Επισκέπτης
καλιμερα στουσ καβαλαριδεσ τισ αφσαλτου που με τα λαγνα τουσσ οχιματα σπιρουν το φοβο και το τρομο στισ απανταχου ξεβρακοκεφαλεσ πορνεσ!
τα πορνοσεβοι μου καυλεουρεςςςςς
τα πορνοσεβοι μου καυλεουρεςςςςς
εισαι ευπροσδεκτοσ στο bourdela bikers club φιλτατε!Την καλημερα μου στην παρεα. Πρωτη φορα στελνω σ αυτο το forum. Ειμαι ενας περιφανος ιδιοκτητης μιας BMW R1200 GS. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ζω πλεον Αθηνα. Εχοντας κοινο λοιπον την τρελα για τα μοτορια μας (οπως θελετε παρτε το) και για οτι καβαλαμε ( και αυτο παρτε το οπως θελετε), σε περιπτωση συναντησης ή ταξιδιου στηλτε κανα PM μπας και μπορεσω να παιξω και γω. Thanx.
το πουλας το θελο για αντικεριεμενα δε με θενε γιατι ιχα γκαρελι 20αρι,φοτιοασφαλτικο
αντι κερι πιγενε στο Κερι στι ζακινθο να παρισ τσαμπα πισα για να μονοσισ τιν καντινατο πουλας το θελο για αντικερι
de κανι το σφιριλατο με αυτο τι περναοαντι κερι πιγενε στο Κερι στι ζακινθο να παρισ τσαμπα πισα για να μονοσισ τιν καντινα
να φοναξισ τον Ιφεστο τον Ταλοκατασκεβαστι αφτοσ ινε το νο 1 σιδερασ ολονε τον αποχονde κανι το σφιριλατο με αυτο τι περναο
αφου δεν βλεπι πος θα το μφτιαξινα φοναξισ τον Ιφεστο τον Ταλοκατασκεβαστι αφτοσ ινε το νο 1 σιδερασ ολονε τον αποχον
Την καλημερα μου στην παρεα. Πρωτη φορα στελνω σ αυτο το forum. Ειμαι ενας περιφανος ιδιοκτητης μιας BMW R1200 GS. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ζω πλεον Αθηνα. Εχοντας κοινο λοιπον την τρελα για τα μοτορια μας (οπως θελετε παρτε το) και για οτι καβαλαμε ( και αυτο παρτε το οπως θελετε), σε περιπτωση συναντησης ή ταξιδιου στηλτε κανα PM μπας και μπορεσω να παιξω και γω. Thanx.
Την καλημερα μου στην παρεα. Πρωτη φορα στελνω σ αυτο το forum. Ειμαι ενας περιφανος ιδιοκτητης μιας BMW R1200 GS. Ειμαι απο Θεσσαλονικη και ζω πλεον Αθηνα. Εχοντας κοινο λοιπον την τρελα για τα μοτορια μας (οπως θελετε παρτε το) και για οτι καβαλαμε ( και αυτο παρτε το οπως θελετε), σε περιπτωση συναντησης ή ταξιδιου στηλτε κανα PM μπας και μπορεσω να παιξω και γω. Thanx.
Πότε έγινα ρε μουρλοκομείο πρόεδρος? Εν αγνοία και απουσία μου?εισαι ευπροσδεκτοσ στο bourdela bikers club φιλτατε!
εκ μερουσ του προεδρου bonbenito και τον λοιπον χιστιδον-μελον του κλαμπ μασ σε πορνο-καλοσοριζο!
Σε ποιο απ τα δυο αναφερεσαι? την BMW η το Θεσσαλονικιος?Συνάδελφε καλώς ήρθες στη παρέα μας.....
........καλά μη στεναχωριέσαι.......κανείς δεν είναι τέλειος........
Να σαι καλα ρε altec!!!Kαλως Ηρθες...καλα χιλιομετρα ορθια και χωματινα...χεχεχεχεχχε
Aaaaxaxaxaxaxa ρε τι μου θυμίζεις !!!!.... εχω φουιτ