Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Λαλάκ καλορίζικο και καλοτάξιδο κι από μένα.
Ρε παιδιά ο Not easy... που είναι τον χάσαμε :think:

Επισκέπτης
Λαλάκ καλορίζικο και καλοτάξιδο κι από μένα.
Ρε παιδιά ο Not easy... που είναι τον χάσαμε :think:
οντοσ ...που ειανι αυτοσ ο δροσεροσ καισαρας???? :rockon:
...Θελει ο biker να κρυφτει ... κι'η χαρα δεν τον αφηνει ... Τα σεβη μου !  (βαρεθηκα λιγο , ρε φιλαρακια )

Επισκέπτης
Κατεβαίνω πριν από λίγο στο δρόμο , να πάρω την δεινοσαυρίνα μου , να την βάλω στην αποθήκη γιά νάνι , πατάω μιά κουράδα της σκύλας ... πάρτον κάτω ! Αυτό που μου την έδωσε πιό πολύ , δεν είναι το καρούμπαλο που απέκτησα στην κνήμη μου , ακριβώς πάνω στο σημείο που την έχω σπάσει ... είναι το ό,τι έγδαρα , το κατακαίνουργιο αυτοκόλλητο της δεξιάς ( βρεσκοβαμμένης μετά την τούμπα στην πίστα των Σερρών ) πλευράς ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ! Οταν πίνω , τελικά , θα απαγορεύω στον εαυτό μου , να αναπνέει σε απόσταση μικρότερη των 15 μέτρων από την μοτό μου !  :S :S :S

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κατεβαίνω πριν από λίγο στο δρόμο , να πάρω την δεινοσαυρίνα μου , να την βάλω στην αποθήκη γιά νάνι , πατάω μιά κουράδα της σκύλας ... πάρτον κάτω ! Αυτό που μου την έδωσε πιό πολύ , δεν είναι το καρούμπαλο που απέκτησα στην κνήμη μου , ακριβώς πάνω στο σημείο που την έχω σπάσει ... είναι το ό,τι έγδαρα , το κατακαίνουργιο αυτοκόλλητο της δεξιάς ( βρεσκοβαμμένης μετά την τούμπα στην πίστα των Σερρών ) πλευράς ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ! Οταν πίνω , τελικά , θα απαγορεύω στον εαυτό μου , να αναπνέει σε απόσταση μικρότερη των 15 μέτρων από την μοτό μου !  :S :S :S

Ο γερος λεει,η απο πεσιμο η απο χεσιμο....

Αληθεια..γλιστρανε τοσο πολυ αυτα τα πραματα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Kαλως τον αδελφο μου !!  :rockon:
welcome back..

Bro , πηρα βαλιτσες πλαινες οριτζιναλες στο χρωμα της μηχανης και ψαχνω για βασεις  :grin:
Πως σου φαινονται  ? 120 ευρω 

2czanh4.jpg

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
Kανονιστε για την κυριακη...μετα τις 11  :rockon: :rockon:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Kαλως τον αδελφο μου !!  :rockon:
welcome back..

Bro , πηρα βαλιτσες πλαινες οριτζιναλες στο χρωμα της μηχανης και ψαχνω για βασεις  :grin:
Πως σου φαινονται  ? 120 ευρω 

2czanh4.jpg

Καλοριζικεςςςςςς
  Αστερια λεμε
  Αντε και με το καλο και οι βασεις

Ααααα....και ρουχα ε;

Να ετοιμαζομαστε και για κανα ταξιδακι σιγα σιγα

Επισκέπτης

Να ετοιμαζομαστε και για κανα ταξιδακι σιγα σιγα

βεβαιως  αδελφε μου.
Ειπαμε , αυτη την Κυριακη ξεκιναμε για το μακρινο Μπουρναζι με 2 ενδιαμεσες στασεις για καφε μια στο εξωτικο Θησειο και αλλη μια στην μαγευτικη Ομονοια με τους  ''τουριστες''...

Ε την αλλη Κυριακη και αφου ξεκουραστουμε απο τα χιλιομετρα εχει ο θεος..   :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
βεβαιως  αδελφε μου.
Ειπαμε , αυτη την Κυριακη ξεκιναμε για το μακρινο Μπουρναζι με 2 ενδιαμεσες στασεις για καφε μια στο εξωτικο Θησειο και αλλη μια στην μαγευτικη Ομονοια με τους  ''τουριστες''...

Ε την αλλη Κυριακη και αφου ξεκουραστουμε απο τα χιλιομετρα εχει ο θεος..   :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Ωραια...προλαβαινω σερβις και τακακια...χαχαχαχαχ

Επισκέπτης
  Ο γερος λεει,η απο πεσιμο η απο χεσιμο....

Αληθεια..γλιστρανε τοσο πολυ αυτα τα πραματα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν κατάλαβες !
Την τούμπα ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ !  Π Ε Ζ Ο Σ !
Έκανα μανούβρες μέσα στην αυλή , γιά να βάλω την μοτοσυκλέττα στην αποθήκη , η σκύλα έκανε χαρές , και γιά να την αποφύγω , πάτησα σε μιά  κουράδα-νάρκη , η μοτό έγειρε από την άλλη και αφού έπεσε , μιά και ήταν αδύνατο να την κρατήσω ( ήμουν στην αριστερή της πλευρά και έγειρε απ'την άλλη ) ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ , με αποτέλεσμα να κτυπήσω το πόδι μου στο αριστερό της μαρσπιέ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ !
Τελικά , το πόρισμα του εισαγγελέα , απεφάνθη , ό,τι φταίει η ζαρντινιέρα και τα σκατά !

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Λοιπόν,
Φρεσκαδούρα για την πίστα στα Μέγαρα.Τη φτιάξαν,λέει,και θα τη διαθέτουν μονο για τρακ ντέϊς.Εχει και εστιατόριο και καφέ και φρεσκοστρώσαν και το οδοστρωμα.Αντε να πα να τη δούμε...Ολα αυτα μου ταπε χθες βραδυ ενας φίλος,που ελπίζω να μην τόχε τσούξει προηγουμενως.Σας καλημεριζω αδέρφια και ειθε το βροντολόγιο να μην αναφερει τονομα μας...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Άιντε, καλά νά' μαστε πιάσαμε δουλειά στο θρεντάκι πάλι. Με δεδομένο αυτό που λέει ο Τσινούκο για την πίστα, προτείνω εφεξής να συναντιόσαστε εκεί τις Κυριακές τα πρωινά, να ξεκαβλώνουνε οι έγκαυλοι όσοι οι άλλοι πίνοντας καφέ θα σχολιάζουν τις επιδόσεις τους με το ημερολόγιο στο χέρι. Μετά δώσ' του πάλι δρόμο για παιδάκια στις Ερυθρές από την παλιά Εθνική Αθηνών - Λαμίας.

Επισκέπτης
Λοιπόν,
Φρεσκαδούρα για την πίστα στα Μέγαρα.Τη φτιάξαν,λέει,και θα τη διαθέτουν μονο για τρακ ντέϊς.Εχει και εστιατόριο και καφέ και φρεσκοστρώσαν και το οδοστρωμα.Αντε να πα να τη δούμε...Ολα αυτα μου ταπε χθες βραδυ ενας φίλος,που ελπίζω να μην τόχε τσούξει προηγουμενως.Σας καλημεριζω αδέρφια και ειθε το βροντολόγιο να μην αναφερει τονομα μας...

εβαψαν τα 2 κερμπς που φαινονται κ κουρεψαν τα χορτα κ εσαξαν κ κατι λαστιχα .Η καφετερια που λες ειναι κτι τραπεζια καρεκλες απο αυτα που πουλανε οι γυφτοι.Τη διαχειριση την εχει τωρα ο Πατσουρεας.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τελικά παίζει καφές του bbc την κυριακή?

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εβαψαν τα 2 κερμπς που φαινονται κ κουρεψαν τα χορτα κ εσαξαν κ κατι λαστιχα .Η καφετερια που λες ειναι κτι τραπεζια καρεκλες απο αυτα που πουλανε οι γυφτοι.Τη διαχειριση την εχει τωρα ο Πατσουρεας.
Όσο η ιδιοκτησία είναι του Χρήστου (πράγμα που δε θα αλλάξει, νομίζω) μην περιμένεις τίποτα θεαματικό, όποιος κι αν είναι διαχειριστής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom