Επισκέπτης
δεν βαζεις λιγη
Αγαπητε μ δεν υπαρχουν χυσια παντουΔεν εχω καμια διαθεση να αρχισουμε αντιπαραθεση οτι βλεπω λεω και δεν με ενδιαφερη αν ηταν γεματο το καλαθακι αν μετα μπω εγω αυτο θα αντικρισω να το πειτε στο μαγαζι να τα αδιαζει δικο του και δικο σας προβλημα οι αλλοι τι χρωστανε ασε τα χυσια παντου τι χαλι ειναι θα γκαστροθουμε και οι αντρες στο τελος χαχααχαχ βασικοι κανονες συμπεριφορας και ευγενειας αυτο χρειαζετε τιποτα παραπανω
δεν βαζεις λιγη
http://[URL unfurl="true"]www.e-shop.gr/images/ANA/BIG/ANA.UHU0007.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εχει κι αλλη χρήση η UHU ???
υπαρχει και η ιμιτασιον η uhn αμα εχεις δει στα πανηγυριαΕχει κι αλλη χρήση η UHU ???
υπαρχει και η ιμιτασιον η uhn αμα εχεις δει στα πανηγυρια
Δεν εχω καμια διαθεση να αρχισουμε αντιπαραθεση οτι βλεπω λεω και δεν με ενδιαφερη αν ηταν γεματο το καλαθακι αν μετα μπω εγω αυτο θα αντικρισω να το πειτε στο μαγαζι να τα αδιαζει δικο του και δικο σας προβλημα οι αλλοι τι χρωστανε ασε τα χυσια παντου τι χαλι ειναι θα γκαστροθουμε και οι αντρες στο τελος χαχααχαχ βασικοι κανονες συμπεριφορας και ευγενειας αυτο χρειαζετε τιποτα παραπανω
Ξεμαλιασμένη είναι η περούκα της;κριτικη σε λιγες μερες καλημερα .για τους απιστους.
Ξεμαλιασμένη είναι η περούκα της;
Στα διαλα λούγκρες δεν ντρέπεστε
Εγω ευχαριστω μωρο μουτυπε μαλλον εχασες αλλα δειχνουν τα φαινομενα (φωτο)!!!!
Νικολ σε ευχαριστω για την υπεροχη βραδια!!!
Εγω ευχαριστω μωρο μου
Σας βλέπω με τον Νικόλα να πάτε ντουγρού για σύμφωνο συμβίωσης τύπε
εισαι λαβρος εναντιον της φασης!! και της νικολ!! αλλα ολο ποσταρεις μηπως κρυφογουσταρεις??
Κλα μωρο μουΑπό που προκύπτει αυτό ρε φίλε?
Ποστάρω συνεχεια ότι γαμιέται ο Τσίπρας, γουστάρω Τσίπρα?
Λέω και στους γαύρους ότι έχουν πάρει 15 πέτσινα πρωταθλήματα, είμαι γαύρος?
Λέω και στον κολλητό μου ότι γαμάει ένα μπάζο, γουστάρω το μπάζο?
Γιατί κάθε φορά που κάποιος θα πει σε κάποιον ομοφυλόφιλο κάτι, η απάντηση είναι "μήπως είσαι πούστης?"
Μάθε να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και αυτό που κανεις.
Το να κανεις την ερώτηση "μήπως είσαι σαν εμενα?" , ως προσβολή προς εμένα, το μόνο που δείχνει είναι ότι εσύ δεν είσαι καλά με αυτό που κάνεις.