- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
[xhamster]
Πρόκειται όντως περί απίστευτου μουνιού, διαστημικού.
Αλλά με συγχωρείτε αισθησιασμό εμένα προσωπικά δεν μου βγάζει! Γαμιέται με απίστευτη απάθεια, σαν να ξεσκονίζει ας πούμε.
Με δυό τεράστιες ψολές σαν γουδοχέρια, την μία στο μουνί και την άλλη στον κώλο, το πρόσωπό της δεν κάνει ούτε μία σύσπαση και τελειώνοντας παρτούζα με τρεις άντρες η κόμμωση και το μακιγιάζ έχουν μείνει άθικτα!!
Μου θυμίζει την Άντζελα την Ουκρανή που πηδιέται κάπως έτσι, αλλά τουλάχιστον αυτή είναι φτηνοβίζιτα του 80άρικου.
Γιατί δεν βάζουν σε όλα αυτά τα Ανατολικοευρωπαϊκά μοσχάρια εντατικά φροντιστήρια να δουν τσόντες των μιλφοαμερικανίδων, Lisa Ann, Shyla Stylez και Veronica Avluv (ιδίως της τελευταίας!) να μάθουνε τι σημαίνει γαμήσι και καύλα; Πρώτα απ' όλα σημαίνει πως ξεκινάω το πήδημα (πόσο μάλλον την παρτούζα!) χτενισμένη και βαμμένη στην εντέλεια και τελειώνω ξεμαλλισμένη και με τα μακιγιάζ να έχουν γίνει σκατά, σαν κλόουν.
Εγώ που δεν είμαι πορνοστάρ να πηδήσω μια γυναίκα, βίζιτα ή όχι, αυτό το θεωρώ βασική και απαραίτητη ένδειξη επιτυχημένου πηδήματος.
Θα μου πεις αν δεν το έχει η γυναίκα...
[size=12pt]..sorry τυπε αλλα τι να πει αυτο το ουγγρικο στυλιάρι..το βιντεο σου κοβεται την ώρα που βγαίνει ο θρυλικος ρουμανοβυζομουναρος Bambola Ramona[/size]