ais8hsh
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
α εχει και δωρακι; ερχομαι...χεχεεχ
Έρι ? Πως από δω ?
α εχει και δωρακι; ερχομαι...χεχεεχ
βρε γκαμπ...ηρέμησε...δεν λεω για εμενα..για κα΄ποιους γενικά λέω...μην αρπάζεσαι αμέσως...για σκέψου κάποιον που θέλει να το βάλει αλλά πως θα παρκάρει την μοτό του στο πάρκινγκ του γραφείου που δουλεύει?..και θα είναι αρκετοι αυτοί...Γιατι αυτο το κολλημα;
Εγω "κολλησα" που πηγα και τα τυπωσα;
Κολλαω που ποσταρω εδω,σε αυτο το σαιτ;
Κολλαω οταν λεω σε φιλους οτι μου αρεσει αυτο το σαιτ;
Εν κατακλειδι,οποιος κολλαει,
Να βγαλει αυτοκολλητα δικα του
Οποιος δεν κολλαει,να περιμενει
Τα καλυτερα ερχονται......
Φιλοι ειμαστε,δεν χωραει κουβεντα
Λυση θα βρουμε,ειμαι σιγουρος
Εγω παντως θα το κολλησω ως εχει,δεν κανω εκπτωσεις,ουτε κολλαω σε τιποτα
Αλλωστε,ειμαι γραμμενος και σε αλλα κλαμπ
Δεν βαζω ομως τα αυτοκολλητα τους στην κουκλα μου
Το σηματακι του BBC λειτουργει ως επεξηγηση για την "πουτανια" της
Αυτη την αισθηση που εχω οταν (θα-σε λιγο) βολταρω μαζι της
Ωπα
Εδω κάτι συμβαίνει
Βλέπω "αίσθηση"...βλέπω "πάθος για τη γυναίκα"...
Η προηγούμενη προσπάθεια δε στέφθηκε με επιτυχία
Για μοτοσυνάντηση μέσα φυσικά
βρε αίσθηση..μια πρόταση..επειδή αρκετοί θα θέλανε πιστεύω να βάλουν το σηματάκι αλλά θα κολλήσουν με το να γ΄ραφει bourdela...καλλίτερα να γράφει...B.BIKERS CLUB...όσοι θα το φοράνε θα καταλαβαίνονται μεταξύ τους...για σκέψου το....
we still waiting my friend!!
...Συμφωνώ και εγώ με αυτή την άποψη. Sorry Gabadoo! Και το έχω ξαναγράψει και παλιότερα. Οι λόγοι είναι και αυτοί που γράφτηκαν εδώ, και άλλοι.
Ο Gabadoo μπορεί (παράδειγμα λέω) να μη θέλει να έχει ανωνυμία, δικαίωμά του. Εγώ όμως (παράδειγμα λέω), αν έχω γράψει κριτικές για 40 μπουρδέλα, μπορεί ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ να αποκαλύψω ποιός είμαι. Οπότε η λύση "σήμα μόνο για τους γνωρίζοντες" με βρίσκει σύμφωνο και θα το κόλλαγα, ενώ το άλλο όχι. Κακά τα ψέμματα, όταν δείχνεις τη σχέση σου με το site στο ευρύ κοινό, είσαι κάπως "υποχρεωμένος" να πεις και το username σου αν κάποιος σε ρωτήσει. Τι θα πεις, "Δε σου λέω"? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Και σαν παράδειγμα να σας φέρω και τα T-sirts που είχαν βγει παλιά, με γλόμπο σκέτο ή με γλόμπο που έγραφε και bourdela.com. Το σκέτο το φόραγα παντού. Το άλλο όχι.
υπ όψιν..μόνο για την λέξη bourdela λέω...όλο το υπόλοιπο είδικά τα 2 πρώτα είναι άπαιχτα...
Λαμβάνω την τιμή να σας παρουσιάσω light έκδοση του logo του BBC...
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την αόρατη χείρα που είναι στο πλευρό μας, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας για μια πιο light έκδοση, χωρίς στρινγκάκι και τις λέξεις bourdela και dick...
Μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από δω... Εμείς θα το προωθήσουμε περαιτέρω για να γίνει κι αυτό αυτοκόλλητο...
http://[URL unfurl="true"]www.chatadiko.gr/images/bbc_Light.jpg[/img[/URL]]
Μετά από αυτό, νομίζω είμαστε όλοι ΟΚ.... :headbang3:
[/quote]
Πρωτοοοοοοοοο
Απο Δευτερα......θα αρχιζει να ετοιμαζεται...
Μεινετε συντονισμενοι
Αντε παιδια καλες βολτες και καλο δρομο / μονο ο savalas σας λειπει :'( :'( :'( :'(
Λοιπόν ? Να ξεθάψουμε το καλεντάρι να αρχίσουμε να την ψάχνουμε (την ημερομηνία) ?
O savalas πρέπει να εντοπιστεί άμεσα !!! Όσοι έχουν επαφή, να το φροντίσουν...
ο σαβαλας ειναι ενασ ζοντανοσ θριλος του bourdela που θα βρισκετε για παντα αναμεσα μας ....O savalas πρέπει να εντοπιστεί άμεσα !!! Όσοι έχουν επαφή, να το φροντίσουν...
Το νέο σηματάκι είναι φοβερό συγχαρητήρια Κανονίστε και και αποφασίστε για μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Θα πρότεινα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομαδας. Τόπος συνάντησης: Πεζόδρομος Διδύμου, στο ύψος της φυλής. Νομίζω ότι το μέρος είναι μια καλή αφετηρία, καθότι μπορούμε να παρκάρουμε ελεύθερα τα μηχανακια μας και να γνωριστούμε πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;;
ειμαι ετοιμος για τσαρκες!Το νέο σηματάκι είναι φοβερό συγχαρητήρια Κανονίστε και και αποφασίστε για μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Θα πρότεινα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομαδας. Τόπος συνάντησης: Πεζόδρομος Διδύμου, στο ύψος της φυλής. Νομίζω ότι το μέρος είναι μια καλή αφετηρία, καθότι μπορούμε να παρκάρουμε ελεύθερα τα μηχανακια μας και να γνωριστούμε πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;;