Επισκέπτης
ΧαμοςΤι εγινε χθες?
Θα ανεβασει ενας τυπος φωτος
ΧαμοςΤι εγινε χθες?
Χαμος
!!!!!!
Χαμος
θα τρομαξεις μαλλον φιλεε :S
Η αλήθεια αγαπητή μου Νικολ είναι πως εμείς θέλουμε να πιστεύουμε οτι μας σκίζουν "στρειτ".....ειναι καθαρά δική μας φαντασίωση! τώρα το τι είναι ο καθένας και τι πιστεύει οτι είναι δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε! ο καθένας ας τα βρει με τον εαυτό του και ας δεχθεί οτι είναι να δεχθεί (αν και εφόσον το θέλει) ! ο χαρακτηρισμός "πουστόγεροι" δε ενοχλεί αλλά ενοχλεί που είπε ο άλλος οτι αυτοί που πηδάνε τη Νικολ πηδάνε εναν άντρα ? ποσό ψέμα ποτίζεται τη ψυχούλα σας! μια είναι η ουσία ....ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ !!!
Η αλήθεια αγαπητή μου Νικολ είναι πως εμείς θέλουμε να πιστεύουμε οτι μας σκίζουν "στρειτ".....ειναι καθαρά δική μας φαντασίωση! τώρα το τι είναι ο καθένας και τι πιστεύει οτι είναι δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε! ο καθένας ας τα βρει με τον εαυτό του και ας δεχθεί οτι είναι να δεχθεί (αν και εφόσον το θέλει) ! ο χαρακτηρισμός "πουστόγεροι" δε ενοχλεί αλλά ενοχλεί που είπε ο άλλος οτι αυτοί που πηδάνε τη Νικολ πηδάνε εναν άντρα ? ποσό ψέμα ποτίζεται τη ψυχούλα σας! μια είναι η ουσία ....ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΥΛΩΜΕΝΑ ΑΓΟΡΙΑ !!!
Ο καθένας με την παραμυθά του και μαγκιά του
αλλα στο τέλος όλοι μαζί την έπεσαν σε εμενα όταν τους είπα πως λένε στο λεξικό την σεξουαλική τους συμπεριφορά.
Δεν τα βάζουν με την παραμυθά τους, δεν τα βάζουν με το λεξικό αλλα τα βάλαν με εμενα.
Y.Γ. Μην ρωτήσετε για εχτές, με δεσμεύει ρήτρα εμπιστευτικότητας
Veni, Vidi, Vici
Αφου νικησες το αδερφατο πεσε κοιμησου εκανες το καθηκον σου σαν ενας αντρουκλας
το λατινικο δεν σου παει αυτοι ηταν λιγολογοι εσυ εισαι σαν την Βασιλειαδου τρως ωρες να αποδειξεις ΤΙ???
ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
Πραγματικά με εντυπωσιάζει το πόσοι θίχτηκαν επειδή είπα πως όποιος πηδάει αγοράκια (έστω και θηλυπρεπή)
ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ (ΟΧΙ ΕΓΩ) ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ.
Πες τα ...κουρασεΟταν σε φωναξουν να τους κανεις τον μπαμπινιωτη καντο τωρα εχεις ζαλισει τα αρχιδια του οποιουδηποτε με τις μαλακιες σου
αστους να κανουν οτι θελουν εσυ κανε αυτο που νομιζεις σωστο αλλα ελεος σταματα να λες τα ιδια και τα ιδια
Κατι αλλο ενοχλησε κ δε θες να το καταλαβειςΠραγματικά με εντυπωσιάζει το πόσοι θίχτηκαν επειδή είπα πως όποιος πηδάει αγοράκια (έστω και θηλυπρεπή)
Αν και οι καφενειακές συζητήσεις στο μπου είναι πάντα ενδιαφέρουσες ...
... Οι άσχετοι με τον μέγιστο - περί μαγειρικής και έρωτα - οθωμανικό πολιτισμό καλά θα κάνουν να ανοίξουν κανένα βιβλίο (Β+Α = ΒΑ) ξεκινώντας από τις σχετικές μονογραφίες του Η.Πετρόπουλου ...
Έτσι ίσως καταλάβουν το γιατί πχ ο τυπικός "Ζειμπέκης" παρόλο που γαμούσε το "ογλάνι" του αποκαλείτε "κωλομπαράς" και όχι "πούστης" ...
Εγραψα οσοι πιστοι μωρο μουεμεις καθολου ομως
Πραγματικά με εντυπωσιάζει το πόσοι θίχτηκαν επειδή είπα πως όποιος πηδάει αγοράκια (έστω και θηλυπρεπή)