Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Λοιπόν,
Φρεσκαδούρα για την πίστα στα Μέγαρα.Τη φτιάξαν,λέει,και θα τη διαθέτουν μονο για τρακ ντέϊς.Εχει και εστιατόριο και καφέ και φρεσκοστρώσαν και το οδοστρωμα.Αντε να πα να τη δούμε...Ολα αυτα μου ταπε χθες βραδυ ενας φίλος,που ελπίζω να μην τόχε τσούξει προηγουμενως.Σας καλημεριζω αδέρφια και ειθε το βροντολόγιο να μην αναφερει τονομα μας...

την πίστα την έχει ο Πατσουρέας κια θα την δίνει μόνο δε clubs και track days, open days!! Δεν θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας μόνος του πλέον!!

Η τιμές κυμαίνονται στα 1500 περίπου για καθμερινές και κάνα 3άρι 4άρι νομίζω για ΣΚ!!

Να σημειώσω πως ο Πατσαβουρέας εεε Πατσουρέας ήθελα να πω, πριν καιρό σε συνέντευξή του τον είχαν ρωτήσει τι γνώμη έχει για τα track days που έκαναν τα διάφορα car clubs!!
Kι η απάντησή του ήταν πως δεν είναι οργανωμένα όπως θα έπρεπε, χωρίς ασθενοφόρα, πυροσβεστικό, γερανό κλπ, δεν είναι καλό για τους αγώνες γιατί δεν έχουν εμπειρία τα παιδιά που τα κάνουν κλπ ΠΑΠΑΡΙΕΣ είπε!! Ξέρετε  γιατί?? Γιατί δεν το κάνει η ΕΛΠΑ ή η Start line και δεν εμπαιναν σε καμία τσέπη ;) Επίσης ούτε εισητήριο υπήρχε για τους θεατές κι έτσι έχαναν φράγκα...
Μέχρι και αστυνομία είχαν φέρει σε track day της λέσχης που ήμουν και οργανώναμε τέτοιες εκδηλώσεις!!

Τώρα είμαι σίγουρος πως άλλαξε γνώμη και αν τυχόν ερωτηθεί γι αυτό... θα κάνει την πάπια.. ;)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μέσα.........
Αναλαμβάνω να φέρω πλαστικά πιάτα και πιρούνια!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Πολλά ταξιδάκια μου είστε , πως τα καταφέρνετε ? κάποιο μυστικό θα υπάρχει .Φιλε μου G.G.XXX τι κανεις καλά είσαι ?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.428
Πόντοι
12.056
Και εγω ΠΑΡΟΝ...

θα εχει και τσουρεκακι... :rockon: :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παρών και εγώ Αδέλφια

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Πολλά ταξιδάκια μου είστε , πως τα καταφέρνετε ? κάποιο μυστικό θα υπάρχει .Φιλε μου G.G.XXX τι κάνει καλά είσαι ?

Ναι, δε βλέπεις, μία πάμε Μπουρνάζι, μετά πάμε Μπουρνάζι, ε! πάμε και κάνα Μπουρνάζι,
έτσι για αλλαγή........!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά είμαι συναθλητή και φίλε, εσύ τι κάνεις..........
πότε θά'ρθεις στη παρέα μας να τα πούμε κι από κοντά?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, δε βλέπεις, μία πάμε Μπουρνάζι, μετά πάμε Μπουρνάζι, ε! πάμε και κάνα Μπουρνάζι,
έτσι για αλλαγή........!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλά είμαι συναθλητή και φίλε, εσύ τι κάνεις..........
πότε θά'ρθεις στη παρέα μας να τα πούμε κι από κοντά?
Μόλις βρω χρόνο θα έρθω ,άλλωστε θέλω πολύ να γνωριστούμε και από κοντά ,και να πάμε και καμια βόλτα με τα bike μας .παλιοτερα πηγαίναμε κάνα ταξιδάκι τώρα τα κόψαμε και αυτά ,μαλακια βεβαια , είναι ωραία όταν πας βόλτα πολλές μηχανές μαζί , ανεξάρτητος κυβισμού και μοντέλο .Χαίρομαι που είσαι καλά φιλε.

Επισκέπτης
Οι μπουρδελιαριδεσ πιστι και σκιντο με τα λαγνα μιχανοκινιτα οχιματα τουσ ειναι εδο μαζι σας! :rockon: μικρα οχιματα αλλα ευελικτα να ξεφευγουν απο τισ γαζελεσ και τουσ πορνοαναρχικουσ... :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι μπουρδελιαριδεσ πιστι και σκιντο με τα λαγνα μιχανοκινιτα οχιματα τουσ ειναι εδο μαζι σας! :rockon: μικρα οχιματα αλλα ευελικτα να ξεφευγουν απο τισ γαζελεσ και τουσ πορνοαναρχικουσ... :rockon:

Eλαφρά Ταξιαρχία Αναγνωρίσεως
:rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Και εγω ΠΑΡΟΝ...

θα εχει και τσουρεκακι... :rockon: :rockon: :rockon:

..........τον gaba δεν βλέπω να συμμετέχει  :think: :think: :think:
και ανησυχώ........... :2funny: :2funny: :2funny:

.......έτσι........έτσι........για να μαζευόμαστε....... γειά σας ρε "αλάνια"!!!!!!!!

........ είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα είναι
ΚΑΙ ο Πάθος... μαζί μας........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eλαφρά Ταξιαρχία Αναγνωρίσεως
:rockon:
Συμπαθέστατα αρχικά !

Δεν ξέρω τι κανονίσατε , αλλά δηλώνω συμμετοχή !
Είμαι μέλος της ΛΕΜΜ , αλλά στα Μέγαρα δεν μπαίνω με την καμμία !
Όχι ό,τι κόφτει και κάποιον, απλά το λέω γιά να δηλώσω την αντιπάθεια μου ( ... η οποία πάλι δεν πιστεύω ό,τι κόφτει κάποιον )

Επισκέπτης
Γιά τους ιππότες θα βρούμε θέση !
Όπως επίσης , κράνη και μπουφάν !

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Γιά τους ιππότες θα βρούμε θέση !
Όπως επίσης , κράνη και μπουφάν !

Καλά μην ετοιμάζεσε και για τίποτα διηπειρωτικά ταξίδια, μέχρι Μπουρνάζι λέμε,
να τιμήσουμε τα "εδέσματα" που θα φέρει ο gaba από Θεσσαλονίκη, να τα πούμε από κοντά,
και να δούμε και κάνα  :booty:  &  :boobies:........... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Καλά μην ετοιμάζεσε και για τίποτα διηπειρωτικά ταξίδια, μέχρι Μπουρνάζι λέμε,
να τιμήσουμε τα "εδέσματα" που θα φέρει ο gaba από Θεσσαλονίκη, να τα πούμε από κοντά,
και να δούμε και κάνα  :booty:  &  :boobies:........... ;) ;) ;) ;) ;)
ΘΑ λειώσουμε στο χιλιόμετρο !   :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories