Αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας και ταυτόχρονα την dimension
ψυχοθεραπεία μας, θα πω, πως είχα ψιλο-απογοητευτεί που δεν μαζευτήκαμε τότε... Γι' αυτό και το άφησα στο χιόνι... Κακώς, ίσως ήθελε λίγο σπρώξιμο ακόμα...
Ο φίλος gabadoo το έχει ενεργοποιήσει ξανά με κάποιες εγγραφές απ' όσο γνωρίζω... Ελπίζω να τα πάει καλύτερα και να ξανα-μαζευτούμε...
To μόνο κακό είναι πως η Harley Davidson έχει μεταμορφωθεί σε ένα Crypton-X και το καλοκαίρι του 2009 που θα νυμφευτώ ξανά με H-D, μου φαντάζει μακρυά...
Τα stickers θέλω gabadoo !!!
Kαλησπερα Φιλοι Εκλεκτοι
Εαν ξεπερασουμε τον φοβο του να δει ο καθενας απο εμας τα "μουτρα" του αλλου,τον οποιο γνωριζει εως τωρα μονο ως nickname,το κλαμπ εχει ...ενα μελλον
Τα αυτοκολλητα ειναι ηδη τυπωμενα..Απομενει να δωθουν σε αυτους που ειναι κοντα στην ιδεα,του να κυκλοφορουν με το σημα "Βourdela Bikers Club" στο μοτοσακο τους...Με οτι και αν συνεπαγεται αυτο,για οσους με "πιανουν"..
Αξιοκρατικα και δικαιωματικα το στικ Νο 1 ανηκει σε σενα Φιλε Αισθηση.Για μενα σημασια δεν εχει το τι μηχανακι εχεις,σημασια εχει το αν θα δεις ,καποτε,σε μια σταθμευμενη μηχανη που δεν γνωριζεις το αυτοκολλητο μας,θα χαρεις;Θα αισθανθεις οτι βρηκες εναν εν δυναμει Φιλο σε εναν κοσμο τοσο δυσκολο στο να φτιαχνει τετοιους;
Σκοπος του κλαμπ;
Για μενα αρκουμαι σε καμμια βολταδα,οχι πολλα ατομα,τρεις-τεσσερις καλοι καθε φορα...Κανα Σουνιο,καμια Επιδαυρο,κανα ουζακι...Εξαλλου ερχεται και καλοκαιρακι και η προοπτικη (οποτε τυχει,εχουμε και οικογενειες..)του να αγναντευεις ωραιες παρουσιες στην παραλια,εν μεσω μιας παρεας Φιλων...ειναι Καλη Φαση
Αλλοι φιλοι,αλλη στιγμη,αλλη μερα,θα κανονισουν να πανε την παραδοσιακη βολτα στα "κοριτσια"...Καλη Φαση
Το συνδετικο ολων αυτων θα ειναι ενα αυτοκολλητακι...για να γνωριζομαστε ρε αδελφε
Α,και καμμια φωτο με τα μοτοσακα μας ,τηρωντας βεβαια τους κανονες που εχει θεσπισει το σαιτ...
Αυτα..και βλεπουμε.Θα εχετε νεα συντομα,να παραλαβω το καινουργιο μου αλογο πρωτα...