας!) να μάθουνε τι σημαίνει γαμήσι και καύλα; Πρώτα απ' όλα σημαίνει πως ξεκινάω το πήδημα (πόσο μάλλον την παρτούζα!) χτενισμένη και βαμμένη στην εντέλεια και τελειώνω ξεμαλλισμένη και με τα μακιγιάζ να έχουν γίνει σκατά, σαν κλόουν.
Εγώ που δεν είμαι πορνοστάρ να πηδήσω μια γυναίκα, βίζιτα ή όχι, αυτό το θεωρώ βασική και απαραίτητη ένδειξη επιτυχημένου πηδήματος.
Θα μου πεις αν δεν το έχει η γυναίκα...
Η Avluv και αυτες που λες ειναι σκυλια του πολεμου, αλλη κατηγορια. Αν και γενικα η Αμερικη βγαζει πολλες ψευτογκομενες με κραυγες και δηθενιες στα γαμησια που ειναι απιστευτα ξενερωτικα.
Ξεκωλιαρα απο τις λιγες,θα επρεπε να εχει εδω δικο της νιμα
Καλά πάρε τώρα μερικές σκηνές από την ξενερωτική, "δήθεν", ψευτογκόμενα και σύγκρινέ τες με αυτές του ευρωπαϊκού παγόβουνου - όμορφου επίπλου...
Καλά πάρε τώρα μερικές σκηνές από την ξενερωτική, "δήθεν", ψευτογκόμενα και σύγκρινέ τες με αυτές του ευρωπαϊκού παγόβουνου - όμορφου επίπλου...
Η Brigitta είναι άλλη κλάση όπως και να το κάνουμε. Σιγά μη συγκρίνεται με την Avluv ναούμε. Και καμία ψυχρότητα. Hi-class συνειδητοποιημένη σκυλοπουτανιά μοντελοντίβας είναι το στιλ της.