Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
  Γιατι αυτο το κολλημα;
  Εγω "κολλησα" που πηγα και τα τυπωσα;
  Κολλαω που ποσταρω εδω,σε αυτο το σαιτ;
  Κολλαω οταν λεω σε φιλους οτι μου αρεσει αυτο το σαιτ;

Εν κατακλειδι,οποιος κολλαει,
  Να βγαλει αυτοκολλητα δικα του
  Οποιος δεν κολλαει,να περιμενει
  Τα καλυτερα ερχονται......
βρε γκαμπ...ηρέμησε...δεν λεω για εμενα..για κα΄ποιους γενικά λέω...μην αρπάζεσαι αμέσως...για σκέψου κάποιον που θέλει να το βάλει αλλά πως θα παρκάρει την μοτό του στο πάρκινγκ του γραφείου που δουλεύει?..και θα είναι αρκετοι αυτοί...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Φιλοι ειμαστε,δεν χωραει κουβεντα
  Λυση θα βρουμε,ειμαι σιγουρος
  Εγω παντως θα το κολλησω ως εχει,δεν κανω εκπτωσεις,ουτε κολλαω σε τιποτα
  Αλλωστε,ειμαι  γραμμενος και σε αλλα κλαμπ
  Δεν βαζω ομως τα αυτοκολλητα τους στην κουκλα μου
  Το σηματακι του BBC λειτουργει ως επεξηγηση για την "πουτανια" της
  Αυτη την αισθηση που εχω οταν (θα-σε λιγο) βολταρω μαζι της

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
υπ όψιν..μόνο για την λέξη bourdela λέω...όλο το υπόλοιπο είδικά τα 2 πρώτα είναι άπαιχτα...

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
  Φιλοι ειμαστε,δεν χωραει κουβεντα
  Λυση θα βρουμε,ειμαι σιγουρος
  Εγω παντως θα το κολλησω ως εχει,δεν κανω εκπτωσεις,ουτε κολλαω σε τιποτα
  Αλλωστε,ειμαι  γραμμενος και σε αλλα κλαμπ
  Δεν βαζω ομως τα αυτοκολλητα τους στην κουκλα μου
  Το σηματακι του BBC λειτουργει ως επεξηγηση για την "πουτανια" της
  Αυτη την αισθηση που εχω οταν (θα-σε λιγο) βολταρω μαζι της

Γκάμπυ εσύ είσαι ο σωστός... δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό...

Απλά δυστυχώς κάποιοι (πιθανά μεγαλύτεροι από σένα), να ΠΡΕΠΕΙ να συμβιβαστούμε με κάποια πράγματα. Είμαι σίγουρος όμως πως και αυτοί με τα "κολλήματα" την ίδια φλόγα με σένα κουβαλάνε, που τους καίει ακόμα περισσότερο θα έλεγα... Επειδή ΠΡΕΠΕΙ σε κάποια πράγματα να συμβιβαστούν...

Κατά τα άλλα, το λες και στο προφίλ σου και σωστά : "Divided we fall"

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
βρε αίσθηση..μια πρόταση..επειδή αρκετοί θα θέλανε πιστεύω να βάλουν το σηματάκι αλλά θα κολλήσουν με το να γ΄ραφει bourdela...καλλίτερα να γράφει...B.BIKERS CLUB...όσοι θα το φοράνε θα καταλαβαίνονται μεταξύ τους...για σκέψου το....

Συμφωνώ και εγώ με αυτή την άποψη. Sorry Gabadoo!

Και το έχω ξαναγράψει και παλιότερα.

Οι λόγοι είναι και αυτοί που γράφτηκαν εδώ, και άλλοι.

Ο Gabadoo μπορεί (παράδειγμα λέω) να μη θέλει να έχει ανωνυμία, δικαίωμά του. Εγώ όμως (παράδειγμα λέω), αν έχω γράψει κριτικές για 40 μπουρδέλα, μπορεί ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ να αποκαλύψω ποιός είμαι.
Οπότε η λύση "σήμα μόνο για τους γνωρίζοντες" με βρίσκει σύμφωνο και θα το κόλλαγα, ενώ το άλλο όχι.
Κακά τα ψέμματα, όταν δείχνεις τη σχέση σου με το site στο ευρύ κοινό, είσαι κάπως "υποχρεωμένος" να πεις και το username σου αν κάποιος σε ρωτήσει.
Τι θα πεις, "Δε σου λέω"?

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Και σαν παράδειγμα να σας φέρω και τα T-sirts που είχαν βγει παλιά, με γλόμπο σκέτο ή με γλόμπο που έγραφε και bourdela.com. Το σκέτο το φόραγα παντού. Το άλλο όχι.

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...Συμφωνώ και εγώ με αυτή την άποψη. Sorry Gabadoo! Και το έχω ξαναγράψει και παλιότερα. Οι λόγοι είναι και αυτοί που γράφτηκαν εδώ, και άλλοι.
Ο Gabadoo μπορεί (παράδειγμα λέω) να μη θέλει να έχει ανωνυμία, δικαίωμά του. Εγώ όμως (παράδειγμα λέω), αν έχω γράψει κριτικές για 40 μπουρδέλα, μπορεί ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΩ να αποκαλύψω ποιός είμαι. Οπότε η λύση "σήμα μόνο για τους γνωρίζοντες" με βρίσκει σύμφωνο και θα το κόλλαγα, ενώ το άλλο όχι. Κακά τα ψέμματα, όταν δείχνεις τη σχέση σου με το site στο ευρύ κοινό, είσαι κάπως "υποχρεωμένος" να πεις και το username σου αν κάποιος σε ρωτήσει. Τι θα πεις, "Δε σου λέω"? Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Και σαν παράδειγμα να σας φέρω και τα T-sirts που είχαν βγει παλιά, με γλόμπο σκέτο ή με γλόμπο που έγραφε και bourdela.com. Το σκέτο το φόραγα παντού. Το άλλο όχι.

Συνοψίζοντας, προτείνω τα αυθεντικά λογότυπα, να βγουν σε "light" versions, χωρίς λέξεις... Σκέτα τα logo...

Το θέμα θα τεθεί προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή... εεεεεε.... στην συνάντηση εννοώ...

OP
OP
ais8hsh

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Λαμβάνω την τιμή να σας παρουσιάσω light έκδοση του logo του BBC...

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την αόρατη χείρα που είναι στο πλευρό μας, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας για μια πιο light έκδοση, χωρίς στρινγκάκι και τις λέξεις bourdela και dick...

Μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από δω... Εμείς θα το προωθήσουμε περαιτέρω  για να γίνει κι αυτό αυτοκόλλητο...

http://[URL unfurl="true"]www.chatadiko.gr/images/bbc_Light.jpg[/img[/URL]]

Μετά από αυτό, νομίζω είμαστε όλοι ΟΚ....  :headbang3:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΡΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..........φύγαμεεεεεεε

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αντε παιδια καλες βολτες και καλο δρομο  :headbang2: :headbang2: :headbang2:/ μονο ο savalas σας λειπει  :'( :'( :'( :'(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λαμβάνω την τιμή να σας παρουσιάσω light έκδοση του logo του BBC...

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά την αόρατη χείρα που είναι στο πλευρό μας, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά σας για μια πιο light έκδοση, χωρίς στρινγκάκι και τις λέξεις bourdela και dick...

Μπορείτε να το κατεβάσετε ελεύθερα από δω... Εμείς θα το προωθήσουμε περαιτέρω  για να γίνει κι αυτό αυτοκόλλητο...

http://[URL unfurl="true"]www.chatadiko.gr/images/bbc_Light.jpg[/img[/URL]]

Μετά από αυτό, νομίζω είμαστε όλοι ΟΚ....  :headbang3:
[/quote]

Πρωτοοοοοοοοο
  Απο Δευτερα......θα αρχιζει να ετοιμαζεται...
  Μεινετε συντονισμενοι

Επισκέπτης
Λοιπόν ? Να ξεθάψουμε το καλεντάρι να αρχίσουμε να την ψάχνουμε (την ημερομηνία) ?

Το νέο σηματάκι είναι φοβερό συγχαρητήρια :rockon: Κανονίστε και και αποφασίστε για μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Θα πρότεινα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομαδας. Τόπος συνάντησης: Πεζόδρομος Διδύμου, στο ύψος της φυλής. Νομίζω ότι το μέρος είναι μια καλή αφετηρία, καθότι μπορούμε να παρκάρουμε ελεύθερα τα μηχανακια μας και να γνωριστούμε πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;; :think:

Επισκέπτης
O savalas πρέπει να εντοπιστεί άμεσα !!! Όσοι έχουν επαφή, να το φροντίσουν...
ο σαβαλας ειναι ενασ ζοντανοσ θριλος του bourdela που θα βρισκετε για παντα αναμεσα μας ....
οι σινθικες ομοσ αδικισαν τον μεγαλο και τρανο ghost rider του μεταξουργειου και βρισκετε αυτι τιν περιοδο αμετοχοσ στισ πορνοτιμοριες!
δεν προκειται να ξεχασο ποτε τισ τσαρκεσ παρεα με τον σαβαλα και φισικα τα τρελα γελια που ριχναμε στισ βολτουλες με τα λαγνα μιχανοκινιτα εργαλεια μας!
ελπιζο καπια στιγμι να ξαναγιρισει κοντα μας!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.440
Πόντοι
12.056
Το νέο σηματάκι είναι φοβερό συγχαρητήρια :rockon: Κανονίστε και και αποφασίστε για μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Θα πρότεινα προς τα μέσα της ερχόμενης εβδομαδας. Τόπος συνάντησης: Πεζόδρομος Διδύμου, στο ύψος της φυλής. Νομίζω ότι το μέρος είναι μια καλή αφετηρία, καθότι μπορούμε να παρκάρουμε ελεύθερα τα μηχανακια μας και να γνωριστούμε πριν ξεκινήσουμε τη βόλτα μας. Τι λέτε;; :think:

Αμα ειναι και νωρις το απογευμα ακομα καλυτερα..χεχεχεχεε

Επισκέπτης
ειμαι ετοιμος για τσαρκες! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom