Νέα

Blue Vision τσοντοσινεμά Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thomas115656
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 353K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.175
Πόντοι
206
Άμα δεν κάνεις παράπονα, αυτό θα συνεχίσει να λειτουργεί και να βάζει χρήμα στην τσέπη μέχρι, που θα δεί ότι δεν έχει κέρδος και θα κλείσει,η σωστοί πελάτες, πρέπει να κάνουν τής παρατηρήσεις τους, στους ιδιοκτήτες, των υδρηματων , και οι πελάτες ευθύνονται για την σωστή λειτουργία των υδρηματων διασκέδασης, και ψυχαγωγίας και χαλάρωσης μύστη συνάδελφε
φατσεα νομιζω οτι αυτο το ιδρυμα δεν βγαζει καθολου λεφτα απτην ημερα που ανοιξε,οπως και το ομοσταυλο του στο γκαζι λιγα πραγματα ,τωρα πως συμφερει τον ιδιοκτητη να τα εχει δεν ξερω

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.175
Πόντοι
206
Μύστη συνάδελφε όταν το ποτάκι στο διπλανό μπάρ έχει 5 ευρώ και έχει και φραπεδιά από την γκόμενα που δουλεύει μέσα, δυστυχώς, δύσκολα πάει ο άλλος μύστης μέσα στο τσονταδικο, κάτω από τα βλέμματα των πελατών του υδρηματος ΟΠΑΠ play που έχει δίπλα, δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή
κωλομπαρο δεν ειναι το διπλανο μαγαζι ρε φατσεα?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
κωλομπαρο δεν ειναι το διπλανο μαγαζι ρε φατσεα?
Κολομπαρο είναι ναι ,η Τρούμπα γενικά είναι περιοχή που παλιές ελληνικές ταινίες και πολλά κολομπαρα της εποχής, την είχε κλείσει το διάστημα της 7ετιας τής χρυσής εποχής του επαναστάτη Παπαδόπουλου ο δήμαρχος του Πειραιά τοτε Αριστείδης Σκυλίτσης, αλλά μετά την ολοκλήρωση της 7 ετιας και την επάνοδο του Καραμανλή ξανά άνοιξε

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
φατσεα νομιζω οτι αυτο το ιδρυμα δεν βγαζει καθολου λεφτα απτην ημερα που ανοιξε,οπως και το ομοσταυλο του στο γκαζι λιγα πραγματα ,τωρα πως συμφερει τον ιδιοκτητη να τα εχει δεν ξερω
Πλυντήριο φίλε μου φωνάζει από μακριά τα μαγαζιά τα έχει όλα για πλυντήριο χρημάτων

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Πλυντήριο φίλε μου φωνάζει από μακριά τα μαγαζιά τα έχει όλα για πλυντήριο χρημάτων
Στο πλυντήριο πρέπει να βγάζεις κ κάτι.

Με 2 πελάτες κ ένα τύπο τι πλυντήριο είναι;

Πιάτων;

slotsfil

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
51
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Να πω και εγώ την γνώμη μου για τον εν λόγω χώρο !
¨εχω πάει αρκετές φορές σε σημέιο που γνωρίζω τα παιδιά που δουλευουν και να μιλάμε
Γενικά σαν χώρος όταν ανοιξε ήταν σούπερ (το μόνο που είχε ο πειραιας ήταν το Σινεμα)
Με τον καιρό η φάση έπεσε όμως
¨εχω περάσει μέρες μέσα να γίνετε κανονικό γλεντι από κόσμο και αλλές να είμαστε 3 και ο κούκος (και δεν μιλάω για διαστημα μιας ωρας αλλα για 3+)
Κάτι που με ενοχλει στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλα δεν μπορείς να κανεις και πολλα ειναι ο κρυπη τυπος που τον λεω εγω. Ενας τυπας που λογικα πρεπει να κλεινει 8+ ωρες μεσα αφου φερνει και αλλαξιες ρουχα. δεν μιλαει. κανει παραξενους ηχους και γενικα ακολουθει οπου πας. και αν του πεις οχι δεν γουσταρω κολλαει σαν την βδελα πανω σου. Και λογιακ δεν ειμαι ο μονος που το εχει σκεφτει αυτο καθως οσοι τον βλεπουν τρεχουν να κλειδωθουν σε καμπινα να μην τους παρει στο κυνηγι
Εκτος αυτου γενικα εχω περασει τρελες φασεις μεσα. παρτουζα στο υπογειο και να ερχονται και αλλοι ( αναθεματισμενη μερα που μου επεσε το ποπερς μεσα στην μυτη και το ματι ). Αν καποιος ηταν εκει εκεινη την μερα ξερει για τι φαση μιλαω
Γενικα βρισκεις και παθητικους και ενεργητικους και οχι κλασσικη φαση "ξεραμενα ζομπιε γερους"
Ερχονται και αρκετοι νεοι και γενικα το κλημα που επικρατει ειναι καλο αλλα δυστυχως πλεον ειναι σπανιο
πρεπει ειτε να πηγαινεις καθε μερα για ωρες μπασ και σου κατσει καλη φαση η απλα να εισαι τυχερος
Εχω πολλα να πω για το μαγαζι και τις φασεις που πεζονται και γενικα αν καποιος θελεις του λεω οτι χρειαστει. ευχαριστω!

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Στο εν λόγω μαγαζί είναι 3-4 μόνιμοι πελάτες και αν τύχει να μπει που και που κάνας τυχαίος. Κατ'εμέ δεν αξίζει. Έχει πέσει η ποιότητα του προ Covid

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Λέω να κατέβω τώρα στο εν λόγω μαγαζί γουστάρει κανείς να πάμε παρέα?

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.175
Πόντοι
206
Στο εν λόγω μαγαζί είναι 3-4 μόνιμοι πελάτες και αν τύχει να μπει που και που κάνας τυχαίος. Κατ'εμέ δεν αξίζει. Έχει πέσει η ποιότητα του προ Covid
συμφωνω το μαγαζι δεν αξιζει ουτε σαν χωρος ουτε σαν ποιοητητα θαμωνων,οπως τα γραφεις 3-4 ιδια ατομα εδω και χρονια

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
παω προς τα εκει τωρα , οποιος γουσταρει παιχνιδια ερχεται να παιξουμε

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Πέρασα + τώρα το πρωί ήταν κλειστό μήπως ξέρει κανένας τι έχει γίνει

youngmistis

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
ελπιζω να μην εχει κλεισει γιατι δεν εχω κανει ακομα την πρωτη μ επισκεψη

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
508
Πόντοι
81
Όχι ρε παιδιά δουλεύει κανονικά προχθές πήγα

youngmistis

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Like
14
Πόντοι
0
ξέρουμε αν έχει συνήθως κόσμο κατα τις 12-1 το μεσημερι;

arizale

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
κανένα καβλάκι να γαμήσω απόψε ?

Manito96

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα , έχει κίνηση καθόλου αυτό το διάστημα ?αξίζει να περασω μια βόλτα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom