Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Για το Β.Β.C.  ...ΑLAN CATHCART!!!
You wish... δεν έχω δεί άρθρο του Άλαν να τα λέει έτσι περιεκτικά. Εκτός αυτού δεν είδα να αναφέρεται  τουλάχιστον 10 φορές η λέξη ροπή. :2funny: Ο φίλος μου είναι ιδανικός στο να πηγαίνει λεκτικά στην Λαμία μέσω Μονεμβασιάς, αφού πληρώνεται με τη λέξη...πως φαίνεται ότι είναι της παλιάς σχολής...
Για να επανέλθω, μια χαρά περάσατε, τι θα πει μη φανταστώ τίποτα τρελλό, αυτό ακριβώς που περιέγραψες περίμενα. Περιμένω πάντως το  official review του Πιτσι

Επισκέπτης
Φευγω επιτιμε!Παω στο γραφειο!Εχω μαθημα το απογευμα!Θα τα πουμε λιγο αργα!Ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ροπη ...ε...ντροπη!Ποτε θα μαθω ,ρε γαμωτο,να γραφω,σχετικα γρηγορα???Απελπισια με πιανει!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Βέβαια την παράσταση κλέβει πάντα σε τέτοιες συναντήσεις ο λατίνος φιλόσοφος NOT SO EASY! Λες και είναι διάμεσος ενός πονηρού και λάγνου πορνο-πνεύματος! Ιδιότητα που μόνο στον pistilisi έχω δει ως τώρα! Απλά υποκλίνομαι!!!!!

Η μύηση θα γίνει όχι συνειδητά!  Το πράγμα θα δεις ότι θα πάει από μόνο του εκεί που είναι να πάει φίλε NOT SO EASY!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ήθελα να έρθω κι εγώ χθες ρε μάγκες
αλλά δεν πρόλαβα γμτ!..  :headbang:  :headbang:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Βέβαια την παράσταση κλέβει πάντα σε τέτοιες συναντήσεις ο λατίνος φιλόσοφος NOT SO EASY! Λες και είναι διάμεσος ενός πονηρού και λάγνου πορνο-πνεύματος! Ιδιότητα που μόνο στον pistilisi έχω δει ως τώρα! Απλά υποκλίνομαι!!!!!

Η μύηση θα γίνει όχι συνειδητά!  Το πράγμα θα δεις ότι θα πάει από μόνο του εκεί που είναι να πάει φίλε NOT SO EASY!
Και μετά σου λένε ότι δε μαθαίνει νέα κόλπα ο γέρικος σκύλος!!

Επισκέπτης
ωωωωωωωωπ,σια κι'αραξαμε!!!βοθρε-βοθρε εισαι εδω?Για λεγε για τα μηχανακια σου...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ωωωωωωωωπ,σια κι'αραξαμε!!!βοθρε-βοθρε εισαι εδω?Για λεγε για τα μηχανακια σου...
Είπαμε, αξιοσέβαστος ο βόθρος και το κυριώτερο, διχρονάκιας!!!  RG 250 & RG 500. 'Αψογος, από τους λίγους που ξέρουνε τι μηχανάκι ήταν πραγματικά αυτό το 500!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Έπρεπε να δεις τον Νίκο τον Αρνόκουρο με το  RG 500 του (του' χε βάλει και φαρδιές 17αρες εμπρός-πίσω) να ανεβοκατεβαίνει την Πεντέλη μ αυτό από το "ΝΑΤΟ" μέχρι την Πλατεία. Τον έβλεπες και σου φεύγανε τα τσίσα, όχι να κάτσεις κι από πίσω...Ό Νίκος...από την άγρια φυλή των Βριλησσίων...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το 500αρι ιτανε κτινοςς η μαλακια ιτανε λιγο το γιαλι του φεριγκ και οτι δεν εστριβε τοσο καλ σα το 250,τοτε ιτανε πιο γριγορα απο τοα 4χρονα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Είπαμε, αξιοσέβαστος ο βόθρος και το κυριώτερο, διχρονάκιας!!!  RG 250 & RG 500. 'Αψογος, από τους λίγους που ξέρουνε τι μηχανάκι ήταν πραγματικά αυτό το 500!!!
πιο ομορφο ιτανε το 40οαρι με το κοκινο λικο σε μοβ μπλε

Επισκέπτης
ΝΑ σου πω την μαυρη αληθεια,δεν το συμπαθησα ποτε!Εξαιρετικο μεν,μα με μονιμο προβλημα στον πισω στροφαλο,δε!Αν ειναι να το παρω το ρημαδι το γιαπωνεζικο,να το παρω γιατι δεν βγαζει ζημιες...αλλιως καθομαι στους ποολλαπλασιαστες μου!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ, τι μου θυμήσατε

Συνημμένα

• 1986-suzuki-rg-500-gamma-01.jpg
    1986-suzuki-rg-500-gamma-01.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 53

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΝΑ σου πω την μαυρη αληθεια,δεν το συμπαθησα ποτε!Εξαιρετικο μεν,μα με μονιμο προβλημα στον πισω στροφαλο,δε!Αν ειναι να το παρω το ρημαδι το γιαπωνεζικο,να το παρω γιατι δεν βγαζει ζημιες...αλλιως καθομαι στους ποολλαπλασιαστες μου!
ιτανε πολι αναγογα μιχανιματα αλα πολι προσεγμενα στι κατασκεβι κατα αλα ιδικα η τετραπλι εξατμισι με τα δικτιοτα ιτανε καβλα

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό

Συνημμένα

• 1987_RG500WW_snright_450.jpg
    1987_RG500WW_snright_450.jpg