Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Το κουβεντολοι αρχισε με πληρεστατη θεματολογια,απο
 πουτανογκομενοπολιτικομπασκετοποδοσφαιρικα.....μεχρι μηχανες και το ........Σερν.

άντε βρε παλιοκουσκουσιάριδες..

Ανεβηκαμε στο καστρο του Καραμπαμπα οπου βγαλαμε τις σχετικες φωτο με τα μοτοσακα σε παραταξη..
ερώτηξις.. γιατί εμένα μου φαίνονται όμοιες??
και γιατί έχουν όλες σχεδόν το ίδιο χρώμα??? :rolleyes:

σορρυ βαζελος ειμαι,στον Βαλεντινο Ροσσι.....Οχι τον δικο μας εδω μεσα ρε παιδια που
  γυρνα με το παπαρι ανα χειρας στα θρεντ και αναστατωνει τις δεσποινες του Φορουμ....

άσε ρε ντουντου το παιδί να εκφραστεί ελεύθερα.. πα πα πα ζουλιάρη...

Απο τον Μαρτη και μετα,οχι μονο βγαινουμε,αλλα μετα ακρατης χαρας αυτοαξιολογηθηκαμε
  ως τα καλυτερα παιδια του σαιτ

BBC rulez λεμεεεεεε
καλά... τώρα νομίζω πως είναι ώρα να ξεκαβαλήσετε.. και κυρίως από το καλάμι!!! :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
καλά... τώρα νομίζω πως είναι ώρα να ξεκαβαλήσετε.. και κυρίως από το καλάμι!!! :grin:

Αφου μεσα σου το μονολογεις και εσυ,γιατι δεν το παραδεχεσαι;
   Εξωτερικευσε το,θα σου κανει καλο,ισως να σε παμε και μια βολτα με τα μοτοσακα...

[size=12pt]"Τα καλυτερα παιδια ειναι στο BBC"[/size]

:2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
   Αφου μεσα σου το μονολογεις και εσυ,γιατι δεν το παραδεχεσαι;
   Εξωτερικευσε το,θα σου κανει καλο,ισως να σε παμε και μια βολτα με τα μοτοσακα...

[size=12pt]"Τα καλυτερα παιδια ειναι στο BBC"[/size]

:2funny: :2funny:
όχι ρε..εγω είμαι αλιιιητης... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ωλ ραιτ δεν...Αυριο το βραδυ στις 21.00 , στην πλατεια του Mπουρναζιου!First we'll take Bournazi...then we'll take BERLIN!!!...and kontosouvli!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
To ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ σαββατοκύριακο (18-19 Οκτ), υπάρχει Bazaar.

Έχω την υποψία ότι θα υπάρχουν πραγματικά φτηνά πράματα.
Όχι φετεινά μοντέλα, αλλά καινούρια (αμεταχείριστα).

Εγώ είμαι κατά της "μόδας", και υπέρ των εκπτώσεων.

Θα πάω.

Οι αφίσες εδώ, κρατήστε σημείωση.

Συνημμένα

• BazaarMotodynamics.jpg
    BazaarMotodynamics.jpg
    163,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • BazaarMOTO.jpg
    BazaarMOTO.jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 27

Επισκέπτης
To ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ σαββατοκύριακο (18-19 Οκτ), υπάρχει Bazaar.

Έχω την υποψία ότι θα υπάρχουν πραγματικά φτηνά πράματα.
Όχι φετεινά μοντέλα, αλλά καινούρια (αμεταχείριστα).

Εγώ είμαι κατά της "μόδας", και υπέρ των εκπτώσεων.

Θα πάω.

Οι αφίσες εδώ, κρατήστε σημείωση.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Μπραβο μαγκα!Το ξερω καιρο τωρα,αλλα,οντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ απο υπολογιστες...τι να εκανα???Να το ταχυδρομησω???

Επισκέπτης
ωωωωωωωωωωωωπα!Προσγειωθηκαμε!Ιζ δερ ενυμπαντυ ιν δερ???

Επισκέπτης
CIF CIM COB...YPVS,PRO-LINK,CDI...ασε με ρε πουστη...εχασα τ'αυγα και τα πασχαλια!ΑΣΧΕΤΟΣ...ma ,ρε πουστη μου,να θες φροντιστηριο για να πες δυο κουβεντες στα μπουρδελα???ΠΟΖΕΡΙΑΖΩ :think: :think: :think:Που οδευει η πατρις??? :2funny:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
CIF CIM COB...YPVS,PRO-LINK,CDI...ασε με ρε πουστη...εχασα τ'αυγα και τα πασχαλια!ΑΣΧΕΤΟΣ...ma ,ρε πουστη μου,να θες φροντιστηριο για να πες δυο κουβεντες στα μπουρδελα???ΠΟΖΕΡΙΑΖΩ :think: :think: :think:Που οδευει η πατρις??? :2funny:
Κοίταξε, αντίθετα με την πατρίδα, τα μπουρδέλα, πραγματικά και διαδικτυακά, είναι οργανωμένα, ξέρει ο καθένας τη θέση του και το πως και έναντι ποιού αντιτίμου γίνεται τι.,.
Είναι μεγάλο λάθος να λές για "το μπουρδέλο που ζούμε" αφού είναι πραγματικό χάος.

Επισκέπτης
Κοίταξε, αντίθετα με την πατρίδα, τα μπουρδέλα, πραγματικά και διαδικτυακά, είναι οργανωμένα, ξέρει ο καθένας τη θέση του και το πως και έναντι ποιού αντιτίμου γίνεται τι.,.
Είναι μεγάλο λάθος να λές για "το μπουρδέλο που ζούμε" αφού είναι πραγματικό χάος.
:thumbsup:

Επισκέπτης
παω για μπανιο , μπον!δεν το κλεινω πουθενα,λεμεεεεεεεεεεεε(επιστρεφω σε λιγο)

Επισκέπτης
Σα βγεις στον πηγαιμο για τα μπουρδελα,στο δρομο ριχνε λαγνες ματιες ολουθε!Πνευμα Ερωτος,Αγιας Αφροδιτης υιον ν'αναζητησεις,αδελφος πορνοζωοποιος,θα φωτισει του δρομου τον βουρκο που διαλεξες,με πηλο,πλασμενο απο αστροσπερμα,πανηδονικα ομοιωματα σεξοδιαστροφης θα ερωταπαντησεις,και διαμαντοχυμενες δεξαμενες θα γιομοσεις!Ηδονιστικα μεθυσια απο χυμους κορασιδων ,ατακτων στροβιλιζομενων πολυοργασμικων αυλιτριδων,με βλεμματα αυταρεσκειας και παθους σαγηνευτικου θα πλασεις και συ!Πνευμα , σαρκα φλεγομενη και ψυχη,μια ικεσια θα στελνουν στους ουρανους...Ω ΘΕΟΙ...ΣΤΕΙΛΑΤΕΣΤΗ ΓΗ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ!Τον ατρομητο...................ΟΔΗΓΗΤΗ  ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!Παιδια,το τι γελιο ριξαμε...Μεσα απ'την καρδια μου ,ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Mέγα Χύστη Πιτσιλιστή τα σέβη μου.
Όπως επίσης και στον skidoo
Γαμώ τα παιδιά είσαστε χάρηκα πάρα πολύ για την γνωριμία.
Όπως επίσης που ξανάδα μετα από λίγο καιρό ξανά άλτεκ και τάλω.
Πάντα τέτοια Μάγκες

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Υποθέτω ότι καλοπεράσατε, μπράβο ρε μπουρδελομπάικερς

Επισκέπτης
Υποθέτω ότι καλοπεράσατε, μπράβο ρε μπουρδελομπάικερς
Μην φανταστεις τιποτα τρελλο!Πολυ καλα παιδια και εξαιρετικες προσωπικοτητες!Πρωτα απ'ολα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετα μοτοσυκλετιστες!Μιλαμε για απιστευτο χιουμορ και πολυ καλες καρδιες!Στην πασαρελα του μπουρναζιου αραξαμε,βρηκα και τα αλμπουμ που ειχα ξεχασει την προηγουμενη φορα,κουβεντιασαμε για μοτοσυκλετες,κουβεντιαζανε για πουτανες,σχολιαζαμε τα μοντελακια που περνουσαν,αποφανθηκαμε οτι δεν θα τσακωθουμε με τον ρομποτ ποτε για γυναικες,μια και τα γουστα μας διαφερουν,ανταλλαξαμε αποψεις με τον δοκτωρα σκιντου(οντως κανει διδακτορικο)για πολιτικη οικονομια,φωτογραφηθηκαμε με τον μεγα ΤΕΚΤΟΝΑ της πορνειας πιτσι,ο οποιος εβαλε στοιχημα(θα το χασει,ειναι βεβαιο) οτι θα με μυησει,μπινελικωναμε τον κιτρινιαρη ΙΚΤΕΡΟ,ο οποιος ειναι μια χαρα παιδι,κανονιζαμε εξορμησεις για μοτοψωνια με τον γοη ΠΑΘΟΣ,ο οποιος με σκλαβωσε οταν απεφανθει οτι<<Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΘΕΛΕΙ>> και δυστυχως , δεν μπορεσαμε να τα πουμε με τον τομιτο(και πολυ καλα καναμε,μια και αργησε υποκυπτωντας στην ορμη του,να χαρισει το υψιστον αγαθο σε μια κυρια) και τον σουπερσταρ (φατσα ηθοποιου,οντως)GGXXX,o οποιος θαυμασε την αφεντομουτσουναρα μου ,να κρατα ψηλα το λαβαρο της σκουντερια στις εξεδρες του ουνγκαρορινγκ...μετα χωρισανε ειρηνικα,υποσχομενοι να το επαναλαμβανουμε το συντομοτερο δυνατο!Για το Β.Β.C.  ...ΑLAN CATHCART!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom