Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φαντάζομαι ψυχικό πέρα δώθε ο Νοτ Σο Ηζυ.
Μωρε...θα γονατιζα και θα του φιλουσα το φτερο...αλλα το'χει ενα μαλακιστηρι ολκης,γνωστος απο τις Σερρες...καταλαβαινεις τωρα!Στυλακι και υφακι ...και λαστιχο απατητο!!!Σχολη Δ.Δ. της Ε.Τ.3!!!Ηταν και to RR ...γαμω την τρελλα μου!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μωρε...θα γονατιζα και θα του φιλουσα το φτερο...αλλα το'χει ενα μαλακιστηρι ολκης,γνωστος απο τις Σερρες...καταλαβαινεις τωρα!Στυλακι και υφακι ...και λαστιχο απατητο!!!Σχολη Δ.Δ. της Ε.Τ.3!!!Ηταν και to RR ...γαμω την τρελλα μου!!!
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ξέρω ποιός είναι? Ψηλός, λεπτός, ξανθωπός, με πολύ τουπε  a la Lalakukakis( :2funny: :2funny:)??
Αν απαντήσεις ναι θα σου στείλω με  PM το όνομα και την "ιδιότητά" του και πίστεψέ με θα τον αντιπαθήσεις ακόμα περισσότερο.
Δεν ξέρω άλλον που νά χει πάρει  RR, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου απαντήσεις ναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από ότι βλέπω περνάνε καλά στο BBC! Προς το παρόν τα δικά μας είναι "μωρά" Όταν μεγαλώσουν εν καιρώ, θα μεγαλώσει και η παρέα!

Επισκέπτης
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ξέρω ποιός είναι? Ψηλός, λεπτός, ξανθωπός, με πολύ τουπε  a la Lalakukakis( :2funny: :2funny:)??
Αν απαντήσεις ναι θα σου στείλω με  PM το όνομα και την "ιδιότητά" του και πίστεψέ με θα τον αντιπαθήσεις ακόμα περισσότερο.
Δεν ξέρω άλλον που νά χει πάρει  RR, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μου απαντήσεις ναι.
ΕΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ στον χωρο αυτο,οποτε ειναι λογικο να μην υπαρχει κρυπτον υπο τον ηλιον...Αυτος ειναι!Οπως ειχε πει καποτε ο θεος,ο ΣΤΡΑΤΟΣ ο ΦΛΑΜΗΣ,αντιπροσωπος τοτε της ΜΟRΙΝΙ,στον φιλο του κουμπαρου σου...Καλα μηχανακια ρε Αντρεα,μονο που οσοι τα παιρνουν ειναι μαλακες...Και να φανταστεις οτι τοτε ειχαμε ολοι τετοια μηχανακια!!!Πεθαναμε στο γελιο!Αναμενω πι-μι!

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Τώρα που δείχνει να ροντάρει η παρέα προτείνω να πεφτουν ιδέες μεσοβδόμαδα,ωστε να εχει ωριμάσει το πράμα Σάββατο η Κυριακή.Για το Σάββατο 11/10 βάζω θεμα Βυτίνας.Ο καιρός θαναι καλός (meteo.gr)τα ψητά τα τσικνιστά περιμένουν.Ο δρόμος ειναι μια χαρα και ευχάριστα στροφιλικάτος.Στην πλατεία της Βυτίνας το ξαπόσταμα ,αμα τη αφιξει, με αρωματικό τσάϊ βουνου με μέλι ελατίσιο.Σούπερ μονοήμερη λέμε.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα που δείχνει να ροντάρει η παρέα προτείνω να πεφτουν ιδέες μεσοβδόμαδα,ωστε να εχει ωριμάσει το πράμα Σάββατο η Κυριακή.Για το Σάββατο 11/10 βάζω θεμα Βυτίνας.Ο καιρός θαναι καλός (meteo.gr)τα ψητά τα τσικνιστά περιμένουν.Ο δρόμος ειναι μια χαρα και ευχάριστα στροφιλικάτος.Στην πλατεία της Βυτίνας το ξαπόσταμα ,αμα τη αφιξει, με αρωματικό τσάϊ βουνου με μέλι ελατίσιο.Σούπερ μονοήμερη λέμε.
Σωστός. Επί τη ευκαιρία και μια που όλοι οι μηχανόβιοι έχουνε μια αδυναμία στα κοψίδια:
Όταν ταξιδεύετε για Λαμία (και Θεσ/νικη ακόμα) το μακράν ΚΟΡΥΦΑΙΟ στέκι για κοψίδια επί της Εθνικής είναι στον Αγ. Κωσταντίνο. Ανεβαίνοντας από Αθήνα ακριβώς πριν να μπεις στον Αγ Κων/νο έχει τηυ γνωστή παρατεταμένη δεξια στοφή όπου έχει μια μεγάλη  SHELL στο αντιθετο ρευμα. Ακριβώς δίπλα στη  SHELL θα δείτε "Οικογενειακή ταβέρνα Ο ΔΗΜΟΣ"
Σας εγγυώμαι ότι θα καλοπεράσετε...ιδανική περίπτωση και για ημερήσια εκδρομή λύσσας στο Μπράλο.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Κι ενας Μπράλος δε μας χαλάει.Καθε αλλο.Παρ οτι δεν ειμαι supersport πλεον,γιατι το διέλυσα,μαζι με την ωμοπλάτη μου,στον γαμημενο δρόμο της Επιδαυρου

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Κι ενας Μπράλος δε μας χαλάει.Καθε αλλο.Παρ οτι δεν ειμαι supersport πλεον,γιατι το διέλυσα,μαζι με την ωμοπλάτη μου,στον γαμημενο δρόμο της Επιδαυρου
Αφού το γράφεις, τυχερός είσαι. Έχω χάσει φίλους εκει.

Επισκέπτης
Αμα βλεπω κατι τετοια αβαταρ...τρελλαινομαι μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...γκαζιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αμα βλεπω κατι τετοια αβαταρ...τρελλαινομαι μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...γκαζιααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού πριν λίγο τα λέγαμε ρε....βράσ' τις πίστες, στο δρόμο είναι οι πραγματικοί μηχανόβιοι. Άντε μη γράψω για χαμστεράκια πάλι...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Εκατο κιλα αλοιφη εχω χαλασει γι¨αυτο το μηχανακι!!!ΜΙΑ φορα το αφησα απλυτο,μια φορα φωτογραφηθηκε...και το'χυσε το φαρμακι του ο     :uzi: :uzi: :uzi:ΙΚΤΕΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣ
Murphy's law for motorcycle photos with altec comments

Επισκέπτης
Αφού πριν λίγο τα λέγαμε ρε....βράσ' τις πίστες, στο δρόμο είναι οι πραγματικοί μηχανόβιοι. Άντε μη γράψω για χαμστεράκια πάλι...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Μη λες τετοια για τον Τσιν...Κι΄αυτος σαν και μας ειναι...ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!

Επισκέπτης
Σε ποιο σημειο επεσες?
Το σπιτι μου ειναι πανω στον δρομο της επιδαυρου κοντα στον ισθμο :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αφού το γράφεις, τυχερός είσαι. Έχω χάσει φίλους εκει.
Τριπολη '90.Τελειωνει ο αγωνας με τον Σακη να σηκωνει την κουπα με ραγισμενο σκαφοειδες!Λαλις πισω του(βεντουζα)με το ετερον 888 να μη δουλευει και τοσο καλα!Ιταλοτραφης παρευρισκομενος σφυραει στον συγχωρεμενο τον ΘΑΝΑΣΗ να του φερει το μανιουλ της μοτο,προς ευρεσην των καταλληλων τσιπακιων!Τα φοραει ο Mιχαλιος και ορμαει στην Αργολικη Cote d'azur!H συνεχεια γνωστη!Περασα απο το μαγαζι πριν το καλοκαιρι... ειδα το 888... :'( :'( :'( :'( :'(...ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΜΠΟΝ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom