tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το 45% μονο περιθωριο δεν το λες
παίκτη μου σε δημοψήφισμα και το 49.99% στο περιθώριο είναι...
Το 45% μονο περιθωριο δεν το λες
10% νοθεια...βαλε και 24% ΦΠΑ...βαλε και 7% φορολογηση συνωμοσιολογιας...βαλε και 15% φορολογηση κλάψας...95% τουλαχιστον ειναι το Brexit48..κ 5-10% η νοθεια...55 κ ανω....
Eγινε νοθεια τύπε, δεν ειναι δυνατον οι αναλυτές του μπου να επεσαν εξωολοι οι ευρωσκεπτικιστες ας παρουν τα αρχιδια μου και παμε παρακατω, παει και αυτο...
ολοι οι ευρωσκεπτικιστες ας παρουν τα αρχιδια μου και παμε παρακατω, παει και αυτο...
νοθεια παιζει παντου..κι αυστρια εγινε προσφατα,μην ξεχνιομαστε..εδω ρε μαλ//σε μας μπηκε ο λεβεντης στην βουλη...!!!ξερεις πολλους να ψηφησαν λεβεντη??10% νοθεια...βαλε και 24% ΦΠΑ...βαλε και 7% φορολογηση συνωμοσιολογιας...βαλε και 15% φορολογηση κλάψας...95% τουλαχιστον ειναι το Brexit
αμα εχουν τα αρχιδια τωρα οι ισπανοι ας βγαλουν τους ποντεμος και οι γαλλοι τη λεπεν, για να γελασουμε, να τους δουμε και αυτους να ξεφτιλιζονται σαν τον τσιπρα
Eγινε νοθεια τύπε, δεν ειναι δυνατον οι αναλυτές του μπου να επεσαν εξω
παρέα με το ευρώ θα πεσει και η λίρα παίκτη μου... και θα πέσει πολύ πάρα πολύ...
Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναμιλησεις για νοθείες, γιατι εχω ως βασικη αρχη να μην θεωρω σοβαρους ανθρωπους οσους μιλανε για δυνατοτητα νοθειας στις εκλογες.νοθεια παιζει παντου..κι αυστρια εγινε προσφατα,μην ξεχνιομαστε..εδω ρε μαλ//σε μας μπηκε ο λεβεντης στην βουλη...!!!ξερεις πολλους να ψηφησαν λεβεντη??
10% νοθεια...βαλε και 24% ΦΠΑ...βαλε και 7% φορολογηση συνωμοσιολογιας...βαλε και 15% φορολογηση κλάψας...95% τουλαχιστον ειναι το Brexit
ναι τυπε κοιμησου υσηχος..εχει πολλες θεσεις η γαλερα,δεν θασαι μονος!!!αμα εχουν τα αρχιδια τωρα οι ισπανοι ας βγαλουν τους ποντεμος και οι γαλλοι τη λεπεν, για να γελασουμε, να τους δουμε και αυτους να ξεφτιλιζονται σαν τον τσιπρα
παντως οι βρετανοι παρα τα οσα ακουγοντουσαν εδειξαν ωριμοτητα, οχι σαν και μας τα γιδια που πηγαμε και ψηφησαμε οχι,
απο οτι φαινεται προχωραμε ολοι μαζι
Καθε ηττα των ακραιων ειναι κερδος.Εσύ πάλι χαίρεσαι ;
Γιατί ;
προστατευει το Μελλον του..τοπε πριν....Εσύ πάλι χαίρεσαι ;
Γιατί ;
η γαλερα ειναι φλατ,δεν εχει ακρεςΚαθε ηττα των ακραιων ειναι κερδος.
Μελλον μας η Ευρωπη.
Θα σε παρακαλεσω να μην ξαναμιλησεις για νοθείες, γιατι εχω ως βασικη αρχη να μην θεωρω σοβαρους ανθρωπους οσους μιλανε για δυνατοτητα νοθειας στις εκλογες.
Τελεια και παύλα.
Επισης εχω ως αρχη να θεωρω γελοίους οσους νομιζουν οτι τα αποτελεσματα τα βγαζει η singular, γιατι πολυ απλα τα αποτελεσματα τα βγαζουν τα δικαστηρια με βαση τα βιβλια αποτελεσματων.
Ελεος πια.
για πες μου τι θα πουλήσεις που δεν το πουλάνε και άλλοι ?
προτιμω τη γαλερα απο το να ειμαι ναυαγος στη μεση του ωκεανουναι τυπε κοιμησου υσηχος..εχει πολλες θεσεις η γαλερα,δεν θασαι μονος!!!
Για εμάς που έχουμε πολλά ακίνητα ...