Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλλη ατακα φιλου...-Ρε Ηλια,με πουτανες δε πας,σε σκυλαδικα ξενερωνεις,τζογο δε παιζεις...ρε μαλακα...μπας κι'εισαι αδελφη και μας το κρυβεις???...Καθως καταλαβαινεις,απο μπιλιες...μονο των ρουλεμαν...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπέρα και απο εμένα

Πολύ γρήγορα μιας και μπηκα στο γραφείο να πάρω μια φιάλη σκοτς που ειχα ξεχάσει εδω

Προς επίδοξους τρομοκράτες - το κλιπάκι με το σιλανσιέ δε με τρομάζει. Θα ποστάρω εγω δικό μου με το v7 να ακούσετε επιτέλους πως κάνει ένα πραγματικό μηχανάκι

Κουφάλες

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ο ίδιος ήτανε, μεγαλέμπορος οχημάτων στη Γερμανία, ειχε και ομάδες ταχύτητας στο  GP 250, WorldSuperbikes και Sidecars

Θένξ! :rockon:
Σόρρυ αλλά από μηχανές είμαι ασχετίδης μέχρι αηδίας! :grin:

Επισκέπτης
Καλησπέρα και απο εμένα

Πολύ γρήγορα μιας και μπηκα στο γραφείο να πάρω μια φιάλη σκοτς που ειχα ξεχάσει εδω

Προς επίδοξους τρομοκράτες - το κλιπάκι με το σιλανσιέ δε με τρομάζει. Θα ποστάρω εγω δικό μου με το v7 να ακούσετε επιτέλους πως κάνει ένα πραγματικό μηχανάκι

Κουφάλες
Καλωστονα τον φιλο!Restoring σε V-7,καναμε πριν 17 χρονια σε συνεργειο στα Εξαρχεια...Οχι πολλα,αλλα πεντε πραματακια ψιλοκατεχουμε!!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλωστονα τον φιλο!Restoring σε V-7,καναμε πριν 17 χρονια σε συνεργειο στα Εξαρχεια...Οχι πολλα,αλλα πεντε πραματακια ψιλοκατεχουμε!!!

Χαιρετώ τον αγαπητό συναγωνιστή

Εισαι γνωστός στα πέριξ για τις παιδικές τρέλλες σου (V7)

Ορισμένοι κακοήθεις νομίζουν οτι επειδή κοτσάρανε γιοσιμούρα στο πλυντήριο απέκτησε ήχο το μηχανάκι τους

Αλλα πριν τον ήχο,πρώτα πρέπει ν'αποκτήσεις μηχανάκι

Forza Mandello Del Lario λέμε

Δε θα σας πετύχω για καφέ; Θα σας δειξω εγω (με το ησυχο γερμανικό μοτοσακό μου)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.418
Πόντοι
12.056
Χαιρετώ τον αγαπητό συναγωνιστή

Εισαι γνωστός στα πέριξ για τις παιδικές τρέλλες σου (V7)

Ορισμένοι κακοήθεις νομίζουν οτι επειδή κοτσάρανε γιοσιμούρα στο πλυντήριο απέκτησε ήχο το μηχανάκι τους

Αλλα πριν τον ήχο,πρώτα πρέπει ν'αποκτήσεις μηχανάκι

Δε θα σας πετύχω για καφέ; Θα σας δειξω εγω (με το ησυχο γερμανικό μοτοσακό μου)

Ωραια τα ειπες...αντε για υπνο σαν καλο παιδακι τωρα..καληνυχτα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και το μπουκάλι με το σκοτς τι θα το κάνει;
Μπα, πάρτυ με μωράκια μυρίζομαι.

Μπααααα. Μόνος

Ικτερε, καλό το γιοσιμούρι ρε συ. Αλλα δεν άκουγα τίποτα. Ειλικρινά. Εισαι σίγουρος οτι το βαλατε μπρος το μηχανακι;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καλό βράδυ σε όλους.

Θα τα πούμε κάποια στιγμή απο κοντά

Αυτό μπορείτε να το εκλάβετε ως απειλή

Επισκέπτης
...Στο Mandello del'Lario η GUZZI εχει αεροσηραγγα(απ'τις πρωτες... παγκοσμιως)Οταν επαιρνε μπροστα...επεφτε η ταση στο χωριο... :2funny:Ομολογω,οτι,ενα προβλημα με τα ηλεκτρικα...το'χαμε,το'χαμε!!!Ευτυχως,οχι πια!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Για εμένα που θέλω να γίνω μέλος του ΒBC αλλά δεν έχω μηχανή τι προβλέπει το καταστατικό; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Για εμένα που θέλω να γίνω μέλος του ΒBC αλλά δεν έχω μηχανή τι προβλέπει το καταστατικό; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
EISAI...φιλος???Γινε μελος...Ελα φιλε και μη σε νοιαζει!Αν δεν φοβασαι και ανεβαινεις δευτερος...ανετα!Χαβαλες και καλη καρδια χρειαζεται!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Προσεχως,επειτα απο μανιασμενες ερευνες προς ανευρεσην της
  καταλληλοτερης,ενας ακομα V-2 της SUZUKI θα εξοπλιστει με πυροβολο..

Κρυφτειτε λεμε....

Αλτεκκκκκκ,θα γινει του τρικανου ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom