Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Το 2ο μηχανάκι που αγόρασα ήτανε αυτό....δάκρυσα τώρα

Συνημμένα

• 390WR.jpg
    390WR.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 15

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εγω ειχα παλιοτερο μοντελο..
http://[URL unfurl="true"]www.suzukicycles.org/photos/suzuki-history/1982/1982_GSX400F-II_500.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
αφτα ιτανε ιδανικα για ιδραβλικους κρεμαγανε απο πισο ενα πλαστικο καφασι απο γαλατα εβγα και βανανε μεσα τα σολινοκαβουρια...και ερχοντουσαν σπιτι και τριγαγανε τις νικοκιρες τα προινα οταν ισανε οι κουβαλιτες στι δουλια

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
αφτα ιτανε ιδανικα για ιδραβλικους κρεμαγανε απο πισο ενα πλαστικο καφασι απο γαλατα εβγα και βανανε μεσα τα σολινοκαβουρια...και ερχοντουσαν σπιτι και τριγαγανε τις νικοκιρες τα προινα οταν ισανε οι κουβαλιτες στι δουλια
Τον έστειλες!!!!!!

Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μα & εγω για να τρυγαω το ειχα..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
φιλε ιπαρχουνε οι σουρτες και οι γεοργι στις μιχανες...τα λα ινε κολοσουρτες
σα ενα θιο που χο και θεορι μιχανι μια κλασομπανιερα χοντα 200 και τιν οδιγα με σαγιοναρα και κρανος ποδιλατικο

Επισκέπτης
φιλε ιπαρχουνε οι σουρτες και οι γεοργι στις μιχανες...τα λα ινε κολοσουρτες
σα ενα θιο που χο και θεορι μιχανι μια κλασομπανιερα χοντα 200 και τιν οδιγα με σαγιοναρα και κρανος ποδιλατικο
καλα ρε..δεν το ξανακανω..συγνωμη κιολας..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Για εκδρομη την Κυριακη ισχυει;
  Κατι λεγαμε για Βυτινα....

Εχω και εναν αλλο ενναλακτικο προορισμο,πολυ ενδιαφερον..
  Και για βολτα και για ενημερωση...
  Οποιος θελει να ερθει ας ποσταρει...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
   Για εκδρομη την Κυριακη ισχυει;
   Κατι λεγαμε για Βυτινα....

Εχω και εναν αλλο ενναλακτικο προορισμο,πολυ ενδιαφερον..
   Και για βολτα και για ενημερωση...
   Οποιος θελει να ερθει ας ποσταρει...
δεχεσε και πρασινο

σας ζιλεβο μεγαλε

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Την Κυριακή 12 Οκτωβριου πάμε Σούνιο με τις μηχανές;Προτείνω ξεκίνημα κατα τις 11.Μεσημέρι στο κυλικείο με το Αιγαίο κατάφατσα και το Μνημείο δεξιά.Καφές,χυμός πορτοκάλι,τέϊον κτλ.Χαλαρές κουβεντούλες πορνομπαρόκ, οικονομικά,κους κους,τέτοια...Κατα τις 13:30 πάμε είτε Καλύβια για καρνιβορία,είτε επιστρέφουμε.Τι λέτε;

Επισκέπτης
...Kai Vladibostock παμε...κι'οπου γουσταρετε παμε...

Επισκέπτης
ψιττττττ..το λουτρακι μην ξεχασεις..
Θα κανω μια ωρα να το γραψω,αλλα για παρτη σας χαλαλι!Παμε βολτα , με την κολλητη μου,την Δεσποινα,κουκλαρα και ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,(τωρα θα μου πειτε ,πως ειναι οι ψευτικες???αλλα και παλι εκτος θεματος θα καταφερουμε να βγουμε,οποτε ας τ'αφησουμε)και φτανουμε ηρεμα και χαλαρα,μην τρομαξει και τσινισει,στα διοδια της Χαλκιδας!-Ανοιξε το και λιγο,μου λεει...-Ρε  κουκλα μου,μην τρομαξεις φοβαμαι...-Οχι,μη φοβασαι,λεει...θα κρατιεμαι καλα(Η βροντοσαυρινα μου,ειναι παλια,αλλα 0-200 εχει περιπου 7"...)Ε...Το ανοιξα και γω...εκανε και μια μικρη σουζα στην αλλαγη απο πρωτη σε δευτερα,φτανουμε στην Στενη!-Πως σου φανηκε???-Κυττα,λεει...Την ωρα που εκανε σουζα,κυτταξα δεξια...-Ε και???-...και ειδα γραμμενο σ"ενα τοιχο...ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ...11 ΛΕΠΤΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom