Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παλιο φενετε...τορα περισοτερα δε ξερο καπετανιε μου!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Καλησπερα σε ολους σας.
Θα το εκτιμουσα αφανταστα αν αφιερωνατε 3-4 λεπτα να διαβασετε την παρακατω επιστολη.
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γνωριζει  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που να μπορει να βοηθεισει στην επιλυση του προβληματος μου τον παρακαλω - εκλιπαρω να επικοινωνησει Α Μ Ε Σ Α!!!
S.O.S.  αδερφια  ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΤΟ INTRUDER  2 XRONIA!! [/size]

Φίλε,

Βοήθεια στο τέρας της Ελληνικής γραφειοκρατίας και παραλογισμού δεν μπορεί να υπάρξει (δια των νομίμων οδών).
Δια "άλλων οδών", θα πρέπει να ψάξεις να βρεις διάφορες άκρες....

ʼσχετα με το παραπάνω, επειδή πράγματι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ να παίρνουν το δίπλωμα απο έναν νταλικιέρη (που βγάζει το ψωμί του απ το επάγγελμά του) επειδή το απόγεμα που κάνει την τσάρκα του με το μηχανάκι του δε φοράει κράνος, η ιδέα μου είναι να στείλεις μια επιστολή στον υπουργό μεταφορών κ. Μιχάλη Λιάπη.
Απ ότι ξέρω, αυτός απαντάει σε κάτι τέτοια.
Ή τέλος πάντων θα τό δώσει "στίς υπηρεσίες" του, να δουν αν μπορεί να γίνει κάτι.

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Yorgos σ' ευχαριστω για την υποδειξη.
  Stavros51  οταν λες για ¨αλλες οδους και διαφορες ακρες¨ εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου??????    Σε pm ισως  ????????  Ωσο για την προσωπικη επιστολη στον υπ. μεταφορων αληθεια πιστευεις οτι θα εφτανε οντως μεχρι τα χερια του????????
  Χλωμο το κοβω.......
Anyway επισυναπτω παλι την επιστολη με το προβλημα μου ελπιζοντας
    1) να βοηθεισω αλλους φιλους να μην την ''πατησουν" οπως εγω.
    2) να βρεθει ισως καποιος να βοηθεισει κι εμενα.
ΔΕΝ ζηταω κανενος ιδους ρουσφετι.!!  Μονο 3 σιγουρες απαντησεις σε αντιστοιχες  ευλογες ερωτησεις που εχω.
    Ευχαριστω εκ των προτερων ελπιζοντας να μην σας κουρασα. 

Επισκέπτης
καυλιαρι intruder τι λεει το εργαλειο ρε ????σκιλι ετσι???

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
ένα 250 yamaha tricker και ένα παποειδες honda  :sunglasses:
αλλά έχουν περάσει αρκετά απο τα χέρια μου
RD, ΧΤ, DT, TDR,  αλλά επειδή όσο μεγαλώνεις, δε δένουν και τα κοκκαλα εύκολα...
τελευταια είμαι πολύ ύσηχος στο δρόμο  :cheesy:

Επισκέπτης
τι παπι εχεισ???glx mipos???to yamaha που λεσ ρε φιλε δεν το εχο ξανακουσι ...μπορισ να ανεβασεισ καμια φοτο του??

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.diseno-art.com/images/Tricker.jpg[/img[/URL]]
αυτό είναι το tricker, βγήκε για λιγο καιρο και κυκλοφορουν ελάχιστα,
αλλά είναι κοντό, και κάνει και για το χωματοδρομο στο χωριο...
το παπι ειναι ενα αστρα παλιο.

Επισκέπτης
χεχε!πλακα εχει!!!!ωραιο!!!!α ναι το ειχα δει στο σαιτ τισ yamaha αυτο!ποσ και δε πιρεσ κανα πριονι καλο??οποσ wrf 450???i yzf450????

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
αμα με ξαναπιάσει καμια τρέλλα και έχω και φράγκα...θα πάρω κανα πριονι και θα κανω πάνω τα βουνα!!!
είναι και η μηχανη...άλλου είδους κάβλα!!!

Επισκέπτης
πρεπει  παντος ολα τα μελοι που ειναι φαν τον δικικλον να κανονισουμε καμια μακρινι βολτα  με τα εργαλια !!να ξεσκασουμε λιγακι!!!!σιμφονιτε καυλιαριδες???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και ελπίζω να μην οδηγείτε nj1vMaVD7Ng[/MEDIA]] έτσι.

ελπιζω να ζει,να μην εχει παρει αθωους στο διαβα του και να σταματησει  και αυτος και οι υπολοιποι να ειναι επιθετικοι μαλακοκαυληδες ειτε οδηγουν αμαξια είτε μηχανες ειτε πατινια ειτε ποδηλατα!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ελπιζω να ζει,να μην εχει παρει αθωους στο διαβα του και να σταματησει  και αυτος και οι υπολοιποι να ειναι επιθετικοι μαλακοκαυληδες ειτε οδηγουν αμαξια είτε μηχανες ειτε πατινια ειτε ποδηλατα!

+ 1 vaso

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
πρεπει  παντος ολα τα μελοι που ειναι φαν τον δικικλον να κανονισουμε καμια μακρινι βολτα  με τα εργαλια !!να ξεσκασουμε λιγακι!!!!σιμφονιτε καυλιαριδες???

Τελικα θα το φτιαξουμε το Club η οχι ?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.430
Πόντοι
12.056
Πηγα 2 φορες...μια το περασμενο σαββατο με την συζυγο και μια χθες μονος για να μελετησω καλυτερα τα θεματα...
Ειχα σκοπια στο περιπτερο του Σαρακακη  ;) ;)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Για πες ρε Altec. Αξίζει να πάει κανείς; Είναι όλες οι μάρκες; Εγω μάλλον θα είμαι Κυριακή εκεί.

Με την προσοχή μου προς το περίπτερο της KTM.

Σαρακάκης ε; Μμμ....σκέψου το φίλε. Μην κοιτάς που έχεις κακομάθει από την αντιπροσωπεία της Suzuki. Αλλά τα ξέρεις και εσύ τα του σαρακάκεος.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Ωπα τι εχουμε δω?
Λοξοδρόμηση απο τις γερμανικες μας παραδόσεις? ;) :grin:

Μικρή λοξοδρόμηση όμως.
Τι Γερμανικό, τι Αυστριακό, πάλι Ευρωπαϊκό κοιτάει όμως.....φαντάσου να κοίταγε κανένα...σχιστομάτικο.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ωπα τι εχουμε δω?
Λοξοδρόμηση απο τις γερμανικες μας παραδόσεις? ;) :grin:

Εεεεε...ναι...με τσάκωσες

Εδώ και καιρό είμαι δυσαρεστημένος από την αντιπροσωπεία της BMW ενώ γουστάρω πολύ το ΚΤΜ 990 ADVENTURE ()

Βέβαια ενδεχόμενα προβλήματα αξιοπιστίας με προβληματίζουν γιατί έχω καλομάθει με τα BMW. Προσοχή, ΟΧΙ στα νέα BMW που είναι για σκαρπινάκι, γυαλάκι και μαλάκι προσεγμένο (φλωρέ)

Δύσκολο να αλαξοπιστήσω - ίσως απλά πουληθεί ένα BMW για να το πάρω.

Και είναι και το άλλο που ξέρεις sav. Μεγάλο μπέρδεμα. Αστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom