Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,6%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,3%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,6%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 34 25,2%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,4%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ολοι οι ευρωσκεπτικιστες ας παρουν τα αρχιδια μου και παμε παρακατω, παει και αυτο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ολοι οι ευρωσκεπτικιστες ας παρουν τα αρχιδια μου και παμε παρακατω, παει και αυτο...
Eγινε νοθεια τύπε, δεν ειναι δυνατον οι αναλυτές του μπου να επεσαν εξω  :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
10% νοθεια...βαλε και 24% ΦΠΑ...βαλε και 7% φορολογηση συνωμοσιολογιας...βαλε και 15% φορολογηση κλάψας...95% τουλαχιστον ειναι το Brexit  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νοθεια παιζει παντου..κι αυστρια εγινε προσφατα,μην ξεχνιομαστε..εδω ρε μαλ//σε μας μπηκε ο λεβεντης στην βουλη...!!!ξερεις πολλους να ψηφησαν λεβεντη?? :grin:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
αμα εχουν τα αρχιδια τωρα οι ισπανοι ας βγαλουν τους ποντεμος και οι γαλλοι τη λεπεν, για να γελασουμε, να τους δουμε και αυτους να ξεφτιλιζονται σαν τον τσιπρα

παντως οι βρετανοι παρα τα οσα ακουγοντουσαν εδειξαν ωριμοτητα, οχι σαν και μας τα γιδια που πηγαμε και ψηφησαμε οχι,

απο οτι φαινεται προχωραμε ολοι μαζι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
νοθεια παιζει παντου..κι αυστρια εγινε προσφατα,μην ξεχνιομαστε..εδω ρε μαλ//σε μας μπηκε ο λεβεντης στην βουλη...!!!ξερεις πολλους να ψηφησαν λεβεντη?? :grin:
Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναμιλησεις για νοθείες, γιατι εχω ως βασικη αρχη να μην θεωρω σοβαρους ανθρωπους οσους μιλανε για δυνατοτητα νοθειας στις εκλογες.

Τελεια και παύλα.
Επισης εχω ως αρχη να θεωρω γελοίους οσους νομιζουν οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, γιατι πολυ απλα τα αποτελεσματα τα βγαζουν τα δικαστηρια με βαση τα βιβλια αποτελεσματων.
Ελεος πια.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αμα εχουν τα αρχιδια τωρα οι ισπανοι ας βγαλουν τους ποντεμος και οι γαλλοι τη λεπεν, για να γελασουμε, να τους δουμε και αυτους να ξεφτιλιζονται σαν τον τσιπρα

παντως οι βρετανοι παρα τα οσα ακουγοντουσαν εδειξαν ωριμοτητα, οχι σαν και μας τα γιδια που πηγαμε και ψηφησαμε οχι,

απο οτι φαινεται προχωραμε ολοι μαζι
ναι τυπε κοιμησου υσηχος..εχει πολλες θεσεις η γαλερα,δεν θασαι μονος!!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναμιλησεις για νοθείες, γιατι εχω ως βασικη αρχη να μην θεωρω σοβαρους ανθρωπους οσους μιλανε για δυνατοτητα νοθειας στις εκλογες.

Τελεια και παύλα.
Επισης εχω ως αρχη να θεωρω γελοίους οσους νομιζουν οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, γιατι πολυ απλα τα αποτελεσματα τα βγαζουν τα δικαστηρια με βαση τα βιβλια αποτελεσματων.
Ελεος πια.

Όλο και μου βάζει η απάντησή σου σε υποψίες ότι γνωρίζεις τί γίνεται στα υπόγεια των δικαστηρίων...

Ξέρεις πότε θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να νοθευτεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα;

Όταν η αποχή είναι 0%...

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom