Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,6%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,3%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,6%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 34 25,2%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,4%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    135

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Οχι
Ο δημοσιος υπάλληλος ειναι για να λειτουργει το κράτος
ΔΕΝ παράγει

αυτό να το πείς στο νοσοκόμο που θα πας για να σε περιθάλψει στο δημόσιο νοσοκομείο η στον υπάλληλο της εφορίας όταν θα σου έρθει κανά πρόστιμο και πρέπει να καταθέσεις τροποποιητική

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και εγώ ψήνομαι για τουτου
Ειχα στο ματι το c class coupe που ξεκινησε να βγαινει εδω και μερικούς μηνες
Σε κάνα εξαμηνο υπολογιζα να δώσω την προκαταβολή, αλλά με την νεα φορολογία απο τα 35κ πήγε στα 42  :tickedoff:
Δεν δινω τοσους φορους για τον λεφτη και την παρεα του
Θα το πάρω απο εξω και θα το εκτελωνισω Βουλγαρια :rockon: :rockon:
Για δωσε κάνα ινφο :grin:
Δεν γνωρίζω περισσότερα! Το μόνο που θα την ρωτήσω τις επόμενες μέρες είναι αν έπεσε απότομα η τιμή του!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ σε πληρωνει το κρατος 10000 τον χρονο και στο τελος του χρονου σου παιρνει τα 2000 σε φορους ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ φορους? εισεπραξε κατι απο εσενα η απλα μειωσε αυτα που σου δινει ? Και αυτα που τελικα σου δινει τα 8000 απο ποιον τα εισπρατει ?

και εκεί καταλήγουμε ότι ο δημόσιος υπάλληλος ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ για την εργασία του. Δεν ξέρω αν έχεις λίγο υπόψιν σου τι σημαίνει εργασία σύμβαση, ωράριο, μισθός  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Να κανεις και ενα test drive :grin:
:hi: :hi: :hi:
Της είπα να χάσει μερικά κιλά! Αλλιώς δεν έχει Test Drive :knockinb:! Αυτή βέβαια με θέλει για μόνιμο οδηγο και το αυτοκίνητο extra bonus!
Αλλά ως Βαλκάνιοι εθνικογαμιστές έχουμε standarts εμφάνισης και σε καμιά περίπτωση τιμή στο μέτωπό μας! :rockon:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Της είπα να χάσει μερικά κιλά! Αλλιώς δεν έχει Test Drive :knockinb:! Αυτή βέβαια με θέλει για μόνιμο οδηγο και το αυτοκίνητο extra bonus!
Αλλά ως Βαλκάνιοι εθνικογαμιστές έχουμε standarts εμφάνισης και σε καμιά περίπτωση τιμή στο μέτωπό μας! :rockon:
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πάντως στα δικά μας δεν περίμενα τέτοια διστακτικότητα απο τους Άγγλους! Περίμενα πιο πολλά πανηγύρια, θριάμβους, δηλώσεις νίκης και άνοιγμα νέας σελίδας!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Με τα λεφτα των οποίων πας ΚΟΥΤΡΑ διακοπές λαμογιο.

άντε πάλι η επιδότηση΄διακοπών γίνεται από τα ταμεία του ΟΑΕΔ δηλαδή από τις εισφορές των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που έχω πληρώσει και ΕΓΩ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
και εκεί καταλήγουμε ότι ο δημόσιος υπάλληλος ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ για την εργασία του. Δεν ξέρω αν έχεις λίγο υπόψιν σου τι σημαίνει εργασία σύμβαση, ωράριο, μισθός  

Παπαριες καμαρωτές. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που παει και χτυπάει 10-10 τις κάρτες, αυτος που φεύγει ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για να πάρει τα παιδια απο το σχολείο/ να ψωνίσει απο τη λαϊκή, που κανει τα τριήμερα εβδομάδα ολόκληρη και οταν ειναι στην υπηρεσία  παίζει πασιεντζες/μιλάει στο τηλεφωνο/πίνει καφέ/γράφει στο bou.com και χαζεύει μουνακια στο Facebook , αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
άντε πάλι η επιδότηση΄διακοπών γίνεται από τα ταμεία του ΟΑΕΔ δηλαδή από τις εισφορές των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που έχω πληρώσει και ΕΓΩ
Ποσα εχεις δώσει συνολικά και ποσα εχεις παρει απο επιδοματα ανεργιας, κιλοβατώρες, κουπονι μασας κουτρα μεταφορες κλπ
Λογιστης εισαι, κανε την σουμα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Παπαριες καμαρωτές. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ που παει και χτυπάει 10-10 τις κάρτες, αυτος που φεύγει ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για να πάρει τα παιδια απο το σχολείο/ να ψωνίσει απο τη λαϊκή, που κανει τα τριήμερα εβδομάδα ολόκληρη και οταν ειναι στην υπηρεσία  παίζει πασιεντζες/μιλάει στο τηλεφωνο/πίνει καφέ/γράφει στο bou.com και χαζεύει μουνακια στο Facebook , αυτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.
Τυπε σε λιγο θα μας πεις πως οι υπαλληλοι του ΥΠΟΙΚ αντιδρουν στην μετεγκατάσταση τους για να μην χασουν τις βολτες στην Ερμου :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506

Τα @@ σου εχεις πληρώσει εσυ με 8μηνες " εργασία" τα τελευταία 5 χρονια. Παραδέχεσαι κοινώς οτι κανεις διακοπές ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εις βάρος των κανονικών εργαζομένων.

Και υπαρχουν και χρήματα μέσω ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ, ΞΕΡΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ των "τοκογλύφων".

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166

αυτό είναι παραπληροφόρηση μια χαρά εργάζεται ο δημόσιος υπάλληλος

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ποσα εχεις δώσει συνολικά και ποσα εχεις παρει απο επιδοματα ανεργιας, κιλοβατώρες, κουπονι μασας κουτρα μεταφορες κλπ
Λογιστης εισαι, κανε την σουμα

μα αυτό είναι το κοινωνικό κράτος εγώ παίρνω αυτές τις παροχές γιατί ζω αρκετά κάτω από το όριο της φτώχειας αποδεδειγμένα μέσω του εκκαθαριστικού μου
η ένοια του κοινωνικού ταμείου είναι ότι βάζουν οι έχοντες και οι υψηλόμισθοι για αυτούς που δεν έχουν

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αυτό είναι παραπληροφόρηση μια χαρά εργάζεται ο δημόσιος υπάλληλος
Γιατι ρε τύπε εκει στην ΔΕΗ που ησουν δεν ερχοταν αργοτερα γιατι επρεπε να αφησουν πρωτα τα παιδια στο σχολειο και την κοπανούσαν νωριτερα για να τα μαζεψουν :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom