Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.430
Πόντοι
12.056
SINCITY ....to GSXR ΤΟ εχω 5 χρονια και δεν εχω παει ποτε στον Σφακιανακη...χεχεχε
Τον Σαρακακη...οσες φορες τον χρειαστηκα ηταν ενταξει...αλλα μου επιανε τον κωλο...δεν γαμιεται..
Ειναι εκει το βαραντερο φορουμ για αυτο ειχα σκοπια εκει.. :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πριν μερικές μέρες, καλός μου φίλος, οδηγούσε μέσα στην πόλη των Χανίων την 4άρων μηνών Hayabusa........φυσικά με κράνος. Σε κάποια στιγμή, ενώ περνούσε δίπλα από ένα διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο, μια γκόμενα που ήταν από τη μέσα μεριά, της καυλώνει να φύγει γιατί είχε χώρο μπροστά της και να κάνει αναστροφή!!!!!!!! Όπως καταλαβαίνετε το παιδί εμβόλισε το αμάξι στην πόρτα του αδηγού και πετάχτηκε μέσα σε αυτό από το παραθυρό της!!!!!!!! Το αποτέλεσμα, 7000 euros ζημιά στη μηχανή και θλάση στα αρχίδια!!! Πίκρα!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πριν μερικές μέρες, καλός μου φίλος, οδηγούσε μέσα στην πόλη των Χανίων την 4άρων μηνών Hayabusa........φυσικά με κράνος. Σε κάποια στιγμή, ενώ περνούσε δίπλα από ένα διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο, μια γκόμενα που ήταν από τη μέσα μεριά, της καυλώνει να φύγει γιατί είχε χώρο μπροστά της και να κάνει αναστροφή!!!!!!!! Όπως καταλαβαίνετε το παιδί εμβόλισε το αμάξι στην πόρτα του αδηγού και πετάχτηκε μέσα σε αυτό από το παραθυρό της!!!!!!!! Το αποτέλεσμα, 7000 euros ζημιά στη μηχανή και θλάση στα αρχίδια!!! Πίκρα!!!!

Η συμβουλή αυτή είναι απ τον παλιό:
Όταν κινείσαι και υπάρχουν άλλοι (έστω και σταματημένοι), κινείσαι με τέτοια ταχύτητα που ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ (αναστροφή, άνοιγμα πόρτας, αλλαγή λουρίδας, κλπ) έχεις την δυνατότητα να φρενάρεις.
Κρίμα για το φίλο σου. Εύχομαι να μην του μείνει τίποτα απ τον τράκο.
Όσο για τη ζημιά, κανονικά αποζημιώνεται από την υπαίτια. Και επειδή το ποσό είναι μεγάλο, καλύτερα να πάρει τα λεφτά (7.000), να βάλει κι άλλα 4, και να πάρει ένα καινούριο με 11.500. Δε φτιάνεται το GSX1300R όταν έχει πάθει τόσο μεγάλη ζημιά (έχω και εγώ τέτοιο πλέον).

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Πιλαλι, πουλικακος που ειναι αυτοι ρε  χαθηκανε..

Επισκέπτης
Τελικά θα συναντηθούμε για βόλτα στην μπουρδελοαθήνα;;;;

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Φίλε gabadoo... To θρεντ έκανε reset και σε περιμένει... :dancing:

Hey bikers !!

:rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
τοτε λόγω μιας -τελικα- ασήμαντης μικροπαρεξήγησης με τον sincity είχα χάσει το σκηνικό.
Τώρα δεν θα λείψω

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τοτε λόγω μιας -τελικα- ασήμαντης μικροπαρεξήγησης με τον sincity είχα χάσει το σκηνικό.
Τώρα δεν θα λείψω

Αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας και ταυτόχρονα την dimension :2funny: ψυχοθεραπεία μας, θα πω, πως είχα ψιλο-απογοητευτεί που δεν μαζευτήκαμε τότε... Γι' αυτό και το άφησα στο χιόνι... Κακώς, ίσως ήθελε λίγο σπρώξιμο ακόμα...

Ο φίλος gabadoo το έχει ενεργοποιήσει ξανά με κάποιες εγγραφές απ' όσο γνωρίζω... Ελπίζω να τα πάει καλύτερα και να ξανα-μαζευτούμε...

To μόνο κακό είναι πως η Harley Davidson έχει μεταμορφωθεί σε ένα Crypton-X και το καλοκαίρι του 2009 που θα νυμφευτώ ξανά με H-D, μου φαντάζει μακρυά...

Τα stickers θέλω gabadoo !!!

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Yorgos βάλε τα logo εδώ, τώρα !!! Και το stringάκι !!!

Εδώ είναι ο τόπος τους... :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Συνημμένα

• BBC.jpg
    BBC.jpg
    192,9 KB · Εμφανίσεις: 231
  • bbc 02.jpg
    bbc 02.jpg
    198,4 KB · Εμφανίσεις: 216
  • bbc 03.jpg
    bbc 03.jpg
    195,9 KB · Εμφανίσεις: 226
  • string.jpg
    string.jpg
    128 KB · Εμφανίσεις: 242

Επισκέπτης
εχω να κανω μια καταγγελια!!ο αλτεκ οδηγει πλεον ενα opel zafira και ουδεμια σχεση εχει με μηχανες  :grin: :grin: :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας και ταυτόχρονα την dimension :2funny: ψυχοθεραπεία μας, θα πω, πως είχα ψιλο-απογοητευτεί που δεν μαζευτήκαμε τότε... Γι' αυτό και το άφησα στο χιόνι... Κακώς, ίσως ήθελε λίγο σπρώξιμο ακόμα...

Ο φίλος gabadoo το έχει ενεργοποιήσει ξανά με κάποιες εγγραφές απ' όσο γνωρίζω... Ελπίζω να τα πάει καλύτερα και να ξανα-μαζευτούμε...

To μόνο κακό είναι πως η Harley Davidson έχει μεταμορφωθεί σε ένα Crypton-X και το καλοκαίρι του 2009 που θα νυμφευτώ ξανά με H-D, μου φαντάζει μακρυά...

Τα stickers θέλω gabadoo !!!

Kαλησπερα Φιλοι Εκλεκτοι
  Εαν ξεπερασουμε τον φοβο του να δει ο καθενας απο εμας τα "μουτρα" του αλλου,τον οποιο γνωριζει εως τωρα μονο ως nickname,το κλαμπ εχει ...ενα μελλον

Τα αυτοκολλητα ειναι ηδη τυπωμενα..Απομενει να δωθουν σε αυτους που ειναι κοντα στην ιδεα,του να κυκλοφορουν με το σημα "Βourdela Bikers Club" στο μοτοσακο τους...Με οτι και αν συνεπαγεται αυτο,για οσους με "πιανουν"..

Αξιοκρατικα και δικαιωματικα το στικ Νο 1 ανηκει σε σενα Φιλε Αισθηση.Για μενα σημασια δεν εχει το τι μηχανακι εχεις,σημασια εχει το αν θα δεις ,καποτε,σε μια σταθμευμενη μηχανη που δεν γνωριζεις το αυτοκολλητο μας,θα χαρεις;Θα αισθανθεις οτι βρηκες εναν εν δυναμει Φιλο σε εναν κοσμο τοσο δυσκολο στο να φτιαχνει τετοιους;

Σκοπος του κλαμπ;
 Για μενα αρκουμαι σε καμμια βολταδα,οχι πολλα ατομα,τρεις-τεσσερις καλοι καθε φορα...Κανα Σουνιο,καμια Επιδαυρο,κανα ουζακι...Εξαλλου ερχεται και καλοκαιρακι και η προοπτικη (οποτε τυχει,εχουμε και οικογενειες..)του να αγναντευεις ωραιες παρουσιες στην παραλια,εν μεσω μιας παρεας Φιλων...ειναι Καλη Φαση

Αλλοι φιλοι,αλλη στιγμη,αλλη μερα,θα κανονισουν να πανε την παραδοσιακη βολτα στα "κοριτσια"...Καλη Φαση

Το συνδετικο ολων αυτων θα ειναι ενα αυτοκολλητακι...για να γνωριζομαστε ρε αδελφε

Α,και καμμια φωτο με τα μοτοσακα μας ,τηρωντας βεβαια τους κανονες που εχει θεσπισει το σαιτ...

Αυτα..και βλεπουμε.Θα εχετε νεα συντομα,να παραλαβω το καινουργιο μου αλογο πρωτα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εχω τυπωσει τα τελευταια,με το στρινγκακι σε δυο μεγεθη,μικρο μεγαλο

Εαν θελετε φτιαχνω και τα αλλα

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
εχω να κανω μια καταγγελια!!ο αλτεκ οδηγει πλεον ενα opel zafira και ουδεμια σχεση εχει με μηχανες  :grin: :grin: :grin: :grin:

Κάποιες φορές παραστρατείς... Αλλά σύντομα επανέρχεσαι on track...

Αν αληθεύει λοιπόν, προβλέπω σύντομη πώληση του zafira και επαναγορά 1000 και πλέον δίτροχων κυβικών εκατοστών... :rockon:

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Εεεεε...ναι...με τσάκωσες

Εδώ και καιρό είμαι δυσαρεστημένος από την αντιπροσωπεία της BMW ενώ γουστάρω πολύ το ΚΤΜ 990 ADVENTURE ()

Βέβαια ενδεχόμενα προβλήματα αξιοπιστίας με προβληματίζουν γιατί έχω καλομάθει με τα BMW. Προσοχή, ΟΧΙ στα νέα BMW που είναι για σκαρπινάκι, γυαλάκι και μαλάκι προσεγμένο (φλωρέ)

Δύσκολο να αλαξοπιστήσω - ίσως απλά πουληθεί ένα BMW για να το πάρω.

Και είναι και το άλλο που ξέρεις sav. Μεγάλο μπέρδεμα. Αστα

Για πειτε ρε παιδια τι προβληματα αξιοπιστιας... Εγω εχω ακουσει τερατα γι αυτο αλλα δεν ξερω, δεν θελω να τα πιστεψω ετσι οπωσ τα ακουω

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Εαν ξεπερασουμε τον φοβο του να δει ο καθενας απο εμας τα "μουτρα" του αλλου,τον οποιο γνωριζει εως τωρα μονο ως nickname,το κλαμπ εχει μελλον...

Εγώ προσωπικά δεν ζορίζομαι με τα μούτρα μου. Υπάρχουν και στο προφίλ μου... Δεν φοβάμαι, ούτε κρύβω τπτ από κανέναν... Οπότε πληρώ την προϋπόθεση...

...Τα αυτοκολλητα ειναι ηδη τυπωμενα..Απομενει να δωθουν σε αυτους που ειναι κοντα στην ιδεα...

Στην μαγική μου γυάλα βλέπω συνάντηση BBC... Σύντομα... :woldman:

...Αξιοκρατικα και δικαιωματικα το στικ Νο 1 ανηκει σε σενα Φιλε Αισθηση...

Δεν υπάρχουν αυτά φίλε... Τι δικαιωματικά ? Το μόνο που οφείλουμε, είναι πίπες σ' αυτόν που έφτιαξε τα λογότυπα... (το οποίο είναι και παραμένει ένα μυστήριο)... Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα ζούμε gabadoo... όλοι χεσμένη την έχουν την αξιοκρατία... Απλά φύλαξέ μου 3-4 αυτοκολλητάκια... :grin:

...Σκοπος του κλαμπ; Για μενα αρκουμαι σε καμμια βολταδα,οχι πολλα ατομα,τρεις-τεσσερις καλοι καθε φορα...Κανα Σουνιο,καμια Επιδαυρο,κανα ουζακι...Εξαλλου ερχεται και καλοκαιρακι και η προοπτικη (οποτε τυχει,εχουμε και οικογενειες..)του να αγναντευεις ωραιες παρουσιες στην παραλια,εν μεσω μιας παρεας Φιλων... Άλλοι φιλοι,αλλη στιγμη,αλλη μερα,θα κανονισουν να πανε την παραδοσιακη βολτα στα "κοριτσια"

Κάπου στην αρχή του θρέντ υπάρχει η Ιδρυτική Διακήρυξη...  :rockon:

...Αυτα..και βλεπουμε.Θα εχετε νεα συντομα,να παραλαβω το καινουργιο μου αλογο πρωτα...

Το οποίο ? Τι θα είναι με το καλό ?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.430
Πόντοι
12.056
Τι εχουμε εδω????