Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλιμερα στουσ καβαλαριδεσ τισ αφσαλτου που με τα λαγνα τουσσ οχιματα σπιρουν το φοβο και το τρομο στισ απανταχου ξεβρακοκεφαλεσ πορνεσ! :rockon:
τα πορνοσεβοι μου καυλεουρεςςςςς :rockon:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Την καλημερα μου στην παρεα. Πρωτη φορα στελνω σ αυτο το forum. Ειμαι ενας περιφανος ιδιοκτητης μιας BMW R1200 GS. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ζω πλεον Αθηνα. Εχοντας κοινο λοιπον την τρελα για τα μοτορια μας (οπως θελετε παρτε το) και για οτι καβαλαμε ( και αυτο παρτε το οπως θελετε), σε περιπτωση συναντησης ή ταξιδιου στηλτε κανα PM μπας και μπορεσω να παιξω και γω. Thanx.

Επισκέπτης
Την καλημερα μου στην παρεα. Πρωτη φορα στελνω σ αυτο το forum. Ειμαι ενας περιφανος ιδιοκτητης μιας BMW R1200 GS. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ζω πλεον Αθηνα. Εχοντας κοινο λοιπον την τρελα για τα μοτορια μας (οπως θελετε παρτε το) και για οτι καβαλαμε ( και αυτο παρτε το οπως θελετε), σε περιπτωση συναντησης ή ταξιδιου στηλτε κανα PM μπας και μπορεσω να παιξω και γω. Thanx.
εισαι ευπροσδεκτοσ στο bourdela bikers club φιλτατε!
εκ μερουσ του προεδρου bonbenito και τον λοιπον χιστιδον-μελον του κλαμπ μασ σε πορνο-καλοσοριζο! :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γεια σας ρε καυλογκαζιάρηδες....
σας χαιρετά ένας πισωκίνητος γερμανόφιλος..... :rockon: :rockon:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εμενα δε με θενε γιατι ιχα γκαρελι 20αρι,φοτιοασφαλτικο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ξεφεύγουμε λέμε... ;)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216

Συνάδελφε καλώς ήρθες στη παρέα μας..... :grouphug: :grouphug: :grouphug:
........καλά μη στεναχωριέσαι.......κανείς δεν είναι τέλειος........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ψάχνω κάποιον , να αλλάζει φερμουάρ σε δερμάτνα !
ΜΗΝ μου πείτε γιά το Dirty Wash !
93 , ναι , καλά διαβάσατε ...ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ευρώπουλα , γιά την αντικατάσταση ΔΥΟ - 2 - φερμουάρ πλήρωσα ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ένα φιλαράκι , θέλει να αλλάξει στο δικό του ... και δε μου πάει η ψυχή , να του συστήσω τον ΚΛΕΦΤΗ !
Πάσα συμβουλή δεκτή !
                      Τα σέβη μου !

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ σου βρίσκω με τα μισά λεφτά
{βασικά 20 κάνει αλλά θα κρατήσω προμήθεια..}  :grin:  :grin: 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.384
Πόντοι
12.056

Kαλως Ηρθες...καλα χιλιομετρα ορθια και χωματινα...χεχεχεχεχχε

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εισαι ευπροσδεκτοσ στο bourdela bikers club φιλτατε!
εκ μερουσ του προεδρου bonbenito και τον λοιπον χιστιδον-μελον του κλαμπ μασ σε πορνο-καλοσοριζο! :rockon:
Πότε έγινα ρε μουρλοκομείο πρόεδρος? Εν αγνοία και απουσία μου?
Άντε δάμασε καμμια μαύρη γαζέλα ατίθασε καβαλλάρη, δε θέλω γω τίτλους.

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Συνάδελφε καλώς ήρθες στη παρέα μας..... :grouphug: :grouphug: :grouphug:
........καλά μη στεναχωριέσαι.......κανείς δεν είναι τέλειος........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε ποιο απ τα δυο αναφερεσαι? την BMW η το Θεσσαλονικιος?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι και για τα δυο.... εχω φουιτ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Γεια σου και σε σενα pitsilistis. Τους αγωνιστικους μου μπουρδελοχαιρετισμους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom