You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bourdela Bikers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εγω ειχα παλιοτερο μοντελο..
http://[URL unfurl="true"]www.suzukicycles.org/photos/suzuki-history/1982/1982_GSX400F-II_500.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αφτα ιτανε ιδανικα για ιδραβλικους κρεμαγανε απο πισο ενα πλαστικο καφασι απο γαλατα εβγα και βανανε μεσα τα σολινοκαβουρια...και ερχοντουσαν σπιτι και τριγαγανε τις νικοκιρες τα προινα οταν ισανε οι κουβαλιτες στι δουλια
Τον έστειλες!!!!!!αφτα ιτανε ιδανικα για ιδραβλικους κρεμαγανε απο πισο ενα πλαστικο καφασι απο γαλατα εβγα και βανανε μεσα τα σολινοκαβουρια...και ερχοντουσαν σπιτι και τριγαγανε τις νικοκιρες τα προινα οταν ισανε οι κουβαλιτες στι δουλια
Επισκέπτης
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..αφτα ιτανε ιδανικα για ιδραβλικους κρεμαγανε απο πισο ενα πλαστικο καφασι απο γαλατα εβγα και βανανε μεσα τα σολινοκαβουρια...και ερχοντουσαν σπιτι και τριγαγανε τις νικοκιρες τα προινα οταν ισανε οι κουβαλιτες στι δουλια
μα & εγω για να τρυγαω το ειχα..
φιλε ιπαρχουνε οι σουρτες και οι γεοργι στις μιχανες...τα λα ινε κολοσουρτεςΤον έστειλες!!!!!!
σα ενα θιο που χο και θεορι μιχανι μια κλασομπανιερα χοντα 200 και τιν οδιγα με σαγιοναρα και κρανος ποδιλατικο
σπατανεοςσα τον Τακι ισε και σι τριγιτιςαααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μα & εγω για να τρυγαω το ειχα..
καλο τρακτερακιΤο 2ο μηχανάκι που αγόρασα ήτανε αυτό....δάκρυσα τώρα
το σι αρ ιτανε κοριφι
Επισκέπτης
καλα ρε..δεν το ξανακανω..συγνωμη κιολας..φιλε ιπαρχουνε οι σουρτες και οι γεοργι στις μιχανες...τα λα ινε κολοσουρτες
σα ενα θιο που χο και θεορι μιχανι μια κλασομπανιερα χοντα 200 και τιν οδιγα με σαγιοναρα και κρανος ποδιλατικο
Έχω να θυμάμαι ένα καπάκι που φαγα με 4η με αυτό το 390 στο Φάρο στο Ψυχικό...ακόμα σούρνομαικαλο τρακτερακι
το σι αρ ιτανε κοριφι
εσι μονο ντουκατι μανστερ πρεπι να οδιγας κατακοκινι μεχρι εκι που δε περνικαλα ρε..δεν το ξανακανω..συγνωμη κιολας..
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
δεχεσε και πρασινοΓια εκδρομη την Κυριακη ισχυει;
Κατι λεγαμε για Βυτινα....
Εχω και εναν αλλο ενναλακτικο προορισμο,πολυ ενδιαφερον..
Και για βολτα και για ενημερωση...
Οποιος θελει να ερθει ας ποσταρει...
σας ζιλεβο μεγαλε
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
walter wolf!
Αυτός είχε ομάδα στη Formula 1... ή άλλον λες;
Ο ίδιος ήτανε, μεγαλέμπορος οχημάτων στη Γερμανία, ειχε και ομάδες ταχύτητας στο GP 250, WorldSuperbikes και SidecarsΑυτός είχε ομάδα στη Formula 1... ή άλλον λες;
Την Κυριακή 12 Οκτωβριου πάμε Σούνιο με τις μηχανές;Προτείνω ξεκίνημα κατα τις 11.Μεσημέρι στο κυλικείο με το Αιγαίο κατάφατσα και το Μνημείο δεξιά.Καφές,χυμός πορτοκάλι,τέϊον κτλ.Χαλαρές κουβεντούλες πορνομπαρόκ, οικονομικά,κους κους,τέτοια...Κατα τις 13:30 πάμε είτε Καλύβια για καρνιβορία,είτε επιστρέφουμε.Τι λέτε;
Επισκέπτης
...Kai Vladibostock παμε...κι'οπου γουσταρετε παμε...
Επισκέπτης
ψιττττττ..το λουτρακι μην ξεχασεις.....Kai Vladibostock παμε...κι'οπου γουσταρετε παμε...
Άμα πάνε Βλαδιβοστόκ ρε συ, τι είναι μια παράκαμψη για δυό μπιλλιές?ψιττττττ..το λουτρακι μην ξεχασεις..
Επισκέπτης
Θα κανω μια ωρα να το γραψω,αλλα για παρτη σας χαλαλι!Παμε βολτα , με την κολλητη μου,την Δεσποινα,κουκλαρα και ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ,(τωρα θα μου πειτε ,πως ειναι οι ψευτικες???αλλα και παλι εκτος θεματος θα καταφερουμε να βγουμε,οποτε ας τ'αφησουμε)και φτανουμε ηρεμα και χαλαρα,μην τρομαξει και τσινισει,στα διοδια της Χαλκιδας!-Ανοιξε το και λιγο,μου λεει...-Ρε κουκλα μου,μην τρομαξεις φοβαμαι...-Οχι,μη φοβασαι,λεει...θα κρατιεμαι καλα(Η βροντοσαυρινα μου,ειναι παλια,αλλα 0-200 εχει περιπου 7"...)Ε...Το ανοιξα και γω...εκανε και μια μικρη σουζα στην αλλαγη απο πρωτη σε δευτερα,φτανουμε στην Στενη!-Πως σου φανηκε???-Κυττα,λεει...Την ωρα που εκανε σουζα,κυτταξα δεξια...-Ε και???-...και ειδα γραμμενο σ"ενα τοιχο...ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ...11 ΛΕΠΤΑ!!!ψιττττττ..το λουτρακι μην ξεχασεις..