barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Έχετε εντοπίσει πολλούς τέτοιους εδω???
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έναν. Το εργαζόμενος σε αυτακια!
Έχετε εντοπίσει πολλούς τέτοιους εδω???
Αυτοι που δουλευουν πληρώνουν τους τεμπεληδες δηλαδημα αυτό είναι το κοινωνικό κράτος εγώ παίρνω αυτές τις παροχές γιατί ζω αρκετά κάτω από το όριο της φτώχειας αποδεδειγμένα μέσω του εκκαθαριστικού μου
η ένοια του κοινωνικού ταμείου είναι ότι βάζουν οι έχοντες και οι υψηλόμισθοι για αυτούς που δεν έχουν
αυτό είναι παραπληροφόρηση μια χαρά εργάζεται ο δημόσιος υπάλληλος
Αφου καταργθουν ολοι οι αχρηστοι φορειςκαταργηση της μονιμοτητας ολων των δημοσιων υπαλληλων
ελεγχο γνωσεων και αποδοτικοτητας τουλαχιστον ανα τριμηνο
Τα @@ σου εχεις πληρώσει εσυ με 8μηνες " εργασία" τα τελευταία 5 χρονια. Παραδέχεσαι κοινώς οτι κανεις διακοπές ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εις βάρος των κανονικών εργαζομένων.
Και υπαρχουν και χρήματα μέσω ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ, ΞΕΡΕΙΣ, ΧΡΗΜΑΤΑ των "τοκογλύφων".
Γιατι ρε τύπε εκει στην ΔΕΗ που ησουν δεν ερχοταν αργοτερα γιατι επρεπε να αφησουν πρωτα τα παιδια στο σχολειο και την κοπανούσαν νωριτερα για να τα μαζεψουν
καταργηση της μονιμοτητας ολων των δημοσιων υπαλληλων
ελεγχο γνωσεων και αποδοτικοτητας τουλαχιστον ανα τριμηνο
όχι όλοι εργαζόμασταν κανονικά και στην ώρα μας
Αυτοι που δουλευουν πληρώνουν τους τεμπεληδες δηλαδη
Δεν σου βρηκε δουλεια ο Τραμυ αλλά αρνηθηκες επειδη ηταν στην Χαλκιδικη?
Προτιμας να ζεις εις βαρος των αλλων παρά να κουνησεις τον κωλο σου για δουλεια
Πως το βεβαιώνεις αυτο, εκανες εστω και μια φορα τσεκάρισμα αν ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ηταν εγκαίρως στη θέση τους;
Kαι τι ειναι που μετακομισαν για να βρουνε δουλειά ρε, δουλοι σου που θα σε πληρώνουν με τους φορους τους για να ξύνεις τα αρχιδια σου και να ζεις εις βάρος των κορόιδωνθα μετακομίσω 600 χιλιόμετρα για να βρώ μια εργασία με βασικό μισθό και χωρίς μονιμότητα? ο ορισμός της δουλείας
ο ορισμος του τεμπεληθα μετακομίσω 600 χιλιόμετρα για να βρώ μια εργασία με βασικό μισθό και χωρίς μονιμότητα? ο ορισμός της δουλείας
Η καρτα υπαρχει εδώ και δεκαετιες και εδώ και χρονια ηλεκτρονικη.Με το καθημερινο χτυπημα της στη καταλληλη ωρα ,είσοδος εξοδος διασφαλιζεται η εργασια.Στον ιδιωτικο τομεα,φανταζομαι και στο δημοσιο.Μπορει όμως αν δεν υπαρχει ελεγχος η κανουν τα στραβα ματια να παιρνει καποιος υπάλληλος και να χτυπάει καρτες συναδελφων του εκτος της δικης του.Πως το βεβαιώνεις αυτο, εκανες εστω και μια φορα τσεκάρισμα αν ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ηταν εγκαίρως στη θέση τους;
θα μετακομίσω 600 χιλιόμετρα για να βρώ μια εργασία με βασικό μισθό και χωρίς μονιμότητα? ο ορισμός της δουλείας
ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ....μαλιστα .....ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ? ποιος πληρωνει το κρατος? ο ιδιωτικος τομεας σωστα ? και ποιος ρωτησε τον ιδιωτικο τομεα αν θελει να τον πληρωνει για ολη του την ζωη το καθε δημοσιο παρασιτο βολεμενο που ειχε καποιο μεσο και βολευτηκε για ολη του την ζωη σε βαρος του ιδιωτη που δεν ξερει καν αν θα εχει δουλεια αυριο ?και εκεί καταλήγουμε ότι ο δημόσιος υπάλληλος ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ για την εργασία του. Δεν ξέρω αν έχεις λίγο υπόψιν σου τι σημαίνει εργασία σύμβαση, ωράριο, μισθός
Και γω αν μ απολυανε και δε μπορουσα να βρω άλλη δουλεια,δε θα πηγαινα απ την Αθηνα που ειναι το σπιτι μου και γεννηθηκα,στο χωριο μου στο Αιγιο να μαζευω σταφιδα.Kαι τι ειναι που μετακομισαν για να βρουνε δουλειά ρε, δουλοι σου που θα σε πληρώνουν με τους φορους τους για να ξύνεις τα αρχιδια σου και να ζεις εις βάρος των κορόιδων
για το τμήμα μου αναφερόμουν