Επισκέπτης
Αλλη ατακα φιλου...-Ρε Ηλια,με πουτανες δε πας,σε σκυλαδικα ξενερωνεις,τζογο δε παιζεις...ρε μαλακα...μπας κι'εισαι αδελφη και μας το κρυβεις???...Καθως καταλαβαινεις,απο μπιλιες...μονο των ρουλεμαν...
Ο ίδιος ήτανε, μεγαλέμπορος οχημάτων στη Γερμανία, ειχε και ομάδες ταχύτητας στο GP 250, WorldSuperbikes και Sidecars
Καλωστονα τον φιλο!Restoring σε V-7,καναμε πριν 17 χρονια σε συνεργειο στα Εξαρχεια...Οχι πολλα,αλλα πεντε πραματακια ψιλοκατεχουμε!!!Καλησπέρα και απο εμένα
Πολύ γρήγορα μιας και μπηκα στο γραφείο να πάρω μια φιάλη σκοτς που ειχα ξεχάσει εδω
Προς επίδοξους τρομοκράτες - το κλιπάκι με το σιλανσιέ δε με τρομάζει. Θα ποστάρω εγω δικό μου με το v7 να ακούσετε επιτέλους πως κάνει ένα πραγματικό μηχανάκι
Κουφάλες
Καλωστονα τον φιλο!Restoring σε V-7,καναμε πριν 17 χρονια σε συνεργειο στα Εξαρχεια...Οχι πολλα,αλλα πεντε πραματακια ψιλοκατεχουμε!!!
Χαιρετώ τον αγαπητό συναγωνιστή
Εισαι γνωστός στα πέριξ για τις παιδικές τρέλλες σου (V7)
Ορισμένοι κακοήθεις νομίζουν οτι επειδή κοτσάρανε γιοσιμούρα στο πλυντήριο απέκτησε ήχο το μηχανάκι τους
Αλλα πριν τον ήχο,πρώτα πρέπει ν'αποκτήσεις μηχανάκι
Forza Mandello Del Lario λέμε
Δε θα σας πετύχω για καφέ; Θα σας δειξω εγω (με το ησυχο γερμανικό μοτοσακό μου)
Ωραια τα ειπες...αντε για υπνο σαν καλο παιδακι τωρα..καληνυχτα
Ωραια τα ειπες...αντε για υπνο σαν καλο παιδακι τωρα..καληνυχτα
Και το μπουκάλι με το σκοτς τι θα το κάνει;
Μπα, πάρτυ με μωράκια μυρίζομαι.
Τιμην μεγιστην,περιποιει,η επισκεψη σας στο νημα μας,ΚΥΡΙΕ!Με το καλο,να σας βολταρουμε!!!Και το μπουκάλι με το σκοτς τι θα το κάνει;
Μπα, πάρτυ με μωράκια μυρίζομαι.
Γιατί από αυτοκίνητα σκαμπάζεις;Θένξ!
Σόρρυ αλλά από μηχανές είμαι ασχετίδης μέχρι αηδίας!
Γιατί από αυτοκίνητα σκαμπάζεις;
Αστιεύομαι....
...Στο Mandello del'Lario η GUZZI εχει αεροσηραγγα(απ'τις πρωτες... παγκοσμιως)Οταν επαιρνε μπροστα...επεφτε η ταση στο χωριο... Ομολογω,οτι,ενα προβλημα με τα ηλεκτρικα...το'χαμε,το'χαμε!!!Ευτυχως,οχι πια!!!Forza Mandello Del Lario λέμε
Και σε τιμή ευκαιρίας. Σε πιάνει κότσο κανονικά.Για τιποτα τζακουζια να σου πλασαρει καλος ειναι...
...Ειστε off topic , κυριε!!!Για τιποτα τζακουζια να σου πλασαρει καλος ειναι...
EISAI...φιλος???Γινε μελος...Ελα φιλε και μη σε νοιαζει!Αν δεν φοβασαι και ανεβαινεις δευτερος...ανετα!Χαβαλες και καλη καρδια χρειαζεται!Για εμένα που θέλω να γίνω μέλος του ΒBC αλλά δεν έχω μηχανή τι προβλέπει το καταστατικό;
Για τιποτα τζακουζια να σου πλασαρει καλος ειναι...