Νέα

Bourdela Bikers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εγω θελω βολτα με τα εργαλεια!!!!!!!για κανονιστε τιποτα καυλιαριδες!!!!γουσταρο βολτες με μιχανες!!!

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
rouli το αντίθετο συμβαίνει

αν ήσουν εκεί θα άκουγες πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις/ αναλύσεις/ προτάσεις

Είχε πάντως πολύ καλό καιρό και η βόλτα ήταν απόλαυση.

ευτυχως να λες που δεν ημουν...

και πού να σου πω εγω οχι περιπτωσεις... αλλα περιπτωσαρες

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Ρε συντροφοι γιατι δεν τσονταρουμε οσοι γουσταρουν να βγαλουμε αυτοκολλητα Bourdela Bikers Club,και να τα κολησουμε στις καλες μας?? :dancing: :dancing: :dancing:

iraklispro θα απαντήσω μιας και αυτή τη στιγμή είμαι το μοναδικό μέλος του club που είναι online.

Δεν ξέρω αν διάβασες από την αρχή το thread αλλά ο αίσθηση (που είσαι ρε μάστορα) είχε κάνει μια πολύ καλή δουλειά και είχαμε καταλήξει σε ένα εξαιρετικό logo. Σκεφτόμασταν μπλουζάκια και τα ρέστα αλλά κόλλησε το θέμα - κυρίως γιατί εξαφανίστηκε ο άνθρωπος που του κυνηγούσε.

Από τότε πολύ νερό έχει κυλήσει στο αυλάκι και από τα εκατομμύρια που είχαν δηλώσει συμμετοχή (ασε με να κάνω αυτή την υπέρβαση όσον αφορά στο πλήθος), μείναμε μόνο 3-4. Λίγοι αλλά καλοί. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε τι "εργαλεία" έχουμε που λέει και ο altec.

Ίσως τώρα είναι ο καιρός για δράση. Είσαι μέσα;

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Μαγκες ειναι κοματακι δυσκολο να παρεις αποφαση να κυκλοφορεις μς ενα αυτοκολητο που θα λεει bourdela...οσοι εχουμε κοπελες πως θα το δικαιολογησουμε?
Βολτουλες ομως ειναι πολυ ευκολο να κανουμε.

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν λες φιλε Sincity καιρος για δραση τι εννοει ο ποιητης?

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ειναι κοματακι δυσκολο να παρεις αποφαση να κυκλοφορεις μς ενα αυτοκολητο που θα λεει bourdela...οσοι εχουμε κοπελες πως θα το δικαιολογησουμε?
Βολτουλες ομως ειναι πολυ ευκολο να κανουμε.
φιλε sorry αλλα δεν συμφωνω μαζι σου

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Rouli αν ήσουν εκεί η συζήτηση θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Θα υπηρχε αντίλογος. Και ψοφάω για αντίλογο.

Καιρός για δράση σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει ο kokolongos. Να μαζευτούμε επιτέλους μετά από τοοοοοοσο καιρό και να πάμε βόλτες με τα μοτοσακά. Αν όμως γουστάρεις μπλουζάκι ή αυτοκολλητάκι, το συζητάμε.

pitsilistis δεν είμαι καβλιάρης. Είναι καλό όμως που είσαι μέσα. Εχεις μοτοσακό;

Και τώρα έχει αγώνα - την κάνω

iraklispro

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Rouli αν ήσουν εκεί η συζήτηση θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Θα υπηρχε αντίλογος. Και ψοφάω για αντίλογο.

Καιρός για δράση σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει ο kokolongos. Να μαζευτούμε επιτέλους μετά από τοοοοοοσο καιρό και να πάμε βόλτες με τα μοτοσακά. Αν όμως γουστάρεις μπλουζάκι ή αυτοκολλητάκι, το συζητάμε.

pitsilistis δεν είμαι καβλιάρης. Είναι καλό όμως που είσαι μέσα. Εχεις μοτοσακό;

Και τώρα έχει αγώνα - την κάνω
οκ οποτε γουσταρετε μεσα. :dancing: :dancing:

vagos bestman

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Μια συμμετοχη ακομα μαγκες,  :boobies:

HONDA VARADERO

Τι λετε για μια καρτα του Club σαν της πιστωτικες.?

Επισκέπτης
χαιρετο ολους τους μπουρδελιαριδεσ tou biker clubs!!!!λοιπον παιδια πρεπει να κανονισουμε βολτα με τις μιχανες μας!αντε για κανονιστε !δραστηριοποιηθητε!!!!!και επισισ να φτιαξουμε και μπλουζακια ρε μαγκες!αντε οργανωθειτε ρε παιδια!

Επισκέπτης
και εγο ειμαι μεσα ρε φιλαρακι αλλα δεν οργανονονται εδο μεσα !θελει οργανοσι το πραμα!!!!!!λοιπον τι λεσ?αναλαμβανουμε εμεις???

zzTop

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω ολο το Β.Β.C. Μολις σημερα εμαθα την υπαρξη του club (μολις μια ευδομαδα μελος του site).
    Ενω λοιπον διαβασα απο την αρχη ολες τις σελιδες  ειδα οτι καπου στην πορεια ξεφουσκωσε ο αρχικος ενθουσιασμος.
  Τι εγινε ρε παιδια?????????  Υπαρχει το club τελικα η το παρατησατε?????
Να γινω κι εγω μελος  η να πηγαινω μονος βολτα με το INTRUDER 800?????????????
          To e-mail μου ειναι στο προφιλ.
                                                                            ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Επισκέπτης
ωραιοσ ο φιλοσ με το intruder!!!!το εχει και ο πατερας μου αυτο το εργαλειο!σκιλι!!!!φιλε μου εγο ειμαι μεσα για βολτες!!!!λιγο οργανοσι θελει και φιγαμε για βολτες!!!!ο βαγκος και εγο παντος ειμαστε μεσα!!!!

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Πράγματι σήμερα ήταν μια μέρα συνάντησης με το φίλο και συναγωνιστή Savalas, κατα την οποία ανταλλάξαμε απόψεις και εμπειρίες, προσπαθώντας να αναλύσουμε και, ως εκ τούτου, να κατανοήσουμε τη γυναικεία συμπεριφορά.

Φυσικά, αποτύχαμε.

Δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει κάτι που μεταλάσσεται/ μεταβάλλεται τόσο γρήγορα.  Έτσι, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά.

Ο καλός καιρός και η καλή παρέα βοήθησε πολύ.

Altec το σημερινό κανονίστηκε στο άψε σβήσε -  την επόμενη φορά θα είσαι μαζί. Εστω και με το μικρό. 

kokolongos ομοίως. Έσω έτοιμος.

Το Bourdela Bikers Club ζει - με λίγα αλλα φανατικά μέλη.

Sincity, savalas: Πότε ξαναεμφανίστηκε το θρεντ και δεν πήρα πρέφα;
Θυμάμαι τις συζητήσεις όταν είχα πρωτογραφτεί στο σάιτ, και μετά .....χάθηκε.!
Έπεσα πάνω του ψάχνοντας τυχαία τα θρεντ....
Το χάρηκα πολύ που κάποιοι το κάνατε πράξη.
Κρίμα που δεν ζω πιά στην Αθήνα για να ερχόμουν κι εγώ με το Βandit...

Επισκέπτης
Σημειώστε άλλη μια συμμετοχή με piaggio liberty s 125.... ουαου...!!! Δεν βλέπω να κανονίζετε τίποτα όμως και ανησυχώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom