TRIENA
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
η κελλυ 27 χρονών είναιΑπαντησε ρε ΣΑΚΗ,μη κολωνεις στην ερωτηση?Α,και κατι αλλο.Η ΚΕΛΛΥ ειναι πιτσιρικα η μιλφοφερνει?
η κελλυ 27 χρονών είναιΑπαντησε ρε ΣΑΚΗ,μη κολωνεις στην ερωτηση?Α,και κατι αλλο.Η ΚΕΛΛΥ ειναι πιτσιρικα η μιλφοφερνει?
Τι εφαγες?Φασολακια?
27 χρονών
http://[URL unfurl="true"]www.navratdoreality.cz/content/external/kosik/gallery/gif/02.gif[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
[/quote]
όλες γεια την πούτσα είναι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
και για αυτούς που στέλνουνε πμ εάν μπορώ τα απαντάω άμεσα εάν έχω δουλειά μπορεί να αργήσω να απαντήσω... γι αυτό υπάρχουνε και τα τηλεφωνά επικοινωνίας!!! και το σαιτ
δεν νομίζω ότι χρειαζετε αζαζελ. αφού όλοι ενημερωνονται από το θρεντ εδώ. και φυσικά κάποιοι θα μένουνε μόνιμος μόνο στην ενημέρωση και τίποτα παραπάνω!!!! ευχαριστώ πάντως.. ;)Σακη αναβαθμησε το σαιτ σου να γραφει ποια-ες δουλευουν καθημερινα ;)
την καλημερα και απο εμενα!!
Σακη μην μασας.. αρχοντας εισαι.. εχεις βεβαια τα κουμπια σου αλλα και ποιος δεν τα εχει.. να εισαι καλα ..εισαι ξηγημενος και αυτο μου αρεσει οταν καποιος ειναι ντομπρος.
καλη συνεχεια ενημερωσε με γαι το ροστερ της πεμπτης αν μπορεις.