Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,6%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,3%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,6%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 34 25,2%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,4%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σκεφτικές πως αν πέσει το Ελεεινό και τρισάθλιο Ευρώ θα γίνουμε φτηνοί και αυτομάτως ελκυστικοί για όλα όσα βοηθάνε την εξωστρέφεια???

Δείτε μακρυά! Το "μεθαύριο" και όχι το "σε λίγο"....
Οι κοντόφθαλμες εκτιμήσεις αμφίδρομα πολιτικών- πολιτών μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση .....

ξέρεις μεταξύ του μεθαύριο και του τώρα μεσολαβεί το σήμερα και το αύριο παίκτη μου...

και για να έχεις εξωστρέφεια δεν αρκεί το φτηνό νόμισμα αλλά το να έχεις και κάτι να πουλήσεις ...

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
εξακολουθω να λεω πως οι Ελληνες ειναι ηλιθιοι.
Το θεμα ειναι αν συμφερει την Αγγλια να βγει; Τη Γερμανια ; η τους Ελληνες;
Να δω τι θα κανουνε ετσι και βγει η Αγγλια και πέσει το ευρω καταχαμα.
να δω με τι ρευστο θα κινηθουνε στις συναλλαγες τους με Αμερικη και Απω ανατολη οι επιχειρησεις.

Να δω και τι θα κανουνε με τα δανεια μετα....
μα ποσο ηλιθιος λαος
Ρε φιλε...Αν βγουν θα γινει οικονομικος σεισμος.... Τα δανεια σε πειραξαν???
Η Βρετανια δεν εχει Ευρω....χεστηκαν αν πεσει....καλυτερα γι αυτους...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε φιλε...Αν βγουν θα γινει οικονομικος σεισμος.... Τα δανεια σε πειραξαν???
Η Βρετανια δεν εχει Ευρω....χεστηκαν αν πεσει....καλυτερα γι αυτους...

παρέα με το ευρώ θα πεσει και η λίρα παίκτη μου... και θα πέσει πολύ πάρα πολύ...

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μια χαρά έχουμε να πουλήσουμε και να παράξουμε Τραμουντάνα, μην κωλώνεις. Έτσι και τσιμπηθεί ο κώλος του έλληνα, σαν το γαϊδούρι θα πάρει μπρός και θα εκμεταλευτεί αυτά που έχουμε μπροστά μας και με την οικονομική άνοδο θα έρθουν και οι άλλοι πιο παγκόσμιοι τομείς. Τόσο καιρό στην λαμογία, στην βαρεμάρα και στην αλλοδαχτυλία που τον περάσαμε μας κάναν να φερόμαστε σαν τριτοκοσμικές αδερφές οι ευρωπαίοι, λες και δεν μπορούμε να σταθούμε όρθιοι χωρίς αυτούς, ενώ αυτοί μας ρουφούν το αίμα και εμείς πουλάμε επιχειρήσεις σε αμερικάνους και κινέζους ενώ πριν 20 χρόνια θα συνεργαζόμασταν με αυτόυς.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.972
Πόντοι
1.756
παρέα με το ευρώ θα πεσει και η λίρα παίκτη μου... και θα πέσει πολύ πάρα πολύ...
η λιρα δεν επεσε στον 2ο παγκοσμιο πολεμο ρε τυπε....Την συγκρινεις με το αεροκοπανιστο Ευρω...???

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μια χαρά έχουμε να πουλήσουμε και να παράξουμε Τραμουντάνα, μην κωλώνεις. Έτσι και τσιμπηθεί ο κώλος του έλληνα, σαν το γαϊδούρι θα πάρει μπρός και θα εκμεταλευτεί αυτά που έχουμε μπροστά μας και με την οικονομική άνοδο θα έρθουν και οι άλλοι πιο παγκόσμιοι τομείς. Τόσο καιρό στην λαμογία, στην βαρεμάρα και στην αλλοδαχτυλία που τον περάσαμε μας κάναν να φερόμαστε σαν τριτοκοσμικές αδερφές οι ευρωπαίοι, λες και δεν μπορούμε να σταθούμε όρθιοι χωρίς αυτούς, ενώ αυτοί μας ρουφούν το αίμα και εμείς πουλάμε επιχειρήσεις σε αμερικάνους και κινέζους ενώ πριν 20 χρόνια θα συνεργαζόμασταν με αυτόυς.

τπτ δεν μπορει να παραξει η ηλιθια ρατσα τ Βαλκανικης

απο spotify σε waze, καμια κομποστα και πιτα γυρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

παίκτη μου δεν έχουμε να πουλήσουμε τίποτε το μοναδικό εκτός ίσως από μια γεωγραφική θέση κατάλληλη για μεταφορές...

ότι παράγουμε το παράγουν και άλλοι και μάλιστα σε καλύτερη ποιότητα και χαμηλότερη τιμή...

ακόμη και τους περίφημους υδατάνθρακες (κατά Καμμένο) του Αιγαίου να βγάλουμε... έχουν και άλλοι και μάλιστα μπορούν να τους βγάλουν σε χαμηλότερο κόστος...

λογισμικό δεν παράγουμε και όλες οι προσπάθειες για παραγωγή του σκόνταψαν στην κρατική μαλακία...
υπηρεσίες σκατά ...

για πες μου τι θα πουλήσεις που δεν το πουλάνε και άλλοι ?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πριν αρκετά χρόνια που δουλευα σε δουλειές του ποδαριού, γνώρισα μια ηλικιωμένη γυναικούλα που αγκομαχούσε να περπατήσει για να βγάλει μεροκάματο που μου έλεγε για τη χλιδή με την οποία μεγάλωσε! Δεν ήξερε ποτέ στη ζωή της τι σημαίνει δουλειές του σπιτιού και μαγείρεμα γιατί τα κάναν υπηρέτες(σε χώρα του εξωτερικού τριτοκοσμική)! Εσώκλειστη μια ζωη σε μια Βίλα ήταν όπως έλεγε! Όταν οι βίλες χάθηκαν και οι γονεις φύγαν τότε η ζωή η ίδια την ανάγκασε να δουλεψει για τα προς το ζείν!!

Αν αυτό το παράδειγμα σε προσωπικό επιπεδο,το αναγάγουμε  σε επίπεδο χώρας..τότε όλοι θα αναγκαστούν να στρώσουν κώλο και να δουλέψουν πραγματικά

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
για πες μου τι θα πουλήσεις που δεν το πουλάνε και άλλοι ?

Ε πως? Έχει σε αυτό το topic post ανεκτίμητης μαλακίας από «ειδικούς», όσο να’ναι κάτι θα πιάσουν, στην μαλακία είμαστε αχτύπητοι! :S

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ε πως? Έχει σε αυτό το topic post ανεκτίμητης μαλακίας από «ειδικούς», όσο να’ναι κάτι θα πιάσουν, στην μαλακία είμαστε αχτύπητοι! :S
δεν εχω τα κεφια μου,αλλα..η Δανια τι πουλαει?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

λες να τα κάνουμε μετάφραση και να τα πουλήσουμε στον ζούγκεμπεργκ ? να ανοίξει νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Μalakobok ?

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Χημικά
Φαρμακευτικά
Χοιρινό
Τυριά
Γαλακτοκομικά
Ναυπηγεία
Μεταφορές
Οπλα

σου φτάνουν αυτά ?
φτανουνε
βαλε κ τον τουρισμο κι ειμαστε αυτα πλας αυτο...οποτε τι προβλημα εχουμε?
εκτος απο τα κωλοκοματα σας?? :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom