Επισκέπτης
και εγω θελω βολτα με τα εργαλεια!!!!!!!για κανονιστε τιποτα καυλιαριδες!!!!γουσταρο βολτες με μιχανες!!!
rouli το αντίθετο συμβαίνει
αν ήσουν εκεί θα άκουγες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις/ αναλύσεις/ προτάσεις
Είχε πάντως πολύ καλό καιρό και η βόλτα ήταν απόλαυση.
Ρε συντροφοι γιατι δεν τσονταρουμε οσοι γουσταρουν να βγαλουμε αυτοκολλητα Bourdela Bikers Club,και να τα κολησουμε στις καλες μας??
σινσιτυ εγο ειμαι μεσα καυλιαρη!!!!
φιλε sorry αλλα δεν συμφωνω μαζι σουΜαγκες ειναι κοματακι δυσκολο να παρεις αποφαση να κυκλοφορεις μς ενα αυτοκολητο που θα λεει bourdela...οσοι εχουμε κοπελες πως θα το δικαιολογησουμε?
Βολτουλες ομως ειναι πολυ ευκολο να κανουμε.
φιλε sorry αλλα δεν συμφωνω μαζι σου
οκ οποτε γουσταρετε μεσα.Rouli αν ήσουν εκεί η συζήτηση θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Θα υπηρχε αντίλογος. Και ψοφάω για αντίλογο.
Καιρός για δράση σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει ο kokolongos. Να μαζευτούμε επιτέλους μετά από τοοοοοοσο καιρό και να πάμε βόλτες με τα μοτοσακά. Αν όμως γουστάρεις μπλουζάκι ή αυτοκολλητάκι, το συζητάμε.
pitsilistis δεν είμαι καβλιάρης. Είναι καλό όμως που είσαι μέσα. Εχεις μοτοσακό;
Και τώρα έχει αγώνα - την κάνω
Πράγματι σήμερα ήταν μια μέρα συνάντησης με το φίλο και συναγωνιστή Savalas, κατα την οποία ανταλλάξαμε απόψεις και εμπειρίες, προσπαθώντας να αναλύσουμε και, ως εκ τούτου, να κατανοήσουμε τη γυναικεία συμπεριφορά.
Φυσικά, αποτύχαμε.
Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει κάτι που μεταλάσσεται/ μεταβάλλεται τόσο γρήγορα. Έτσι, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.
Ο καλός καιρός και η καλή παρέα βοήθησε πολύ.
Altec το σημερινό κανονίστηκε στο άψε σβήσε - την επόμενη φορά θα είσαι μαζί. Εστω και με το μικρό.
kokolongos ομοίως. Έσω έτοιμος.
Το Bourdela Bikers Club ζει - με λίγα αλλα φανατικά μέλη.